2777
2789

شاید پنج شیش باری راجبشان همین نی نی سایت حرف زدم تو تاپیک های قبلیم هست امشب بازم دیدمشان (خلاصه کلام بگم من خودم به شخصه عاشقشونم برام مهم نیست چجوری بوده فقط خدا رو شکر می‌کنم بهم رسیدن)

اما این دونفر این‌قدر با هم اختلاف دارن

که هنوزم فضول ترین افراد فامیل کشف نکردن کجا و چجوری باهم آشنا شدن و چرا ازدواج کردن..

حتی با دوتا از دوستام که هردوتاشون روانشناسان راجبشان حرف زدم اونا گفتن غیرممکنه که این دونفر تونسته باشن ۵ سال باهم بمونن..

اول بگم ما پسره فامیلمونه و دختره غریبه است

حالا چرا ؟

دختره پزشکه و داره تخصص میگیره ۳۴ سالشه.. 

پسره ۲۸ سالشه و لیسانس از دانشگاه آزاد داره(اونم با هزار جور بدبختی گرفت)  پسره اصلا پولدار نیست یک شغل معمولی داره کارمند ساده و پدرشم همینطور.

دختره بشدت خوشگله..سفید خیلی زیاد سفید ..بلند قد و خوش استایل.. چشمای سبز.. دماغ فابریک خدادادی عملی

..صورت خوشگل خدادادی زاویه سازی شده..(حالا بهش میگم اگر اجازه داد عکسشو میذارم)

پسره از لحاظ ظاهری خوشگل و جذاب و بلند قد اینا هست ولی خدایی دختره خیلی سرتره.

دختره بشدت سرسنگین، عاقل، باادب، ساکت، دقیقا بگم مثل یک خانم دکتر رفتار می‌کنه.. تا الان ندیدم تو اوج عصبانیت فحش بده یا کلمات بد استفاده کنه ..در عین حال بسیار خوش قلب، مهربون، دلسوز، اصلا اهل دک و پز و کلاس گذاشتن اینا نیست، به همه کمک می‌کنه بسیار با حوصله است( البته اگر صبر ایوب نداشت با این پسر ما نمیموند)

اما پسر فامیل ما..دیونه..بی ادب😂 نه اون بی ادب ..بی ادب تو کلام از اونا که عفت کلام ندارن و تمام خاطراتشان و حرفاشون کلمات سک*سی بکار میبرن..

خل و چل از اونا که پنج دقیقه بفرستی جایی ده تا گند میزنه فقط بشینی پای خاطراتش روده بر میشی..

اونا که خیلی حرف میزنن..سریع با همه صمیمی میشن و هر جایی باشه همه دوسش دارن .. خلاصه مهمونی ، دورهمی ، مسافرت باهاش خیلی خوش میگذره.

ولی خدایی پسره خیلی مهربون و دلسوزه اونم اصلا اهل غرور و کلاس گذاشتن و حسودی اینا نیست .

پسره بدون زنش بلد نیست هیچ کاری انجام بده حتی لباس پوشیدن و غذا خوردن..(من خودم شاهد بودم زنش فرستادش خرید تو همون خرید ۲۰ دفعه زنگ زد میوه اینجور بگیرم یا اونجور ..روغن اینجور باشه یا اینجور برنج و...) وقتی ما پیششون هستیم هزار بار صداش میزنه بقول خانم دکتر روزانه تعداد دفعاتی که زنگ میزنه یا صدام می‌کنه ثبت کنی هربار رکورد جدید گینس ثبت میشه ..

ولی با تمام این تفاوت ها از لحاظ تحصیلاتی از لحاظ شخصیتی از لحاظ سنی که دختره ۶ سال بزرگتره.. اینقدر با همدیگه رفیقن.. این‌قدر با همدیگه خوبن.. این‌قدر وقتی با همدیگه ان میخندن و پایه همدیگه ان..این‌قدر هم دیگه رو دوست دارن آدم دوست داره دوربین مخفی بذاره هروز تماشاشون کنه.

تمام آدمای که روزهای اول ازدواجشان می‌گفتن این دونفر با هم نمیسازن، طلاق میگیرن، فعلا گرمن، غیرممکنه بیشتر از یکی دوسال با هم بمونن، بی عقلن، روی اصول ازدواج نکردن،...

بعضی هاشون خودشان طلاق گرفتن، بعضی هاشون مشکلات بزرگی تو رابطه دارن، بعضی هاشون به‌خاطر بچه و شرایط فقط دارن تحمل می‌کنن

اما این دوتا همچنان عاشقانه و پرقدرت زندگی میکنن 

هرروز که میبینیشان شادتر و جوان تر از دیروز 

فقط آدمای که خوشبختن صورتشان جوانه

فک نمیکنی یکم زیاده

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در هر سنی میتوانی پُفک بخوری و آخرسر انگشتانت را با لذت لیس بزنی، میتوانی بجای اینکه فقط نیمکت‌های پارک را حق خودت بدانی مانند ۷-۸ سالگی‌ات تاپ سوار شوی و تاپ تاپ عباسی بخوانی،نگرانِ چه هستی؟!مَردُم؟!؟بگذار دیوانه خطابت کنند اما تو زندانی یک عدد نباش!بگذار بین تمام ناباوری‌ها، دروغ‌ها،تنهایی‌ها و آلودگی‌های این شهر لحظاتی مانند کودکی‌ات بخندی!تو هنوز همانی! چیزی جز یک سن در تو تغییر نکرده!فقط چند سال بیشتر اسیر زندگی شده‌ای!فقط چند سال...!هیچوقت دیر نیست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دو روز طول میکشه بخونم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در هر سنی میتوانی پُفک بخوری و آخرسر انگشتانت را با لذت لیس بزنی، میتوانی بجای اینکه فقط نیمکت‌های پارک را حق خودت بدانی مانند ۷-۸ سالگی‌ات تاپ سوار شوی و تاپ تاپ عباسی بخوانی،نگرانِ چه هستی؟!مَردُم؟!؟بگذار دیوانه خطابت کنند اما تو زندانی یک عدد نباش!بگذار بین تمام ناباوری‌ها، دروغ‌ها،تنهایی‌ها و آلودگی‌های این شهر لحظاتی مانند کودکی‌ات بخندی!تو هنوز همانی! چیزی جز یک سن در تو تغییر نکرده!فقط چند سال بیشتر اسیر زندگی شده‌ای!فقط چند سال...!هیچوقت دیر نیست.

منم نخوندم 😵😕😕

من متن خیلی طولانی نمیتونم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه قشنگ

به نظر من که منطقیه 

مکمل هم هستن 

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

حالااینقدبگوبدبختاروچشم کنن زندگیشون بپاشه

این‌قدر تو فامیل چشمشون میزنن و بهشون حسودی میکنن و خبر دارم براشون دعا هم گرفتن اما فایده نداشته عشق واقعی خدا هواشو داره

چندیییییین ماه پیش یادم اومد همچین تاپیکی زده بودی قبلا در موردشون.

خب همین حال خوبشون کنار هم مهمه. ایشون خانم بالغی هست و میدونسته صرفأ در کنار کسی که از نظر تحصیل و جایگاه اجتماعی مثل خودش باشه نمیتونه خوشحالش کنه.

این‌قدر تو فامیل چشمشون میزنن و بهشون حسودی میکنن و خبر دارم براشون دعا هم گرفتن اما فایده نداشته عش ...

چقد حسودی اونی ک دعا میگیره

چشم ندارن ی زوج خوشبخت باشن

انگار همه زوج ها باید طلاق بگیرن یا همش دعوا کنن 

خدا ازشون نگذره

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)