2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047020 بازدید | 684567 پست
سلام دوستان عزیزم پدرم را بعلت ریکس بالا عمل نکردند و گفتند باید ۲۰ روز بستری وتحت نظر باشه تا جوش ...

عزیزم ایشاله که بدون عمل حالش خوب میشه........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلااااااام به همگی ازغروب تا الان داشتم از ص 1800تا 1950 رو می خوندم که چه اتفاقاتی افتاده.دیگه رفت ...

مهکان عزیزم دلم برات تنگ شده بود.........

یه چیزی بگم بخنددددددد.......

عزیزم لاتین نوشتی مهکان نمیدونم چرا مهخان خوندمش و برام آشنا نیومدددددددد.......

خخخخخخخخخخخخ........

عزیزم ایشالله به زودی معجزه به نامت ثبت بشه و با شادیت شادمون کنی.........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان...صبح بخیر  من روز چهارم انتقالم هست بچه ها من دیشب حدودای ساعت ۳ و نیم با درد شد ...

عزیزم احتمالا دردت مال دلپیچت بوده منم گاها دلپیچه میگیرم مثل دردای پریودی فلجم میکنه.......

به قولت تا دستشویی میرم آروم میشه........

احتمالا دلپیچه باعث درد تو روده هات میشه و شکمت درد میکنه حس میکنی از رحمته......

مرسی عزیزم خوب شد گفتین چون من کم کاری تیروئید دارم😢😢😢 نشاسته هم تا بحال نخوردم نمیدونم با بدنم ...

پس اگه نخوردی چیز جدید نخور چون ممکنه بدنت بهش نسازه و به ریسکش نمیارزه.......

سلام دوستان عزیزم،روز همگی بخیر و خوشی، من چند روزی نبودم، متاسفانه من یکی از جنین هامو بخاطر توقف رشد از دست دادم، اما جنین دیگه م شکر خدا خوب بود و قلبش میزد، دقیقا از روزی که شیافهامو دکتر عوض کرد و بدنم حساسیت نشون داد رشد اون نی نی متوقف شده😢😢😢😢😢 اما بازم خدا رو شکر میکنم که یکی رو برام نگهداشت، امیدوارم خدا کمکم کنه و تا آخر برام نگهش داره🙏🙏🙏🙏

سلام دوستان عزیزم،روز همگی بخیر و خوشی، من چند روزی نبودم، متاسفانه من یکی از جنین هامو بخاطر توقف ر ...

عزیزم ایشالله که به سلامتی زایمان کنی.......

نگران اون یکیم نباش مطمئن باش سالم نبود که رشدش متوقف شد......

پس به این یکی فکر کن و مواظب خودت و وروجکت باش ایشالله صحیح و سالم بغلش میکنی......

راستی دوستان من 2روزه بدجور سرما خوردم، دکتر رفتم بهم قرص آموکسی سیلین داد، گفت توی بارداری خطری ندا ...

عزیزم بخور خیالت راحت باشه.......

اگه بدنت به آموکسی سیلین نیاز داشته پس بهتره بخوری چون نخوری بدتر میشه خالت و ضررش بیشتر میشه......

عزیزم تو انتقال فریز داری یا فرش؟ من اطلاعات دوستانو همش قاطی میکنم.......

من انتقال جنین فریز دارم 

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 
راستی دوستان من 2روزه بدجور سرما خوردم، دکتر رفتم بهم قرص آموکسی سیلین داد، گفت توی بارداری خطری ندا ...

آموکسی سیلین تو رده A برای زمان بارداری قرار داره،مثل مولتی ویتامین ها،فقط بدنو خیلی خشک میکنه حتما در زمان مصرفش آب فراوون بخور

من انتقال جنین فریز دارم 

پس درست متوجه شده بودم.......

ایشالله سیکلت کنسل نمیشه تازه ضخامتت پایینم نبود.......

اما اگه احیانا کنسل شد به فال نیک بگیر.......

مهم اینه تو تلاشتو بکنی باقیشو باید بسپری به خدا......

آره فعلا هیچ کاری نکن و طبیعی اقدام کن ایشالله جواب میگیری..... چون بهتره اگه مجدد لاپرا کردی بعدش ...

آنا جان الان از گاندي برميگردم دكتر زرناني رو ديدم الان تشخيصشونو واست ميدارم عكسشو شما هم لطفا نظر بده، گفت به نظر من مشكل حادي نداري و سرم هم نميخواي سلكسان و آسپرين كافيه من فكر ميكنم ناباروري به دليل آندومتريوز باشه طبيعي اقدام كن نشد برو ميكرو