2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
بچه ها من امروز ادرار ۲۴ ساعته دادم پروتیین تو ادرار رنج نرمالش بین ۱۰ تا ۲۵۰ هست واسه من ۴۵۰ هست مچ ...

عزیزم فشار خیلی مهمه باید دائما چک کنی بری. کتر بهت قرص فشار بده پروتئین رو نمیدونم ولی ایشالله چیزی نیت 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سونو داپلر رفتی؟

اره عزیزم 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
ممنونم عزیزم‌  یه دور بند ناف هم‌دور گردنشه😢گفت هفته ای دوبار nst بده خیلی برام دعا کن پیر ...

حتما عزیزدلم نگران نباش من مطمئنم این ۱ ماهم به خیر و خوشی میگذره برات خدا نگهدارشون هست ❤️❤️❤️🤲🏻

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
پروتیین بیشتر بخور از این اندازه ایی که میخوری میوه رو کمتر بکن مثلا روزی دو تا تخم مرغ بخور. گوشت ب ...

دارم سعیمو میکنم ایشالا دفعه بعدی اوکی باشه ❤️

من شنیدم آش خیلی خوبه برای وزن گرفتن بچه رشته کم بریز که کربوهیدراتش زیاد نباشه

مرسی عزیزم حتما باید یه مدت بروو غذام بیشتر تمرکز کنم

سلام خانوما من روز چهارم انتقال هستم تخمک اهدایی گرفتم. امشب یه حس سوزش  و گرفتگی تخمدان چپم دارم  هر ماه قبل پریود تخمدان چپم درد میگیره و برای همین ناامید شدم

از روز اول انتقال هم نفخ دارم . 

بنظرتون امیدی باید داشته باشم؟

لطفا هر کسی نظری داره حتما بگه

خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت
سلام خانوما من روز چهارم انتقال هستم تخمک اهدایی گرفتم. امشب یه حس سوزش  و گرفتگی تخمدان چپم دا ...

عزیزم اینها همه اثرات داروها هست، اصلا به پریود فکر هم نکن چون الان سیکل شما تحت کنترل دارو هست و پریود نمیشی.

خیلی خیلی کم دیدم کسی همزمان با مصرف داروها پریود بشه

داروها میتونن باعث دلدرد، کمر درد، درد سینه، تهوع، سرگیجه، درد پهلو، تکرر ادرار و … بشن. که همه هم علائم بارداری و هم علائم پریود هستند.

پس نگران نباش

انشالله مثبت میشی عزیزم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم اینها همه اثرات داروها هست، اصلا به پریود فکر هم نکن چون الان سیکل شما تحت کنترل دارو هست و پر ...

خیلی ممنون که جواب دادین.

نفخم بخاطر چی خس. اصلا چیز نفاخی نمیخورم؟ 

میگن مباید نفخ داشته باشی

خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت
خیلی ممنون که جواب دادین. نفخم بخاطر چی خس. اصلا چیز نفاخی نمیخورم؟  میگن مباید نفخ داشته باش ...

آمپول پروژسترون که میزنیم خیلی باعث نفخ میشه، سعی کن چیزهای نفاخ کمتر بخوری که نفخت کمتر باشه، یلوست هم سعی کن نشی

روغن زیتون و سالاد و میوه بخور حتما

آب هم خیلی بخور

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم فکر نکنم یخاطر بند ناف زود زایمان کنی مگه اینکه بشه دو یا سه دور یا اینکه نوار قلب بچه بیاد پا ...

مرسی عزیزدلم ممنون جواب دادی

منم‌ حتما ان اس تی رو میرم‌انجام میدم

آره واقعا انشالله صحیح و سالم بیان بغلمون

مرسی دیگه باید حواسم خیلی به حرکاتش باشه خدا بخیر بگذرونه

بچه ها من امروز ادرار ۲۴ ساعته دادم پروتیین تو ادرار رنج نرمالش بین ۱۰ تا ۲۵۰ هست واسه من ۴۵۰ هست مچ ...

ساراجونم نمیخوام نگرانت کنم قربونت برم ولی کاش هرجور شده با دکترت تماسی داشته باشی مسمومیت خطرناکه حواست باشه فداتشم

خداياشكرت....❤️