2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
عزیزم من آزمایشهای قبلیشونو ندیدم که بتونم‌مقایسه کنم بهتر شده یا نه ولی این اسپرم برای ivf خیلی خوب ...

ممنون‌عزیزم

این‌بردوستمه‌‌‌..از۹تاتخمک‌اصلا‌براش‌جنین‌تشکیل‌نشد.

دوتادخترداره.براتعیین‌جنسیت‌بود.

مورفولوژی‌چنده؟خوبه‌کم‌نیس؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بالاخره تزریق کردم😩 روز اول تزریقم بود،۵دقیقه میشه زدم ولی جاش دردمیکنه هنوزم😩 هواگیری نکردم،تا ...

هواگیری نکن.نیشگون رو تا اخر نگه دار و تزریق کن.۴ انگشت با ناف فاصله 

راست و چپ ناف 

دردناکه

بعضی مارکها دردش کمتره

😉

شانگهای چرا فقط رویان هست ؟ یعنی مراکز دیگه انجام نمیدن ؟

فکنکنم

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلام عزیزدلم اره به لطف خدا انشالله قسمت همگی منتظرا مرسی گلم لطف داری به من دعا کن همه چی خوب پی ...

فدات شم انشاالله انشاالله 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
عزیزان من هر کی در مورد دکتر عارفی و جنین شناس بیمارستان بهمن هر نظری داره کمکم کنه....چون میخوام با ...

برو بیمارستان مطب نرو 

سلام گلم بله  بار اول سه تخمک یک جنین  بار دوم 11 تخمک شش جنین  گرید A, Ab

خوبه عالی ذخیرت چند بود 

دیشبو فقط درد کشیدم .هر ساعت میرفتم دسشویی.خیلی شب سختی بود.صب خوب شدم.

بعضی وقتها انگار نفخ و یبوست همزمان میشن، اون خیلی بده

چون نفخ هست ولی نمی تونه بیاد بیرون

کی میری برای سونو nt؟

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
اره.منم شش ماه بعدش دوباره لنتقال دادم..فعلا که همه چیز خوب پیش رفته و صدای قلبشو شنیدم..انشالله شما ...

الهی هزار مرتبه شکر انشاالله همه چی تا اخر خوب پیش میره و نی نی تو بغل میگیری عزیزمم ممنون برای ارزوی قشنگت اره درحال پیاده روی و وزن کم‌ کردنم هر روز یه ساعت و‌نیم پیاده روی دارم تا ببینم خدا چی میخواد

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

سلام بچه ها

من دیروز فهمیدم انتقالم منفی شده

از دیشب دارو هارو قطع کردم البته دیروز صبح پروژسترون زدم

امروز زنگ زدم مطب دکتر منشی گفت پریود شدی بعد بیا

میخواستم ببینم سما میدوتید درست گفته؟ باید پریود شم بعد برم؟ و این که کی پریود میشم؟

بالاخره تزریق کردم😩 روز اول تزریقم بود،۵دقیقه میشه زدم ولی جاش دردمیکنه هنوزم😩 هواگیری نکردم،تا ...

انوکسا رو باید با هوا بزنی که همه داروش وارد بدن بشه

یک کم بری به سمت پهلوها دردش کمتر میشه

من نمی کشم بیرون، فقط سوزن رو تا ته داخل می کنم و میزنم

خیلی خیلی آروم مایع رو وارد کن که کمتر درد بیاد

خدایا شکرت 🙏🏻❤️