2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046937 بازدید | 684566 پست
اره گفت بعد ای یو ای رابطه باید حتما داشته باشید  حالا همش میترسم آزاد شده باشه فردا چیزی ن ...

با دارو کنترل کردن که آزاد نشه، آخرین آمپولی که زدی باعث میشه سر ساعت آزاد بشه

کاری که از دستت بر نمیاد هرچی خدا بخواد میشه، چرا انقدر استرس داری؟ یه موزیک ملایم بذار خودتو آروم کن

هرچی خدا بخواد، هیچکس هم نمیتونه چیزی که مال ماست و در تقدیر ماست رو ازمون بگیره. به همین فکر کنی آروم میشی

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
با دارو کنترل کردن که آزاد نشه، آخرین آمپولی که زدی باعث میشه سر ساعت آزاد بشه کاری که از دستت بر ن ...

سلام مهربون 

دیشب آخرین آمپولی بود ک زدم امروز ندارم فردا چهارشنبه صبح گفت بیا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من تجربه خودمو بهت میگم حتمممممما مرکزتو عوض کن جنین شناس کارش خوب نبوده من سری اول تو کرج انج ...

سلام عزیزدلم حالت خوبه؟ چیکارا میکنی؟

کی میری بسلامتی برا انتقال؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
با دارو کنترل کردن که آزاد نشه، آخرین آمپولی که زدی باعث میشه سر ساعت آزاد بشه کاری که از دستت بر ن ...

مامان سوفی سلام عزیزم

تو بارداری میگن سنگین بلند نکنین به چه علته؟ واینکه چندکیلو سنگین به حساب میاد؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ببین من پرسیدم اگه بیمارستان طرف قرارداد باشه که ۳۰درصدمیدی.اگه بیمارستان نظامی باشه ارزون درمیاد .ا ...

مرسی فدات شم ممنونم منم یه تحقیقایی کردم اینگار همینه ولی بازم میرم حضوری. ممنونم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
آره عزیزم نیروهای مسلح هستن بیمارستان امید چون طرف قرارداد هست همون اول هزینه رو کم کرده دفترچه ای ح ...

چه خوب شده براش پس عالیه دستت درد نکنه دیروزم کلی تحقیق کردم دیدم آره میدن. مرسی 😚

من خودم چون آندومتریوز ۲ طرف تخمدان داشتم دکتر گفت یه سریشون میرن پشت کیست میمونن ما نمیتونیم اونارو ...

سلام عزیزم برای سزارین کیستت رو هم عمل میکنن یا نه چیزی دکترت گفته این مدت؟

سارا جان شما اون طرفی که کیست داشتی درد نداری؟

من سمت تخمدان راست و کشاله ران خیلی درد دارم

زاستی دکترتون وقت سونو ان تی داده بهتون؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
تو که این همه زحمت میکشی واقعا با تخمک اهدایی اقدام کردن خیلی ام زحمت میخواد چه عجب مام نمیری ،چون ه ...

من اصفهانم نمیتونم بیام مام.

برام دعا کنید .

خیلی داغون شدم سر این تخمک 😔😔😔

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
به نظر من هم باز بگردین . زمان بگذره مورد خوب پیدا میشه قطعا

این واسطه عجله میکنه میگه فقط همین

حالا پیامش دادم گفتم من عجله ندارم ی مورد خوب بهم معرفی کن.

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
مرسی فدات شم ممنونم منم یه تحقیقایی کردم اینگار همینه ولی بازم میرم حضوری. ممنونم

خواهش میکنم عزیزم ولی حق بیمه هم که میدین حساب کنید چون ازاد کلی حق بیمه ازتون میگیرن فکرمیکنم نمیصرفه

یا رب العالمین

عزیزم چن ساله آمریکا هستید خودت و شوهرت تنها هستید اونجا ؟دوست آشنا دارید برید پیششون ببخشید سوال کردم 

عزیزم من اندازه کیستام کوچیک شده الان خیلی در حدی که توو سونو معلوم نیست پرسیدم بیشترین مشکل من این بود که لوله هام بسته شده بود فعلا دکترم چیزی نگفته که عمل میخواد سارا جونم برا شما چند سانت بوده ؟ دکتر گفت عمل؟؟؟ 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
سارا جان شما اون طرفی که کیست داشتی درد نداری؟ من سمت تخمدان راست و کشاله ران خیلی درد دارم زاستی ...

دقیقا منم یه لحظه هایی تخمدان راستم که کیسته و کشاله ران درد میگیره ولی همش نه گاهی. نه من فردا نوبت سونو پیش خودش دارم اخرین بار سونو قلب رفتم گفت ۴ هفته دیگه بیا حتما فردا برام مینویسه که برم توی ۱۲ هفته

خواهش میکنم عزیزم ولی حق بیمه هم که میدین حساب کنید چون ازاد کلی حق بیمه ازتون میگیرن فکرمیکنم نمیصر ...

نه بابا بازم میصرفه همه اینا رو حساب کردم دیدم بازم ارزش داره بازم ممنونم