2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045865 بازدید | 684487 پست
@alaae       @مامانو_سوفی      @داداشمممم    &nbs ...

اشکم درامد مرسی عزیزم 😍🙏🏻خدا دلتو شاد کنه ان شالله 😍😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
@alaae         @مامانو_سوفی        @داداشمممم &nb ...

ممنون عزیزم لطف کردی خدا به مهربونی دلت نگاه میکنه دلت شاد میکنه انشالله اگر شما ها نبودین من همون پانکچر اول که جنین برام نشد این راه ادامه نمیدادم عقب میکشیدم با خوندن پیاماتون انرژی گرفتم تا اینجا اومدم خدا خودش رحم کنه نتیجه بگیریم 😘😘😘😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@alaae         @مامانو_سوفی        @داداشمممم &nb ...

فدای لطف ومحبتت بشم عزیزدلم انشاءالله که چندروز دیگه خودت دلمونو شاد میکنی به حق باب الحوائج🤲🏻🤲🏻

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ااا مطب بودی؟ کجا دیدی الان شما تو سیکل انتقالی؟

🙂خوابش جا مونده بود .دیشب خواب دکتر عارفی رو دیدم🙂🙂  .نه هنوز شروع نکردم هی میخوام شروع کنم هی میترسم موکول میکنم ماه دیگه .شاید این ماه برم برای شروع سیکل انتقال 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
اتفاقا چله نادعلی برداشتم دارم میخونم واسه شما هم دعا میکنم😍🤲🤲

انشاءالله تا تموم نشدن چله به مراد دلت برسی عزیزدلم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
هانیل منو یادت نرفت که🥺😩😢وگرنه باید دوباره واسه من اختصاصی بخونی عزیزم😁😂

ای جانم عزیزم، نه گلم همه رو به اسم و آیدی یادم نبود ولی الان برای شما صلوات خاصه حضرت زهرا رو اختصاصی میفرستم، به امید خبرای خوش عزیزم 🌹⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

@مامانو_سوفی    

گلم شما در چه مرحله ای هستی؟ وارد سیکل انتقال نشدی؟ حس میکنم اونجا که هستی یکم برات سخت‌تر باشه، هرچند من خودمم به شخصه جز همسرم احدی از اقداماتمون خبر نداره، اگر اینجا نبود که من رسما افسرده میشدم ⁦❤️⁩🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
ای جانم عزیزم، نه گلم همه رو به اسم و آیدی یادم نبود ولی الان برای شما صلوات خاصه حضرت زهرا رو اختصا ...

واااای مرررسی مهربون انشالله خدا حاجت روات کنه عزیزدلممممم و با جواب مثبت بیای😍🥰🤲

امروزم دومین آمپول بتارو زدم این دوروزه حرکاتش کمتر شده که طبیعیه خب  بابتِ دردامم تاحالا دودف ...

اره بعد آمپول حرکاتش کم میشه ولی وقتی چیز شیرین یا غذا خوردی حتما باید ۴ تا حرکتو تو ی ساعت داشته باشه.

چند هفته ای عزیزم؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍