2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046518 بازدید | 684519 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم سلام . ببخشید من یه سوال دارم ممنونم اگه میدونین راهنماییم کنین  من ۳ اسفند پانکچر شدم ه ...

من چند سال پیش دو تا ۳ ماه شو تزریق کردم 

ماه اول پریودی داره

چند ماه پیش هم یه مارک ایرانی ش را استفاده کردم واریوپپتیل که ماه اول پریود شدم

شما دیفرلین را چند خریدی؟

من چند سال پیش دو تا ۳ ماه شو تزریق کردم  ماه اول پریودی داره چند ماه پیش هم یه مارک ایرانی ش ...

من ۳/۷۵ رو زدم یعنی چند ماهه ؟ یک میلیون شد . چند ماه بعد تزریقش انتقال میدن .؟؟؟ برای من یه دونه نوشته 

خدای من خدای معجزه هاست . 
خانما  من هفته ۱۱ هستم. بدجور دل درد دارم.خیلی نگرانم.

کجای دلته عزیزم اگه دردت شدیده حتما برو نزدیکترین بلوک زایمان تا بررسی کنن نگران نباش ولی تو دوران بارداری یسری دردا طبیعیه ایشالله برای شما هم به خیره

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

[QUOTE=22بعد داروهای بیشتری مصرف کردی ؟        چند تا تخمک چند جنین شد ؟ رویان انجام دادادین ؟ شنیدم شانگای فقط تو رویان ولی نمیدونستم چیه 156235]سیکلم شانگهای بود تو یک دوره دوبار پانکچر شدم به فاصله ده روز [/QUOTE]

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
من ۳/۷۵ رو زدم یعنی چند ماهه ؟ یک میلیون شد . چند ماه بعد تزریقش انتقال میدن .؟؟؟ برای من یه دونه نو ...

این که شما زدین یک ماهه هس

من برج ده و ۱۱ را زدم و بدون اینکه پریود بشم رفتم تو سیکل انتقال

سمت۵ را نمیدونم البته من میوم دارم اندیمتیوز ندارم

منم هفته ی هشتم امروز جایی که جنین بود سوزن سوزن میشدزیر دلم..فک کنم کلا این دردا تا وقتی  که لکه ای نباشه طبیعیه تو بارداری..ولی اگه ادامه دار شد دکتر برو.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
والا نمیدونمم انشالله برای شما بیشتر باشه  من‌ بعد عید انتقال دارم حالا چه ماهی باشه معلوم نیس ...

ممنونم ازت،،بسلامتی برا منم بعد عید میشه انشالله دامن همه منتظرها سبز بشه 

[QUOTE=22بعد داروهای بیشتری مصرف کردی ؟        چند تا تخمک چند جنین شد ؟ رویان ا ...

شانگهای چرا فقط رویان هست ؟ یعنی مراکز دیگه انجام نمیدن ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

دل دردت چه مدلیه؟ ممکنه نفخ شدید و دلپیچه باشه، تو بارداری آدم خیلی بیشتر نفخ میکنه بخاطر هورمون زیاد تو بدن

یه چای نبات گرم بخور، به پهلو بخواب، شکمت رو هم گرم نگه دار

نهار و شام چی خوردی؟

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیز دلم شما دوقولو دار شدی خیلی خوشحالم برات دختر خوشگل و عاقلم خیلییییی تبریک میگم بهت   &nbs ...

سلام عزیزدلم اره به لطف خدا

انشالله قسمت همگی منتظرا

مرسی گلم لطف داری به من

دعا کن همه چی خوب پیش بره تا اخر

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩