2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046947 بازدید | 684566 پست

سلام دوستان. من دیروز رفتم  ازمایش, واسه جوابشم نرفتم  تلفنی پرسیدم گفتن منفی,مشکل من اندومتریوز هس, کیفیت جنینام Aبودن. خاستم بگم به هیچ علایمی  توجه نکنید,چون من تمام علایم بارداری رو داشتم.ولی متاسفانه منفی شد

🥲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماه رمضون چون مکمل و اب زیادی تجویز میشه نمیشه که همشو بعد افطارقاطی بخوری. ولی برای مردها فرق ندار ...

خوب وقتی ۲۱ ماه رمضان پریود میشم. روزه نیستم دیگه که. 

تا میاد هفت روز پرودم تمام بشه ماه رمضان هم تمام شده 

فقط نگرانم تخمک و اسپرم ضعیف نباشه؟ چون خواب شب به هم میریزه توی ماه رمضان و همه اکثرا بیدارن شبها. 

مهمه به نظرتون این موارد؟ 

سلام دوستان. من دیروز رفتم  ازمایش, واسه جوابشم نرفتم  تلفنی پرسیدم گفتن منفی,مشکل من اندو ...

خیلی متاسفم عزیزم

سخته که اینهمه تلاش کنی  انتظار بکشی  و نشه

خدا بهت آرامش بده و بزودی برات جبران کنه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
عزیزم من خودم هم تو این تاپیک و هم رو در رو دیدم ۵۰ ساله و ۵۲ ساله که مثبت شدن، تو اینستاگرام هم خیل ...

قربونت برم، من خودم تو پیج دکترها دیدم، ولی از اونور تو اینترنت خوندم وقتی سایز تخمدان ها کوچیک میشه، و هورمون ها ترشح نمیشه باعث کاهش سایز رحم میشه

مگر اینکه دارو درمانی کنند، از طرفی این داروها به هر حال ریسک ابتلا به سرطان سینه رو افزایش میده😢😢

عزیزم من امروز ۳۲ هفته و ۳ روز قرار بود باشم که دخترم دیشب طبیعی بدنیا اومد و الان حسابی سرم شلوغه😍 ...

مبارک باشه عزیزم. قدمش پر خیر و برکت. خدا حفظش کنه الهی

یه سوال مگه آی وی افی ها را سزارین نمیکنن؟ چون شما ۳۲ هفته بودید و جنین کوچولو بوده چطوری ریسک کردن و طبیعی زایمان کردن اخه؟ 

حاملگی های طبیعی را هم اگه بچه زیر دو کیلو باشه سزارین میکنن میگن بچه تحمل نداره تو کانال زایمان

خیلی متاسفم عزیزم سخته که اینهمه تلاش کنی  انتظار بکشی  و نشه خدا بهت آرامش بده و بزودی ...

ممنونم. که درک.میکنی ,  اگه بگم.ناراحت نشدم که دروغه, گریه هم کردم,اما شوهرم ادم.خوبیه. سعی کرده  بامهربونیاش ارومم کنه, ولی خب چیکارمیشه کرد,میخام فعلا استراحت کنم.واقعا خیلی خستم ازبس رفتم.وامدم. 

🥲

ممنونم. که درک.میکنی ,  اگه بگم.ناراحت نشدم که دروغه, گریه هم کردم,اما شوهرم ادم.خوبیه. سعی کرد ...

درسته هرچقدر هم که آدم بخواد به روی خودش نیاره و ناراحت نباشه  اینهمه رفت و امد و داروی هورمونی روی خلق و خو تاثیر میذاره و آدم دلش بیشتر از قبل می گیره. 

الحمدلله که همسرت پشتیبانت هست. هروقت خواستی دعا کنی خدا رو به محبت و مهربونیای همسرت قسم بده که ثواب محبت و همدلی مرد در خانه خیلی زیاده و خدا مردهای مهربون رو خیلی دوست داره

ان شاء الله به خاطر لطف و محبت همسرت خدا بزودی بهتون عنایت میکنه و دامنت سبز میشه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
خداروشکر حالش خوبه و احتیاج به اکسیژن هم نداره ولی اینجا تا ۳۴ هفته نگهش میدارن و مدام کنترلش میکنن ...

مبارک باشه عزیزم.ایشالا قدمش براتون پراز خیر و نیکی و فراوانی باشه.ببخشید شما ivfبودید یا طبیعی باردار شدین.و آفرین به شما که طبیعی زایمان کردید.

سلام بچه ها من روز پنج انتقالمم متاسفانه از روز دوم سرفه هام شروع شده فک میکنم کرونای خفیف باشه ب ...

دوستان کسی جواب منو نمیدونه؟ 

استرس گرفتم

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍