2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046487 بازدید | 684516 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله مثبتی 

فکر نکنم درد های پریودی دارم

من تخمدان هام هم که بی هوا اینور اونور میشم درد میگیره انگار پیچ میخوره 

با اینکه پارسال پانکچر کردم

شما اینجوری نبودین 

ابگوشت لپه دار. نفخم بیرون نمیاد همش سعی میکنم 

خوب مال همونه لپه خیلی اذیت میکنه، چای نبات کمرنگ بخور 

یه ذره راه برو، به پهلو بخواب

ببخشید یک کم مقعد رو با روغن زیتون چرب کن 

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
اره.باید ذهنمو آروم کنم..برا هر چیز الکی تپش قلب میگیرم..البته تابستون انتقالم مثبت شد ولی قلبش تشکی ...

جددی منم انتقالم مثبت شد قلبش تشکیل نشد تو ده هفته با دارو سقط کردم ابان ماه ولی دکترم گفت باید بعد عید برگردی برا انتقال حداقل ۶ ماه از سقط بگذره انشاالله همه چی خوب پیش میره و بغلش میگیری عزیزم استرس نداشته باش به نظرم مودت فقط میتونی به خودت کمک کنی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام دکتر پیمان صالحی نرفتید؟بنظرم یبار پیش اون هم برید ببینید نظرش چیه بهترازعباسی هست خیلیا میرن ر ...

راستش همسرم زیاد همکاری نمیکنه. چون بنده خدا حق داره تا حالا چند تا عمل و چند سال ویتامین بی نتیجه. 

الان که راضی شده به میکرو میترسم برم پیمان صالحی بگه میکرو فایده نداره همسرم کلا منصرف بشه. منم دیگه سنم زیاده فرصت ندارم. 

میگم امید به خدایی بریم خیلی ها بودن اسپرم کم بوده ولی جنین تشکیل شده و باردار شدن. 

از یه طرف ما دکتر هم عوض کنیم صالحی میخواد چکار کنه یا میخواد ویتامین بده یا بگه دوباره عمل که همسر من دیگه زیر بار عمل نمیره. 

تنها راهم میکرو کردنه با امید به خدا 

اخه من اونسری فقط دوتا امپول پروژسترون میزدم اصلا یبوست نگرفتم ولی اینسری یه امپول با دوتا شیاف ۱۰۰ ...

عزیزم به نظرم‌ مال شیافه چون منم روزی دوتا آمپول پروژسترون داشتم ولی خیلی خوب بودم اصلا مشکل یبوست نداشتم 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
به کمر خوابیدنی بهتر میشم غلط کردم ترشی خوردم نفخ آوردم 

اون درد بخاطر نفخه پس حبوبات حتما ۲۴ ساعت خیس بده بعد مصرف کن من اینکارو میکردم حتی آبگوشت چند بار  خوردم. همینطور ۴۰ دقیقه بمونی احتمالا دفع میشه

خدایا شکرت