2777
2789

الان خونه مامان بزرگم اینا بودم نزدیکه به خونه خودمون

واسه ناهار براشون مهمون اومده بود از فامیلامون منم رفتم یکم کمک کردم و چیزی درست کردم بعد موقع ناهار که سفره انداختن گفتم صبحونه دیر خوردم و گشنم نیست و سیرم و قبل ناهار اومدم خونه خودمون

الان که اومدم خونه خودمون بقیه بهم میگن زشت شد اومدی و میموندیم بعدش کمک میکردی و ...

به نظرتون اونا فک کردن واسه اینکه ظرفارو نشورم و کمک نکنم برگشتم خونه؟ خیلی عذاب وجدان گرفتم چرا اومدم خونه. خواستم نیم ساعت بعدش دوباره برگردم برم کمک کنم و ظرفارو بشورم که فک نکنن از کار در رفتم ولی بابام میگه نه دیگه الان دوباره بری زشتی.

راستشو بگید لطفا. به نظرتون الان چی فک میکنن درباره من؟ میگن واسه اینکه کمک نکنه رفته یا حتما سیر بوده واقعا؟ 🫣🫣🫣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای یه جاری دارم همش منتظره بره یه قاشق جا بجا کنه و بگه کمک کردم با سه تا بچش بمونه برای شام یا نهار،اتفاقا خیلی کار خوبی کردی نموندی

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌

اینکه سر نهار اومدی زشت نیست 

اما اینکه بابات میگه اگر برگردی برای شستن ظرفها رو من قبول ندارم 

شما یکساعت بعد نهار برو اگر ظرفها رو شسته بودن که جمع و جور کن برگرد اگر نشسته بودن که ظرفها رو خودت بشور 

شما کمک خودتو کردی دیگه مهمونام کمک کنن خب بالاخره حتما مادربزرگت سنش بالای 60شده باید کمک کننشمام ب ...

فامیل نزدیکم هستن خیلی دور نیستن که باهاشون تعریف داشته باشم

اینکه سر نهار اومدی زشت نیست اما اینکه بابات میگه اگر برگردی برای شستن ظرفها رو من قبول ندارم شما یک ...

نه خودشون خیلی کاری ان وقتی کاری نباشه هم دست خودشون نیست همش میخوان کمک کنن (نه واسه خودنمایی عادت دارن واقعا) 

بابام میگه الان دیگه نمیخواد بری میگن مگه خودمون نمیتونستیم بشوریم که ناهار نخوردی و فقط واسه کمک کردن میای و اینا