2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
قبل عمل سونوگرافی هم داره یا آنا جون ؟

فکر نکنم داشته باشه من که لاپراهیسترو داشتم سونو نداشتم......

عزیزم خوب هیسترو میخوان بکنن که صد تا سونورو حریفه.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم.آره من پری هام منظمه.شوهرم اسپرمش مشکل داره طبیعی نمیشد.بعدممن ماه قبل که سونو داشتم بهم گفت خ ...

ویتامین ای بخور. منم پارسال فولیکولام ۱۰ یا ۱۲ بود. متفورمین و ویتامین ای خوردم. امسال خداروشکر به ۱۸ هم رسید. منم همسرم ضعیفه. امروز یه سر رفتم مرکز خانوما میگفتن چندتا تخمک داشتیم اما پوچ بودن! بنظرم کیفیت تخمک بهتر از تعدادش باشه. من دو ماهی هست که روزی یه دونه اوابوست هم میخورم. میگن برای کیفیت خوبه. دیگه نمیدونم والا. خدا خودش برای همه مون بخواد.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ویتامین ای بخور. منم پارسال فولیکولام ۱۰ یا ۱۲ بود. متفورمین و ویتامین ای خوردم. امسال خداروشکر به ۱ ...

یعنی میشه این دوران هم به خوشی تمام بشه

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
سلام سلام من امروز روز هشتم پریودیم بود رفتم سونو کردم ضخامت رحمم 5.8 بود دکتر گفت کم چکار کنم بیاد ...

عزیزم بدن با بدن قرق داره.......

ببین این همه استرس نداشته باش خودش تو بالا نرفتن موثره خودتو بزن به بیخیالی......

بگو اگه صلاحمه بالا بره نه که کنسل بشه.......

ببین فرض رو بر این بگیر مثلا جنین شناس یا مسولی  که قراره جنیناتو از فریز در بیاره اون روز میخواد خراب کاری بکنه و جنینات خراب بشن........

یا اتفاقای دیگه ای قراره بیفته که خدا میخواد جنینت الان انتقال داده نشه و این بحث بالا نرفتن ضخامت رو به عنوان سنگ جلو راهت انداخته.......

پس با تمام وجودت بگو خدا اگه صلاحمه بالا بره نه که کنسل بشه......

ببین هر کاری لازمه انجام دادی پس دیگه دربست خودتو بسپار به خدا......

ببین اگه سیکل قبل مامان سبحان کنسل نشده بود شاید الان مامان نشده بود......

پس وقتی تلاشتو کردی باقیو بسپار به خدا......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خدا كنه، پيگيرم البته ولي گفتش اونو بذار واسه بعد اگه ميكرو نياز شد قبلش انجام ميدي و سريع وارد سيكل ...

آره فعلا هیچ کاری نکن و طبیعی اقدام کن ایشالله جواب میگیری.....

چون بهتره اگه مجدد لاپرا کردی بعدش بری تو سیکل میکرو منم بعد لاپرا فقط یه ماه طبیعی شانسمو امتحان کردم بعد بلافاصله رفتم تو سیکل......

سلام آنا جون خوبی؟؟عزیزم نشاسته رو چجوری بخورم؟؟ ببخشید شیرسویا رو باید چجوری درست کنم

عزیزم نشاسته رو باید ببینی برات خوبه یا نه......

والا من خودم چون شدیدا مستعد یبوست هستم نخوردم......

شیر سویا هم برا کم کاری تیروئید و کسی که آندومتریوز داره خوب نیست اونم من نخوردم......

شیر سویا رو از سوپریا میخرن اما ببین اگه برات خوبه بخر نه که بیخیالش شو.......

عزیزم بدن با بدن قرق داره....... ببین این همه استرس نداشته باش خودش تو بالا نرفتن موثره خودتو بزن ب ...

بسیار ممنون عالی دستت درد نکنه

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 
دوستای خوبم سلام مرسی از آنا جون ک همیشه میانو با حوصله جواب سوالامونو میدن و از نگرانی درمون میارن ...

عزیزم خوب فعلا تعدادشو نمیتونی دقیق بگی.......

یادمه مامان ارغوان سونوی اولش گفته بود یکیه سونوی بعدی شدن سه تا........

اما یکی یه دونه هم باشه خدا برات حفظش کنه........

در حد توانت خدا بهت بده......

من خودم عاشق دوقلو بودم اما ابان میبینم من دست تنها همین یه دونه رو هم برا بزرگ کردنش کم میارم......

پس خدا نگاه کنه به توانت و هر چند تا که صلاح میدونه بهت بده.......

خدارو شکر که تا الان همه چی خوب پیش رفته پس خیالت راحت شد دیگه........

حالا سونوتو برا دکترت ببر اگه نیازی ندید دیگه سونو نمیکنه......

ایشالله بهترینا منتظرته.......

در مورد عکسم فکرای بد نکن.......

مطمئنا ماهایی که کارمون به سونو و بیمارستان و غیره میکشه این جور موارد روبرو میشیم اینجوری باشه یه بچه سالم نباید تو این دنیا باشه پس اصلا فکر بد نکن.......

من ۶ ماه تموم تو اورژانس بیمارستان ۴-۵ ساعت برا سرم رفتم.......

اون وقت باید کلی فکر و خیال میکردم که تخت بغلیم کیه و چه مریضی ای داره و.......

خدا خودش مراقب این جیگرگوشه هامونه.......

خیالت تخت تخت باشه......

بحیب جان منم دردای پری دارم بعلاوه دردای عجیب غریب دیگه

درداتم طبیعین فردا رفتی بگو احتمالا ایزوپرین و منیزیم تجویز کنه واست.......

انا جون از غربالگری بالا سر در می یارین؟ 

عزیزم عالین خیالت راحت........

ببین وقتی جوابت تو منطقه سبزه یعنی خیالت تخت تخت باشه......

سلام دوستان عذر میخوام من یه سوال داشتم .فردا پانکچر دارم ابن سینا گفتن قسمت شکم با ژیلت تمیز بشه می ...

عزیزم احتمالا برا سونو میگن ژیلت بزنی من زده بودم.......

یه بار ژیلت بزنی چیزی نمیشه نگران نباش.......

با ژیلتهای صورت بزن چیزی نمیشه!!!!!!

سلام دوستان عذر میخوام من یه سوال داشتم .فردا پانکچر دارم ابن سینا گفتن قسمت شکم با ژیلت تمیز بشه می ...

ضمنا مامان بشی به سلامتی تا نه ماه اپیلاسیونم تعطیله احتمالا.......

پس به این فکر کن و با انرژی + برو جلوووووووو......

مامان سبحان جان عزیزم  با شیر سویا بخورم یا شیر گاو

عزیزم تو انتقال فریز داری یا فرش؟

من اطلاعات دوستانو همش قاطی میکنم.......

عزیزم نشاسته رو باید ببینی برات خوبه یا نه...... والا من خودم چون شدیدا مستعد یبوست هستم نخوردم.... ...

مرسی عزیزم خوب شد گفتین چون من کم کاری تیروئید دارم😢😢😢

نشاسته هم تا بحال نخوردم نمیدونم با بدنم سازگاری داره یا نه