2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047740 بازدید | 684623 پست
نه عزیزم اصلا همچین چیزی نیست....... اتفاقا یکم پشیمون شدم از گفتنش نمیخوام الکی استرس بدی به خودت. ...

مرسی که انقدر مهربونی  

فقط یه چیز دیگه 

امروز روز ششم انتقالم هست، ایرادی نداره برم حمام؟؟؟

اگه رفتم چه چیزایی رو رعایت کنم؟؟؟

اتفاقا همسر منم خیلی باملاحظه تزریق میکنه، با اینکه اصلا تزریقات بلد نبود و تو پروسه میکروی من پیگیر ...

خوشبحالت...هر کاری میکنم همسرم یاد نمیگیره بزنه....میگه میزنم فلج میشی  

از اینکه هرروز برم درمانگاه و بگن باز امپول داری؟ازمایشت کی هست و غیره متنفرم....ولی گوش نمیده میترسه برام بزنه

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماری جان من خیلی ناراحت میشم از حالت میگی....ولی خب شکر خدا تهش شیرینه و به زودی هم سختیات تموم میشه ...

عزیزم نگران نباش ما خدارو داریم و همسرای خوبمونو.......

مطمئن باش این روزا میگذرن و سختیاش واقعا کمرنگ میشن.......

من الان به زور دوران سخت بارداریم یادم میاد.......

باید کلی فکر کنم تا یادم بیاد.......

در حالی که یادمه اون زمان هر روز برام صد سال بود......

دوران استراحت مطلقم منظورمه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

آقای دکتر مسعود فلاحی

دارای درجه phd  در رشته پرستاری

علت درد زیاد تزریق پروژسترون:

احتمالا بیمار چاق می باشد و تزریق در عمق عضله صورت نمی پذیرد و اعصاب زیرجلد وزیر نسج چربی را تحریک می کند که دردناک است. تزریق پرژسترون باید در عمق عضله انجام پذیرد و بهتر است از سوزن بلند تر استفاده کنند تا تزریق در عمق عضله انجام گردد ضمنا پرژسترون و ترکیباتی از این قبیل بعلت جذب تاخیری و غلیظ بودن آنها بطور طبیعی دردناک می باشد و چاره ای جز تحمل وجود ندارد. استفاده از کیسه آب گرم توصیه می شود و لی مالیدن محل تزریق توصیه نمی شود. البته گرم کردن بیش از حد باعت گشاد شدن عروق محل و تورم هم می گردد لذا در حد معمول استفاده شود و نه بیشتر. تزریق توسط فرد وارد به تزریقات (نرس=لیسانس پرستاری) و با سوزن بلندتر و در عمق عضله صورت پذیرد.

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
مرسی که انقدر مهربونی     فقط یه چیز دیگه  امروز روز ششم انتقالم هست، ایرادی ندا ...

عزیزم نه برو وقت حموم داغ و پر بخار نباشه و سعی کن زودتر حموم کنی......

از این به بعدم خیلی فاصله نده بین حمومات چون هر چه فاصله بدی مدت زمون تو حموم بردنت بیشتر میشه.......

الان برو موهاتو شامپو بزن و چربیشون بده بعدشم یه لیف بکش بیا بیرون......

یعنی چرک یه هفته رو قرار نیست همین الان همه رو از شرش خلاص بشی......

عوضش دو روز دیگه باز میری یه دوش میگیری......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خوشبحالت...هر کاری میکنم همسرم یاد نمیگیره بزنه....میگه میزنم فلج میشی     از اینکه هرروز ...

همسر منم همینجوری بود، میگفت اصلا نمی تونم. حتی آمپولای قبل از پانکچرم رو هم رفتم درمانگاه زدم

ولی روزی که رفتم برای انتقال، پیش خودش فکر کرده بود از این به بعد که باید استراحت کنم چجوری هر روز برم درمانگاه آمپول بزنم

این شد که همونموقعی که من اتاق عمل بودم و اون بیرون منتظرم بود، نشسته بود کلی فیلم آموزش تزریق از تو نت نگاه کرده بود و کلی مطلب خونده بود  

وقتی انتقال دادم و اومدیم خونه گفت خودم برات تزریق میکنم، خیلی هم راحته. تازه یکسری نکات رو خوندم که اگه تزریقاتی ها اونارو رعایت میکردن درد خیلی کمتر میشد

واقعا هم خوب تزریق میکنه 

انا جون سونوی در ان تی چه چیزهایی رو پزشک باید به ما بگه؟

من ی کم استرسی و وسواسی شدم. برای روزی که می خوام دوتا مرکز سونوگرافی پذیرش دارن یکی صدری که شما معرفی کردی یکی فاطمه مهتاب قربانی کدومش بهتره و...

سری اخر از دکتر پرسیدم در مورد طول سرویکس و جفت گفت تو ان تی معلوم میشه به نظر سرویکست خوبه اما جفتت پایینه ولی سر راهی نیست حالا نمی دونم یعنی چی؟ 

از طرفی من کارمندم می خوام یواش یواش برم سر کار من الان از مهرماه خونه هستم

خوشبحالت...هر کاری میکنم همسرم یاد نمیگیره بزنه....میگه میزنم فلج میشی     از اینکه هرروز ...

عزیزم همسر منم اصلا قبول نمیکرد جالبه بدونی اولین آمپولی که برا من زد عضلانی بود و پروژسترون بود.......

فقط قلقشو از اینترنت سرچ کرد و من مجبورش کردم بزنه.......

انصافا چون میترسید خیلی با ملاحظه و دقت زد و دیگه ترسش ریخت.......

عزیزم نه برو وقت حموم داغ و پر بخار نباشه و سعی کن زودتر حموم کنی...... از این به بعدم خیلی فاصله ن ...

یه دنیااا ممنونم از اینکه اینهمه با صبر و دلسوزی جواب میده

الهی که خدا خیرت بده

منم یه هفته ست رو مخشم اساسی...هفتگ ب12 میزنم گفتم جمعه وقتشه بایدتو بزنی....براشم کلی کلیپ و مطلب فرستادم ولی هنوز زیر بار نرفته...حالا حالا کار داره

بچه ها اگر برای تزریق شوهراتون مثل شوهر من مشکل داره می تونید اگر نزدیکتون کلینیک یا درمانگاه یا ... هست با یکی از تزریقاتی های اونجا هماهنگ کنید خیلی ها می یان خونه می زنند. من راستش این کارو کردم از کلینیک نزدیک خونه با ی خانومی هماهنگ کردم قبل شیفتش که بره سر کار می اومد برام می زد مخصوصا اون چند روز اول که تقریبا استراحتیم و نمی شد تکون خورد

هزینه اش هم خیلی نمیشه به نسبت پول داروها و ... ولی خیالم راحت بود دیگه فکر اینکه همسرم از سرکار می یاد نمی یادو ... نداشتم

همسر منم همینجوری بود، میگفت اصلا نمی تونم. حتی آمپولای قبل از پانکچرم رو هم رفتم درمانگاه زدم ولی ...

برا منم شروع تزریق همسرم همین داستانو داشت.....

تا پانکچر همه رو میرفتم درمونگاه و همسرم هی مقاومت میکرد........

بعدش گفتم خوب حالا چیکار کنیم؟

من حاضر نیستم یکی بیاد خونه تزریق کنه......

دوست ندارمم هر روز هر روز برم بیرون واسه تزریق.....

دیگه عزمشو جزم کرد و با کلی مطالعه و دقت تزریق کرد........

راستشو بخوایین من خودم از تزریق میترسم حتی اگه طرف وارد باشه اما به خاطر اینکه همسرم نترسه کاملا خونسرد برخورد کردم........

بعد اینکه تزریق کرد و گفت تموم شد باورم نمیشد فکر کنین تازه پروژسترونم بود اولین تزریقش......

فکر کنین جای تزریق پروژسترون بیمارستان تا چند روز درد میکرد ولی همسرم انقدر خوب تزریق میکرد که اصلا نمیفهمیدم......

فقط دیگه از ماه دوم تزریق به مرور درد رو حس میکردم نه به خاطر نحوه تزریق به خاطر جای تزریقا.......

چون بعد یه مدت دیگه محل تزریقا هر چه قدرم رعایت کنی سفت میشن چون یه روز دو روز نیست که.......

من فقط یه ماه آخر پروژسترونام درد کشیدم.....

بچه ها اگر برای تزریق شوهراتون مثل شوهر من مشکل داره می تونید اگر نزدیکتون کلینیک یا درمانگاه یا ... ...

منم همین کارو میکردم ولی چون آمپولام از اول ساعت ١٢زده بودم همسرم بنده خدا از سرکار پامیشد میومد میرفت درمانگاه یه خانم تزریقاتچی ورمیداشت میآورد بعدشم میرسوندش 

البته عمدا ساعت ١٢بود که بتونه بیاد به من غذا هم بده 😢دلم میگیره یادش میفتم 

انشااله همه دوستانی که انتقال دادن مثبت بشن 

برا منم شروع تزریق همسرم همین داستانو داشت..... تا پانکچر همه رو میرفتم درمونگاه و همسرم هی مقاومت ...

خدا خیرتون بده امیدوار شدم....راستش خودمم یه خرده میترسم...میگم نکنه بد بزنه داغون شم ولی شما میگین امیدوار میشم

منم همین کارو میکردم ولی چون آمپولام از اول ساعت ١٢زده بودم همسرم بنده خدا از سرکار پامیشد میومد میر ...

من چون دوبار در روز هپارین داشتم صبح و شب کرده بودم ۷ صبح ۷ شب. هپارینم که تبدیل به سلکسان شد صبحی رو حذف کردم ی کم بخوابم شبها می زنم ی روزهایی هم نتونه بیاد حداقل همسرم هست ببرتم کلینیک