2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046587 بازدید | 684530 پست
ببخشید چه نوع مشکلهایی رو‌میگفت ، چون دکتر هم برای همسرم‌هم خودم اسید فولیک نوشته میپرسم گلم 

کسایی که مشکل سقط تشکیل نشدن قلب جنین و بارداری پوچ دارن باید یه آزمایش بدن که ببینن فولیک براشون مفیده یا مضر 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام دیروز ابگوشت لپه دار خوردم .از شب شروع شد دلدردهام.خیلی سخت بود.شبو که نخوابیدم .همش رفتم دسشو ...

نه بابا انقد حالت تهوم شدید شده دیگ میمیرم زنده میشم

منم شهر خودمون میرم دیگ تهران نمیرم صادقی گف میتونی تحت نظر دکتر دیگه ای بشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها آمپول دور ناف آنوکساپارین رو خودتون تجویز میکنین یامیربن بیرون میزنن؟

خودت بزن خیلی آسونه. یه پیج تو اینستا آموزششو گذاشته. @yek_darmangar

خدایا!!!!راضیم به رضات و مطیع امرت هستم. میدونم تو هر چی بخوای برام صلاحمه.میدونم وقتی توکل می کنم به تو یعنی ایمان دارم که بهترین برام انتخاب می کنی. همیشه ب خودم گفتم و باز می گم. وقتی از خدا یه حاجتی داری این ۴ مورد یادت باشه      ۱. ممکنه یه چیزی من خیلی بخوام ولی صلاحم ندونی  ۲. ممکنه چیزی من اصلا نخوام و صلاح منو تو داشتنش بدونی  ۳. ممکنه بخوام و صلاح بدونی ۴. ممکنه نخوام و صلاح ندونی    در کل هر چی تو بخوای همینه. هوام داشته باش. هوای زنان این سرزمین داشته باش
راحته خودمون میزنیم

بعدازاینکه آمپولو وارد پوست کردین،تزریق میکنین؟

یا اول پیستون سرنگ رو یکم میکشید بیرون اگه خون داخل سرنگ نیومد تزریق میکنین؟

فیلم آموزشیش رو دیدم گفته باید اول پیستونو بکشین بیرون

من الان فقط امپولم؛   یبوستم. بچه ها میگن یه شیاف هس مخصوص یبوسته.دکتر بگیم بنویسه.دکتر من دار ...

من اون شیافه دارم فایده نداره دیشب لاکسی ژل خوردم حالم و بد کرده دوباره حالت تهوع برگشته. دیشب دو ساعت بیدار موندم از حالت تهوع بخاطر هماتوم هنوز یک شیاف دارم

خدایا شکرت
ممنونم عزیزم راستش ترسیدم شکمم از قسمت ناف دو تیکه شده پایینش خالیه بالاش قلمبه شده☺

ای جانم 🥰

ببین من تکوناشو همیشه همه جای شکمم احساس میکنم ولی باز بیشتر بالا چون نی نی سفالیک هم خیلی وقته شده و پاهاش قسمت بالاس تازه میگن باید از هفته سی چهار پنج تکونا کمتر شه ولی برای من اینجور نبود تکوناش دردناکترم شده الان هفته سی ششم خداروشکر ولی بعضی وقتا واقعا دردم میگیره منم گذاشتم رو روال طبیعی راستش خسته شدم از اینکه هی بخوام به هر چی گیر بدم و نگران بشم بنظرم تا زمانی که لک و درد غیرقابل تحمل نداریم همه چی اوکیه نباید نگران باشیم 😇😉

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
ای جانم 🥰 ببین من تکوناشو همیشه همه جای شکمم احساس میکنم ولی باز بیشتر بالا چون نی نی سفالیک هم خی ...

مرسی عزیزدلم آره واقعا منم از استرس خسته شدم دیگه ان شاالله بسلامتی گل دخترتو بغل کنی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ای جانم 🥰 ببین من تکوناشو همیشه همه جای شکمم احساس میکنم ولی باز بیشتر بالا چون نی نی سفالیک هم خی ...

آنا جون سلام عزیزم نی نی منم هرسری میرم سونو میگه سفالیک ولی همه تکوناش از ناف به پایینه خیلی به ندرت میاد حوالی نافم بنظرت براچیه؟ یعنی میچرخه مدام؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍