2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046824 بازدید | 684554 پست
عزیزم من اندازه کیستام کوچیک شده الان خیلی در حدی که توو سونو معلوم نیست پرسیدم بیشترین مشکل من این ...

خب خدا رو شکر ماله من قبل انتقال با زدن آمپول میکرورلین کوچیک شده بود اول ۴ بود ولی توی سیکل انتقال گفت ۲ سانت شده. فردا نوبت دارم میخوام ازش بپرسم ببینم چی میگه نیاز به عمل دارم یا نه.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیزدلم حالت خوبه؟ چیکارا میکنی؟ کی میری بسلامتی برا انتقال؟

سلام عزیزم شما خوبی نینیت خوبه والله ۲۴ اسفند پریود میشم از مایشامو میدم اگر مرکز باز باشه و ازمایشام مشکلی نداشته باشه به امید خدا وارده سیکل میشم الانم در حاله کاهش وزنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ندا جان میگم شما که کیستت رو عمل کردی بعد عمل توی بیمارستان خیلی اذیت بودی؟ اومدی خونه چه طور ب ...

سلام عزیزم اره خیلی اذیت شدم یعنی اصلا برای جای بخیه و سزارین درد نکشیدم بجاش جای کیستم وحشتناک درد میکرد تازه یه هفته س که دردش تموم شده البته دکترم گفت تا دوماه رعایت کن چون کیستت بزرگ بود جاش تا خوبشه زمان میبره همش تخمدانم تیر میکشید اومدم خونه تا ۳ روز استراحت کردم ولی دیگه خودم کارامو میکردم 

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
اخه من نپرسیدم وی آی پی گفتم خصوصی . وگرنه وی آی پی گاندی هم پنج تومنه.اتفاقا بعدا خودمم گفتم شاید ح ...

فداتشم عزیزم انشالله به سلامتی زایمان کنی گلم💋💋

خب خدا رو شکر ماله من قبل انتقال با زدن آمپول میکرورلین کوچیک شده بود اول ۴ بود ولی توی سیکل انتقال ...

نه بابا عمل چیه حالا که کوچیک شده مطمئنا تا اواسط بارداریت خودبخود از بین میره

خب خدا رو شکر ماله من قبل انتقال با زدن آمپول میکرورلین کوچیک شده بود اول ۴ بود ولی توی سیکل انتقال ...

برا منم کوچیکه منم چون آمپول زدم دقیقا شرایطم مثل شماست کوچیک شده خیلی ‌ایشالا که خیره عزیزم 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
سلام عزیزم اره خیلی اذیت شدم یعنی اصلا برای جای بخیه و سزارین درد نکشیدم بجاش جای کیستم وحشتناک درد ...

سلام گلم ممنونم خدا خیرت بده انشالله سلامت باشید. 

نه بابا عمل چیه حالا که کوچیک شده مطمئنا تا اواسط بارداریت خودبخود از بین میره

خدا کنم از بین بره حالا فردا میرم پیش دکترم حتما ازش میپرسم ببینم وضعیت کیستم چه جوریه.😚😚😚

عزیزم من تجربه خودمو بهت میگم حتمممممما مرکزتو عوض کن جنین شناس کارش خوب نبوده من سری اول تو کرج انج ...

عزیزم الان تحت نظر کدوم مرکز و دکتر هستین ؟

منتظر معجزه خداوند هستم...😊
سوال منم هست منم اندومتریوزم یعنی میشه درش بیارن ؟

باشه عزیزم فردا اومدم میگم. بستگی به آندوت داره خیلیا رو دیدم با سزارین براشون برداشتن باید ببینی نظر دکترت چیه. 

من اصفهانم نمیتونم بیام مام. برام دعا کنید . خیلی داغون شدم سر این تخمک 😔😔😔

عزیزم کاش بتونی بیای مام، خیلی اهدا کننده زیاد داره، همشون هم انگار تعداد تخمک بالا میدن ، واقعا وقتی قراره هزینه کنی باید خیالت راحت باشه