2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم داپلر شدم شریان رحمی خوب بود مشکلی نداشت رنج ازمایشگاه تا ۲۵۰ واسه من ۴۵۰ هست  دکترم فر ...

سارا جونم من پیامای این چند روز اخیرتو دیدم و جز دعا کاری از دستم برنیومد

ولی حتما حتما برو زایشگاهی که دکترت هست

و مطمعن باش خدایی که تا حالا هواتو داشته الانم کنارته و هواتو داره

من تجربه چیزایی که گفتی نداشتم ولی همین الان برات هفت تا توحید میخونم که خدا مواظب خودت و فسقلت باشه

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
اره.برو نتیجه رو به ما هم بگو اونجا مدام فشارتو چک میکنن

ممنونم چشم عزیزم 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
برات ایت الکرسی خوندم در پناه خدا باشیید هر دوتاتون💓

خیلی لطف کردی🙏

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سارا جونم من پیامای این چند روز اخیرتو دیدم و جز دعا کاری از دستم برنیومد ولی حتما حتما برو زایشگاه ...

خیلی لطف کردی عزیزم ممنونم که دعا کردی میگم شاید کار خدا بود دکترمو عوض کنم که برام بنویسه این ازمایشو وگرنه دکتر قبلیم میگفت نیاز نیست نی نی مو سپردم بخدا 

خیلی لطف کردی خدا نی نیاتو حفظ کنه واست عزیزم

دکترم نامه داده واسه ی بیمارستان دیگه گفت اگه فشارت رف بالا برو اونجا حالا میرم همون بیمارستانی که نامه داده التماس دعا

بچه ها من امروز ادرار ۲۴ ساعته دادم پروتیین تو ادرار رنج نرمالش بین ۱۰ تا ۲۵۰ هست واسه من ۴۵۰ هست مچ ...

من نمی دونم ولی اگه جای تو بودم میرفتم بیمارستان ریسک نمیکردم. ان شالله چیزی نیست 

خدایا شکرت
پاپیون جان اگه درست یادم باشه شما اوابوست مصرف میکردین قبل پانکچر ؟ روزی چندتا مصرف میکردین ؟

نه عزیزم من اینو فولیک گرفته بودم . ولی اگه برمیگشتم به قبل اوابوست استفاده میکردم . روزی ۴ تا مصرف میکنن . بسلامتی پانکچر داری ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
نه عزیزم من اینو فولیک گرفته بودم . ولی اگه برمیگشتم به قبل اوابوست استفاده میکردم . روزی ۴ تا مصرف ...

انشالله اگه قسمت بشه بعد از عید میخوام برم برای پانکچر 

واللا نمیدونم چرا من هر وقت میخوام برم پانکچر ۱۰ روز قبلش سرما میخورم ناچارا خودم کنسل میکنم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
به سلامتی ان شاالله که همشون هم جنین پسر بشن براتون😍 من همسر کرونا گرفت منم چون حوصله اینکه استرس ا ...

مرسی عزیزم . کار خوبی کردی . انشالله که به همین زودی دامنت سبز بشه 

انشالله اگه قسمت بشه بعد از عید میخوام برم برای پانکچر  واللا نمیدونم چرا من هر وقت میخوام برم ...

من داروهای تخمک‌کشیو استفاده کردم ۵ روز مون که تموم شه کرونا گرفتیم . خیلی حس بدی بود . اصلا تلقین‌نکن . خیلیم مراقب باش تا میتونی تقویتی بخورین .تازه ما خیلی مکمل خوردیم نتیجش شد این .  برا من تعدادشون کمه از ۷ تا ۶ تا شد که ۴ تاش فریز شد .ولی کیفیتشون خوبه . شاید اگه اینارو نمیخوردم الان اوضاع بدتر بود 

ممنونم عزیزم امروز رفتم سونو گفت iugrنیست ولی خب یخورده وزنش کمه آب دورش خیلییی کم بود گفت هفته ای ی ...

خوب عزیزم دیدی الکی نگرانت کردن سالم باشه وزنش کمم باشه بعدا تپل میشه

خیلی لطف کردی عزیزم ممنونم که دعا کردی میگم شاید کار خدا بود دکترمو عوض کنم که برام بنویسه این ازمای ...

سارا جون منم الان‌ پیاماتو دیدم . عزیزم انشالله که خیر برات پیش بیاد . منم از ته دلم برای تو و نی نی سوره قدر میخونم . انشالله سالم و سلامت بیاد بغلتون .