2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

انا جوون سرم ivig رو بعد انتقال مي زنن يا قبلش 

براي من بعد انتقال زدن ؟؟

فايده اي داره اينجوري؟؟

از igaمن رنجش١٦٦بود 

كه نرمالش بين ٨٠-٢٦٠بود

براي تمام رنجهايي كه ميبري صبر كن صبر اوج احترام به حكمت خداست💕💕💕
سلام ب همگی، امیدوارم خوب باشین و اتفاقای خوبی منتظرتون باشه بحیب جان کاش بیای بگی لکه بینیت خوب شد ...

سلام به همگی خوبببین 

ستایش جون اتفاقا منم الان امدم ببینم چرا خبری ازت نیس

چرا انقد دیر اخه حداقل یکم استرست کم میشد سونو میشدی راستی برا من دوتا ساک حاملگی بود برا لک هم پروژسترونم رو سه تا کرد ولی خیلی درد امپولا زیاده خداروشکر لک ندارم 

الانم ک چند روزه همش زیر دلم درد میکنه یخورده نگرانم

خدا کمکم کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم کاش کلینیک آندومتریوز ابن سینا یه ویزیتی بشی....... برا منم نزدیک منطقه عصب سامرال بودن واسه ...

خداروشکر که خوبی

البته به من گفتن اگر باردار بشی و بعدش شیر بدی اندو میره به فاز خاموشی و ندول ها تا حد زیادی برطرف میشن یا حداقل کوچیک میشن پس واسه شما تاثیر بارداری هم هست

فعلا که افتادم توسیکل میکرو اگر نتیجه نداد خدایی نکرده پیگیر میشم واسه عمل اما فعلا ریسک نمیکنم

عزیزم کاش کلینیک آندومتریوز ابن سینا یه ویزیتی بشی....... برا منم نزدیک منطقه عصب سامرال بودن واسه ...

شما کجا و با چه دکتری عمل کردی

من متاسفانه مثانه و روده ام هم درگیر شده و فقط پیش دکتر شروین باید عمل کنم که هم هزینه اش سرسام آوره و هم بخاطر تهاجمی بودن نوع عمل ایشون باروریم رو ممکنه از دست بدم

واسه همین چندتا دکتر گفتن ریسک نکن 

سلااااااام بچه ها جونیییییی. فکر نکنم منو یادتون باشه.به علت جابه جایی خونه و فراموشی ایمیل مخصوص ن ...

سلام عزیزم 

خونه جدید مبارک

خوش برگشتی به جمع ما

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

سلام دوستای گلم

خیلی وقت بود نیومده بودم،همه خوبین؟

دلم براتون تنگ شده

آنا جون خوبی؟دختر گلت خوبه؟ببوسش  

منم انتقال دادم،چند روز دیگه آزمایش دارم

خیلی استرس دارم بابت نتیجه،برام دعا کنید

سلام به همگی خوبببین  ستایش جون اتفاقا منم الان امدم ببینم چرا خبری ازت نیس چرا انقد دیر اخه ...

سلام عزيزم خوبي مباركت باشه

ميشه بگي بعد انتقال چه علايمي داشتي

براي تمام رنجهايي كه ميبري صبر كن صبر اوج احترام به حكمت خداست💕💕💕

آنا جون منم موقع پری فلج میشم کاملا.البته فقط زیر دلم درحد پاره شدن درد میگیره، درد لگن و اینا هم ندارم،در موقع ن ز د ی ک ی هم ندارم.دکترم هم سونو واژینال کرد گفت رحمت خوبه مشکلی نداری. .چون سندروم روده تحریک پذیر دارم و متاسفانه تو دوره هام بدتر میشه.

با یه مسکن کترولاک کل دوره ام رو میگذرونم.به نظرت آندو کدوم بخشم رو درگیر کرده؟ ممکنه رو میکروم اثر بذاره؟ لوله هام هم جفتش بسته است.ممنون میشم اگه نظرت رو بگی و بهم جواب بدی.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام دوستان ،میدونید چند روز از پریود بگذره عمل هیسترو انجام میدن؟

سلام

عزیزم دکتر من گفت پری شدم روز 16 برم  ویزیت شم یکی دو روز بعدش هیسترو بشم

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
ذخیز من 2/7 آیا خوب می باشد خواهران ما

خوشبخت جان خوشبحالت! چون ذخیره ات خوبه. من ذخیره ام 0.47 هست! شما چند سالتونه؟ پری هاتون منظمه؟ همسرتون مشکل دارن؟ با این ذخیره فکرکنم اگه مشکل خاصی نداشته باشین راحت طبیعی باردارمیشی.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
بچه هایی که پی آرپی انجام دادین یه سوال آیا بعداز پی آرپی لک بینی هم داشتین؟چندروزبعدانتقالتون انجام ...

عزیزم روش جدیده!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com