2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
ممنونم ان شاالله التماس دعا

اگه قابل باشم حتما دعا میکنمت که این ۴ هفته باقیمانده هم به راحتی سپری بشه 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم . ممنونم‌مرسی . پانکچر شدم ۷ تا تخمک بود که ۶ تا جنین تشکیل شد ‌ از ۶ تام ۴ تاش فریز شد . ...

به سلامتی ان شاالله که همشون هم جنین پسر بشن براتون😍 من همسر کرونا گرفت منم چون حوصله اینکه استرس اینکه کرونا بگیرم یا نگیرم رو داشتم انتقالم رو کنسل کردم و رفت برای اردیبهشت به بعد 😊

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
اره فکر کنم گره خوردنش یا سفت شدنش خطرناک باشه چون امروز داپلر شدم هم خونرسانی خوب بود هم ان اس تی گ ...

به سلامتی 😍😍

بچه ها من امروز ادرار ۲۴ ساعته دادم پروتیین تو ادرار رنج نرمالش بین ۱۰ تا ۲۵۰ هست واسه من ۴۵۰ هست مچ پاهام یخورده ورم داره فشارم ۱۳ هست مسمومیته؟شنبه وقت دکتر دارم بنظرتون خطرناکه تا شنبه؟ الان تو اینترنت خوندم مسمومیت باعث میشه آب دور جنین کم بشه و محدودیت رشد میاره امکان داره محدودیت رشد و کم بودن امونیاک واسه همین باشه؟لطفا هر کی میدونه جواب بده

@shervin68    

@شوره    

@چیکا1    

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من اول اسفند انتقال دادم‌الان چند هفتم‌میشه؟

۵ هفته و ۵ روز

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
مرسی عزیزم من داروهام رو قطع کردم سه روزه امروز روز هجدهم انتقالمه بی بی زدم باز خط افتاد ولی کمر ...

کاش تکرار میکردی بعد از دوروز، دکتر گفت داروها رو قطع کنی؟

ممکنه یک هفته طول بکشه تا پریود شی

ناراحت شدم عزیزم، انشالله بزودی باردار بشی

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
بچه ها من امروز ادرار ۲۴ ساعته دادم پروتیین تو ادرار رنج نرمالش بین ۱۰ تا ۲۵۰ هست واسه من ۴۵۰ هست مچ ...

عزیزم راستش منم موقع زایمان بهم گفتن آب دور جنین خیلی کم بود.

من رنج ۲۴ ساعته ازمایش پروتیین رو نمیدونم.چون وقتی فهمیدم چی به چیه که همه چی تموم شده بود.

اونروز هم خواستم بهت بگم کم شدن وزن جنین و اب دور جنین ممکنه همون از فشار شریان رحم باشه.ولی گفتم استرس میگیری.

ولی کاش دکترت سونو داپلر بفرسته تورو.

حالا ورم ماه آخر طبیعیه

ورم من خیلیییییی زیاددد بودا.

😉

بچه ها من امروز ادرار ۲۴ ساعته دادم پروتیین تو ادرار رنج نرمالش بین ۱۰ تا ۲۵۰ هست واسه من ۴۵۰ هست مچ ...

عزیزم مطمین نیستما

ولی میگی هم دفع پروتیین داری و هم فشار ۱۳

این دوتا همون مسمومیت بارداریه

بنظرم برو زایشگاه

با این شرایط بستری میشی

😉

من خودم انقده از مسمومیت میترسما 

و خیلی از دوستانم مثل شرایط من بوده

و گفتن خیلی هاشون حتی افزایش وزن هم نداشتن و مسمومیتی بودن و هفته های آخر بلای من سرشون اومده.

ولی خوبه تو هشیاری و ازمایشت رو بردار و ببر زایشگاه

اونجا الان دکترا شیفت هستن.

😉

عزیزم راستش منم موقع زایمان بهم گفتن آب دور جنین خیلی کم بود. من رنج ۲۴ ساعته ازمایش پروتیین رو نمی ...

عزیزم داپلر شدم شریان رحمی خوب بود مشکلی نداشت

رنج ازمایشگاه تا ۲۵۰ واسه من ۴۵۰ هست 

دکترم فرستادم پیش پریناتالوژیست که فکر کنم حتی قبل ازمایش تشخیص داده بود چون ی نامه بهم داد واسه بیمارستان روش نوشته از لحاظ پره اکلامپسی مورد بررسی قرار بگیره به منم گفت هر موقع فشارت رفت بالا برو بیمارستان

من زیاد ورم ندارم مچ پاهامه مچ دستمم حس میکنم ی کم ورم داره

عزیزم بنظرم چون از رنج نرمال بالاتره و دفع پروتئین هست بنظرم برو زایشگاهی که دکترت هست تا باهاش همونجا تماس بگیرن و پیگیری کنن تا شنبه صبر نکن اینجوری خیال خودتم راحتره ایشالله که خیره فقط تو استرس نمون خدا بزرگه شاید برات سرم هم اونجا بزنن تا آب دور جنین اوکی بشه...

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت