2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046940 بازدید | 684566 پست
مرسی عزیزم شماخوبید چنددفعه خواستم حالت رو بپرسم ای دیتو پیدانکردم شماچندهفته اید سونو رفتید؟؟

عزیزم من امروز ۳۲ هفته و ۳ روز قرار بود باشم که دخترم دیشب طبیعی بدنیا اومد و الان حسابی سرم شلوغه😍ایشالا همه منتظرها به انتظارشون برسند

و خدایی که در این نزدیکیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من امروز ۳۲ هفته و ۳ روز قرار بود باشم که دخترم دیشب طبیعی بدنیا اومد و الان حسابی سرم شلوغه😍 ...

به به

به به مبارکه

چه شب و روزی مادر شدی

چشمتون روشن🤩😍

الهی قسمت همه منتظرا

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
اگه اسپرموگرام بوده فکر نکنم براتون شستشو داده باشن البته ما هم قبل از سیکل، ازمایش دادیم اما شستشو ...

خیلی ممنون عزیزم از دلداری دادنت. 

بله درسته شستشویی در کار نبوده. اصلا تعجب کرده بودم خودم هم. چون سه ماه قبلش هفتصد هزار تا بود. و بعد با مصرف این همه ویتامین مگه میشه اوضاع بدتر بشه 

امید به خدا. فقط اون باید بخواد وگرنه انگار هرچقدر پیشتر میریم ناامیدتر میشیم

راستی شرایطی که همسرت ازمایش داده نرمال بوده؟ مثلا روزی ک ازمایش داده شبش خوب استراحت کرده بوده؟ من ...

اون وقت دوباره آزمایش دادید که متوجه شدید مال شرایط بوده؟ 

راستش خوابشون که کم نبود، درست یادم نیست. ولی کلا همسر من خیلی بدش میاد بره نمونه بده و هر دفعه با اکراه میره و من احساس میکنم اینم تاثیر داره توی آزمایش

البته کلا شرایطمون خیلی بده و داره بدتر هم میشه. دکتر گفت بیضه ها روز به روز داره اوضاعش بدتر میشه

اینم خانم ۵۹ ساله که دکتر خودم انتقال داده بود تو کلینیک امید https://www.instagram.com/p/B8wOjyBB ...

حالا من میگم بارداری اصلا هیچی به کمک پیشرفت علم و جنین و تخمک اهدایی و با فرض سالم بودن رحم امکان پذیره، توانایی تربیت و بزرگ کردن بچه واقعا از یه سنی به بعد کم میشه، یعنی هر کسی انقدر انگیزه و همت نداره که توی ۶۰ سالگی بچه دار بشه، واقعا باید گفت دمش گرم، خدا بهش سلامتی بده 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم من امروز ۳۲ هفته و ۳ روز قرار بود باشم که دخترم دیشب طبیعی بدنیا اومد و الان حسابی سرم شلوغه😍 ...

ای جاااااانمممممم، عزیزمممممم، قدم نو رسیده مبااااااارک، به شادی و سلامتی ان شاالله، نامدار و پر روزی باشه، خوشبخت و عاقبت بخیر باشید در کنار هم عزیز دلممممم، التماس دعای فراوان مامان مهربون 🙏🙏🙏⁦❤️⁩⁦❤️⁩🌹🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
ندا جون به نی نی شیرخشک چی میدی؟  منم می خوام ی شیر خشکی بدم که تپلی بشه نمی دونم چی خوبه

عزیزم من اولش نان میدادم اصلا میل به خوردنش نداشت الان اپتامیل میدم خیلی خوب میخوره وزن گیریشم خوبه اخه هم شیرینه هم چرب

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
خانما من بعد عید هیسترو وانتقال دارم متاسفانه یه کیست اندومتریوما تو تخمدان چپم دارم به اندازه ۲ سان ...

عزیزم کیستت باید پیش کیست من لنگ بندازه😂😂😂من با کیست ۱۰ سانتی اندومتریوز انتقال دادم اما قبلش برای غیرفعال کردنش امپول میکرورلین زدم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

دوستان عزیز من این ماه که سرماخوردم نتونستم برم برای پانکچر. 

ماه بعد میشه پنجم عید که دکتر نیستش

ماه بعد میشه اردیبهشت. حدودا اخرهای ماه رمضان. یک هفته آخر ماه رمضان میشه. میخواستم ببینم اپن موقع میتونم برم؟ یا مثلا روزه گرفتن کیفیت اسپرم را کم نمیکنه؟ 

یه سری مطلب خوندم که روزه گرفتن کیفیت اسپرم را زیاد هم میکنه نمیدونم درسته یا نه؟ 

یعنی چون میشه حدودا ۲۱ ماه رمضان تا میام داروها را شروع کنم و به پانکچر برسم ماه رمضان تمام شده. 

چون قبلا دوستان میگفتن باید آب بخوری تو اون دوران و روزه هستی نمیشه. میگم یعنی تا هفت روز که پریود هستم و بعدش ماه رمضان تمام شده. فقط مشکلم. کیفیت اسپرم است که آیا فرقی داره یا نه؟ 

خانوم ها سوال هر روز امپول انوکساپارین میزنم دور ناف. حالا ایندفعه که دکتر برامون امپول نوشته،رفتیم ...

عزیزم من ۱۲ تا انوکسا دارم اگر خواستی بهم درخواست بده گلم 

خداياشكرت....❤️ 
سلام عزیزان مرسی بابت نظراتتون همگی لطف کردید منم راستش تصمیم گرفتم لااقل اسپرین رو هر شب بخورم تا ...

ویهان جون وقت نکردم بیام برات پیام بذارم عزیزم. 

گلم هرکاری که دکتر صلاح میدونه رو انجام بده من از هفته ۶ که خونریزی کردم تا ۲۱ هفته انوکسا نزدم اسپرین هم نداشتم دوباره دکترم ازمایش خواست وقتی دید گفت دوباره شروع میکنی انوکسارو تا اخر بارداری. با مشورت دکترت پیش برو

خداياشكرت....❤️