2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047845 بازدید | 684628 پست
منم همین کارو میکردم ولی چون آمپولام از اول ساعت ١٢زده بودم همسرم بنده خدا از سرکار پامیشد میومد میر ...

١۵روز زدم هزینه اش ١۵٠شد 

اتفاقا به همسرم میگم یاد بگیر بزن باز تو وقتت و هزینه اش صرفه جویی میشه 

ولی قبول نمیکنه میگه من ریسک نمیکنم چون یکی تو فامیلشون بر اثر تزریق غلط پاش عفونت کرده چشم ایشون هم ترسیده 😅

انا جون سونوی در ان تی چه چیزهایی رو پزشک باید به ما بگه؟ من ی کم استرسی و وسواسی شدم. برای روزی که ...

عزیزم من اولین چیزی که تو سونوی ان تی دنبالش بودم مماغ وروجکم بود به همسرمم سپرده بودم دقت کنه.......

وقتی دیدم خیالم راحت شد به همسرمم سپردم از دکتر بپرسه دیدم داره میگه خانوم دماغشم دیدمممممممممم.......

ببین یکی ان تی مهمه یکی هم همون رویت مماغ.......

به خودتم استرس نده.......

ببین صدری بری که سه تا مونیتوره یکی برا تو یکی همسرت یکی هم که دکتر میبینه........

تو فقط با آرامش شیطنت وروجکتو ببین و تماشاش کن کاری به چیزی نداشته باشه بعد تموم شدنش سوال داشتی بپرس........

والا من خودمم همین دو گزینه رو داشتم که حالا اون موقع تعطیلات عید بود و من نتونستم تا آخرین روز با مهتاب قربانی تماس بگیرم ظاهرا مطب تعطیل بود و چون یکی از دوستام خیلی صدری رو توصیه کرده بود اونجارو انتخاب کردم.......

در مورد مهتاب قربانی نمیتونم چیزی بگم ولی منم از سرچام اونو به عنوان گزینه انتخاب کرده بودم.......

ولی صدری رو تجربه کردم و به همه توصیش میکنم چون برا من سرعت عمل خیلی مهم بود و دوست نداشتم سونو رو خیلی طول بده!!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آزیتا جون سیکل لانگ برای کسی که ذخیره تخمکش پایینه خوب نیست؟

سلام مرمر جون
راستش من زیاد دقیق نمی دونم . فقط اینو میدونم که تو آی وی اف قبلی من که بهم سینافکت داده بود هم تعداد تخمک هام کم شد و هم اینکه هرچی میگذشت رشد نمیکرد. من روز 20 گذشته بود که پانکچر شدم قبلش هر 3 روز میرفتم سونو میشدم و کلی آمپول دوباره برام میداد.
درصورتی که خارج از سیکل میکرو ، من دوره هام 28 روزه و کاملا مرتبه . و همیشه و هرماه فولیکول بالای 18 داشتم.
برای همین احساس کردم اون سینافکت مانع رشد تخمکهام شده. یعنی تجربه ای که برای خودم پیش اومده بودو فقط میدونم.

خدایا شکررررررر
انا جون سونوی در ان تی چه چیزهایی رو پزشک باید به ما بگه؟ من ی کم استرسی و وسواسی شدم. برای روزی که ...

طول سیروکس و موقعیت و...... رو هم برات میزنه تو جوابش نگران نباش بعدا نگاه میکنی........

عزیزم منم جفتم پایین بود نگران نباش به مرور بالا میره با استراحت نسبی نه مطلق.......

سر کارم میتونی بری اگه دکتر بگه به استراحت مطلق دیگه نیازی نداری.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
mino1361 شما بعد از برداشتن سپتوم در سونوهایی که بعدا انجام دادید مایعی درون رحم دیده شد؟ چون برای ...

نه چيزي بهم نگفتند من بعدش يك عكس رنگي گرفتم و هيسترو كردم ولي چيزي بهم نكفتن فقط كفتن بقاياي سپتوم يكم هست نميشه كامل برداشتش جون چسبندگي مياره

منم یه هفته ست رو مخشم اساسی...هفتگ ب12 میزنم گفتم جمعه وقتشه بایدتو بزنی....براشم کلی کلیپ و مطلب ف ...

اتفاقا میخواستم بگم ویتامین چیزی اگه داری مجبورش کن بزنه واست........

تمام سعیتو بکن به خدا آدم ناشی که رابطه عاطفیم داره بهتر میتونه بزنه..........

کافیه قلقشو یاد بگیره اونم با کلی فیلم و کلیپ که تو نت هست خیلی راحته........

دوستان عزیزم
این چندصفحه ی آخرو که خوندم، از اینهمه استرس و نگرانی ها ، از اینهمه پروسه ی طولانی که ماها داریم، از این آمپول ها، مشکلات تزریق، از همه ی تلاش هایی که مرحله به مرحله داریم و ... ناخوداگاه دلم گرفت و اشکم درومد. خیلی ها تو این دنیا هستن که اصلا این مراحل رو نمی دونن چی هست. که راحت و بی دردسر باردار میشن. نه نیاز به اینهمه هزینه های گزاف دارن نه اینهمه درد تزریق پروژسترون و سلکسان و غیره رو میکشن نه عوارض اینهمه داروهای هورمونی...
از صمیم قلبم برای تک تکتون آرزو میکنم جواب این تلاشها رو به زودی بگیرید. امیدوارم خدا بهترین ها رو نصیبتون کنه. امیدوارم همتون به زودی زود خبر باردارشدنتون رو بدین و بارداری های راحتی داشته باشید و خداوند بچه های صالح و سالم نصیبتون کنه. واقعا از ته دلم برای همتون این آرزو رو دارم.

خدایا شکررررررر
عزیزم من اولین چیزی که تو سونوی ان تی دنبالش بودم مماغ وروجکم بود به همسرمم سپرده بودم دقت کنه...... ...

مرسی آنا جون. من صدری زنگ زدم گفت همون روز صبح بیا. فقط چک کردم که دکتر باشه و...شنبه می خوام برم می شم ۱۲ هفته و دو روز فرداش هم برم آزمایش خون.

امروز مهتاب قربانی هم زنگ زدم منشی اش گفت ما ازقبل وقت می دیم گفتم قبلا اینطوری نبودین و...گفت شنبه و سه شنبه ۹ تا ۱۲ بین مریض پذیرش داره ولی فکر کنم بین مریض رو دروغ گفت تو نت هرچی می خونم همه می گن مثل صدری صبح زود می رن رو کاغذ اسم می نویسن. حالا شنبه هر دو هستن. 

حالا موندم کدوم رو برم یا زنگ بزنم مطب کیشانی به دکتر بگه این دوتا وقت دارن خود دکتر انتخاب کنه. می ترسم بعد بگه چرا فلان جا رفتی و...

سلام مامان ماری عزیززززززز خیلی خوشحالم که حالت کمی بهتر شده  ان شاله ازین به بهد بیش ...

سلام افسون جون خوبی عزیزم. تاجایی که یادمه شما با دکتر عارفی میکرو داشتی. چون چندماه نبودم خبر ندارم از هیچی
میکرو انجام دادی یا منتظری الان؟ هنوز هم پیش دکتر عارفی میری؟

خدایا شکررررررر
منم همین کارو میکردم ولی چون آمپولام از اول ساعت ١٢زده بودم همسرم بنده خدا از سرکار پامیشد میومد میر ...

عزیزم مال منم روز اول صبح بود ولی از روز بعدش شبها زدم.....

یعنی میتونی تغییر بدی......

سلام مرمر جون راستش من زیاد دقیق نمی دونم . فقط اینو میدونم که تو آی وی اف قبلی من که بهم سینافکت دا ...

برا منم تا وقتی سینافکت داشتم تخمدانام تکون نمیخورد.......

ببین به خودت استرس نده.......

تو همون روز ۱۴ برو ببین اصلا برنامش چیه اگه برات سینافکت تجویز کرد جدی بگو بدنت با سینافکت کلا تعطیل میشه و به دارو جواب نمیده......

دیگه نمیاد باهات لج کنه که.......

با آرامش بهش میگی.......

شاید اصلا برنامه دیگه ای واست داره و الکی به خودت استرس میدی........

سلام مرمر جون راستش من زیاد دقیق نمی دونم . فقط اینو میدونم که تو آی وی اف قبلی من که بهم سینافکت دا ...

اینم خلاصه یه تحقیقه در همین مورد شما،

با توجه به سیاستهای افزایش جمعیت ولزوم توجه به مسئله ناباروری نیاز می باشد که اثر بخشی روشهای کمک باروری مورد بررسی وتجزیه وتحلیل قرار گیرد چراکه روشهای کمک باروری از اولین حاملگی تا کنون پیشرفت چشمگیری داشته است. و این مسئله در زنانی که انتهای سن باروری قرار دارند با کاهش درموفقیت درمان مواجه می شوند. کاهش ذخیره تخمدانی در 24-9% سیکل ها روی میدهد. که پاسخ تخمدانی ضعیف را به دنبال دارد. و انتخاب پروتکل تحریک تخمدانی مناسب، دوز گونادوتروپین و کنترل دقیق سیکل از عوامل اصلی موفقیت درمان ART می باشد. استفاده از پروتکل آنتاگونیست اخیرا جهت بیماران با پاسخ تخمدانی ضعیف توصیه شده است. لذا با انجام این پژوهش دو روش تحریک تخمک گذاری long , و آنتاگونیست در بیماران با پاسخ تخمدانی ضعیف با یکدیگر مقایسه می شود تا بهترین پروتکل درمانی برای بیماران poor responder تعیین شود.

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
دوستان عزیزم این چندصفحه ی آخرو که خوندم، از اینهمه استرس و نگرانی ها ، از اینهمه پروسه ی طولانی که ...

واقعا سخته آزيتا جون... به خصوص كه به نتيجه هم نرسه... من واقعا خيلي عذاب كشيدم ، بي نتيجه هم شد... خيلي دلم شكسته...خيلي اميدوار بودم ولي نشد... هشت ساله داريم تلاش ميكنيم بيهوده... انشاالله كه خدا به همه منتظرا عنايت كنه

مرسی آنا جون. من صدری زنگ زدم گفت همون روز صبح بیا. فقط چک کردم که دکتر باشه و...شنبه می خوام برم می ...

ببین مطمئن باش دکتر چیزی نمیگه.......

برا دکتر نیلو مهمه و بگو نیلو هم گفته خودتون برین و این جایی که رفتیو قبول داشته......

چه قدر به خودت استرس میدی؟

به خدا یه سونو انقدر استرس نداره........