2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046477 بازدید | 684515 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مطمین نیستما ولی میگی هم دفع پروتیین داری و هم فشار ۱۳ این دوتا همون مسمومیت بارداریه بنظرم ...

برم بنظرت؟شنبه وقت دکتر دارم‌ نمی دونم برم یا وایستم تا شنبه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
برم بنظرت؟شنبه وقت دکتر دارم‌ نمی دونم برم یا وایستم تا شنبه

دفع پروتین اگه با فشار همراه باشه خیلی خطرناکه.

بعد تو هم علایم داری مثلا کاهش اب جنین.وزنش هم یکم پایینه.

و اینکه ورم مچ پا و مچ دست

😉

عزیزم بنظرم چون از رنج نرمال بالاتره و دفع پروتئین هست بنظرم برو زایشگاهی که دکترت هست تا باهاش همون ...

ممنونم عزیزم دعا کن برام

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
دفع پروتین داری یا نه؟ الان اینو بمن بگو؟

دارم عزیزم عکسشو گذاشتم

عزیزم داپلر شدم شریان رحمی خوب بود مشکلی نداشت رنج ازمایشگاه تا ۲۵۰ واسه من ۴۵۰ هست  دکترم فر ...

تا شنبه هم بمونی خونه فکرو خیال دست از سرت برنمیداره و باعث میشه فشارت بره بالا خدانکرده

😉

اره برو هشدار داده با قرمز برو زایشگاه فوقش چن روز بستری میشی پاشو برو

باشه عزیزم میرم الان

دفع پروتین اگه با فشار همراه باشه خیلی خطرناکه. بعد تو هم علایم داری مثلا کاهش اب جنین.وزنش هم یکم ...

فشارم ۱۴ بود الان هی میگیرم نیم ساعت نیم ساعت الان ۱۲ و خوردی نزدیک ۱۳ عه

تا شنبه هم بمونی خونه فکرو خیال دست از سرت برنمیداره و باعث میشه فشارت بره بالا خدانکرده

اره استرس گرفتم واقعا زنگ زدم شوهرم بیاد بریم بیمارستان 

الان برو زایشگاه واسه دفع پروتین سرم وصل کنن

ممنونم عزیزم زنگ زدم شوهرم بیاد تا ی ساعت دیگه میرم

استرس از خودت دور کن یه نفس عمیق بکش یه یاعلی بگو و برو و به امید خدا 

ممنونم عزیزم توکل بخدا