2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
راحته خودمون میزنیم

بالاخره تزریق کردم😩

روز اول تزریقم بود،۵دقیقه میشه زدم ولی جاش دردمیکنه هنوزم😩

هواگیری نکردم،تا آخرش هم پیستون سرنگ رو فشاردادم پایین،یعنی هوا هم وارد بدنم شده؟😩😩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما کی انتقال داده بودین؟

سلام عزیزم ببخشی من الان پیامتو دیدم 

من پارسال بهمن انتقال دادم که قلبش وایساد  مجبورشدم سقط کنم

همون موقع که شما انتقال داده بودی طبیعی باردارشدم 

با یه شال شیکم و پهلو رو ببند یخوده علامت سرما هم هست این هر چی ماه بالاتر میره دسشویی نگه داشتن سخت ...

مرسی عزیزدلم رفتم آزمایش دادم ۳ روز دیگه آماده میشه

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیزم من عفونت ادراری دارم دقیقا بیشتر وقتا حس دستشویی شدید دارم ولی وقتی میرم خیلی نیست  ...

امروز رفتم آزمایش دادم ۳ روز دیگه آماده میشه 

سنم جان عفونت ادراری از چیه؟ 

شما دارو میخوری بابتش؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیزم ببخشی من الان پیامتو دیدم  من پارسال بهمن انتقال دادم که قلبش وایساد  مجبورشدم ...

آخیییییی عزیزم 🥺🥺🥺خداروشکر خدا جاشو برات با طبیعی پر کرد الهی که صحیح وسلامت بیاد بغلت تاریخ زایمانت کیه؟

امروز رفتم آزمایش دادم ۳ روز دیگه آماده میشه  سنم جان عفونت ادراری از چیه؟  شما دارو میخ ...

انشالله که جوابش خوبه

والا من هربار ازدکتر پرسیدم گفت بعضی افراد همیشه دارن من قبل بارداریم داشتم

همیشه آزمایش ادرارم خون تو ادرار و عفونت و کشت ادرارمم مشکل داره 

آره من الان چون باردارم هرماه آزمایش میدم و هرماه واسه چندروز دکتر بهم آنتی بیوتیک میده هربارم یه آنتی بیوتیک جدید میده

آخیییییی عزیزم 🥺🥺🥺خداروشکر خدا جاشو برات با طبیعی پر کرد الهی که صحیح وسلامت بیاد بغلت تاریخ زایم ...

فدات آره واقعا سقط کردم چقدر ناراحت بودم ولی خداروشکر که خیلی طول نکشید وباردارشدم ممنون عزیزم همچنین گل پسر نازت💗

طبیعی ۷خرداد شماچی؟

آنا جون سلام عزیزم نی نی منم هرسری میرم سونو میگه سفالیک ولی همه تکوناش از ناف به پایینه خیلی به ندر ...

خوب تو هفته شما فک کنم طبیعیه چون هنوز ارتفاع رحم اونقد بالای بالا نیمده بعد یه چیز دیگه شاید دستاشو بیشتر تکون میده فسقلی.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
انشالله که جوابش خوبه والا من هربار ازدکتر پرسیدم گفت بعضی افراد همیشه دارن من قبل بارداریم داشتم ...

من اولین باره اینجوری میشم روزی ام که آب زیاد میخورم ایلی اینجوری میشم مثلا امروز اصلا اون حسو ندارم 

فدات آره واقعا سقط کردم چقدر ناراحت بودم ولی خداروشکر که خیلی طول نکشید وباردارشدم ممنون عزیزم همچنی ...

منم طبیعی ۱۵ خرداد 

خوب تو هفته شما فک کنم طبیعیه چون هنوز ارتفاع رحم اونقد بالای بالا نیمده بعد یه چیز دیگه شاید دستاشو ...

چه جالب 🥰مرسی عزیزم

انشالله که جوابش خوبه والا من هربار ازدکتر پرسیدم گفت بعضی افراد همیشه دارن من قبل بارداریم داشتم ...

عزیزم این عفونت ادراری برای بارداری مشکل ایجاد نمیکنه یا اینکه‌خطر داشته باشه ، منم ازمایش ادرار ،عفونت نشون‌داده ، تازگیا دکتر کلی آنتی بیوتیک نوشته بود یعنی با اونا هم‌خوب نشده ، البته من باردار نیستم منظورم اینکه برای باردار شدن مشکل ایجاد نمیکنه ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش