2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047744 بازدید | 684623 پست
اینم خلاصه یه تحقیقه در همین مورد شما، با توجه به سیاستهای افزایش جمعیت ولزوم توجه به مسئله نابار ...

نتیجه تحقیق چی شده؟

لانگ یا آنتا؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نتیجه تحقیق چی شده؟ لانگ یا آنتا؟

نمیتونم کاملش رو باز کنم بخونم ولی یه بخشی نوشته" استفاده از پروتکل آنتاگونیست اخیرا جهت بیماران با پاسخ تخمدانی ضعیف توصیه شده است." احتمالا انتا موثرتره..باز ببینم باز میشه

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیتونم کاملش رو باز کنم بخونم ولی یه بخشی نوشته" استفاده از پروتکل آنتاگونیست اخیرا جهت بیماران با ...

احتمال زیاد آنتاست اما شاید مواردی هم به لانگ جواب بدن.....

اما وقتی یکی به لانگ جواب نداده احتمالا دیگه جواب نمیده و لزومی به تکرارش نیست......

ایشالله بهترین پروتکل برا تک تک دویتان امتخاب بشه و از سعی و خطا روشون کم بشه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
حالا ک بحث امپول زدن شد منم سوالمو بپرسم  اناجون من پروژسترون و انوکسپارینم رو همزمان میزنم مش ...

عزیزم بهتره از این به بعد فاصله بدی........

حداقل دو ساعت.......

من که یکیو صبح میزدم یکیو شب.......

فقط بگم به خاطر قبلیا استرس نگیر اما از این به بعد با هم نزن.......

عزیزم والا سلکسان رو معمولا تا چند روز قبل زایمان داریم اما بازم به شدت مشکل ربط داره........

آنا جون سلام و بقیه ی دوستان عزیزم.ی سوال مجدد برام پیش اومد از امروز باید پردنیزولون رو روزی 1دونه بخورم فرقی میکنه روز بخورم یا شب؟1هفته باید روزی 1دونه بخورم بعدش 1هفته نصف قرص.برا شماهم اینجور بود یا من اشتباه متوجه شدم؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

سلام دوستان 

من پنج شنبه پانکچرمه به احتمال زیاد هایپر هم نمیشم به نظرتون از الان چه چیزهایی بخورم تا آماده پانکچر و انتقال بشم ؟

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است
السلام علیک یا ابا عبدالله (ع)

بچه ها هپارین یا انوکسا رو خودتون بزنید باور کنید اصلا کاری نداره خیلی راحته....از من ترسو تر و با استانه درد پایین وجود نداره ولی خودم یک ماه زدم...اولش سخته ولی بعدشم براتون راحت میشه استرس دیر و زودشم ندارید

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
بچه ها سلام ،چقدررر شماها خوب و مهربونین، پیاماتون رو خوندم اشک تو چشمام جمع شد، از تک تک پیاماتون ا ...

ببین کی اومده ....لیلا نازنینمون...جات واقعا خالیه عزیز دل  

همه پستارو نتونستم بخونم فقط آزیتا جون دیدم در مورد سیکلت گفتی، ببین من از کلینیک بهم زنگ زدن ، در مورد رشد ناهماهنگ فولیکولا حرف زدم، گفتن خیلی اوقات بهتر تخمدانهارو خاموش نکنیم چون ریسک اینکه دوباره فعال نشن وجود داره، اتفاقی که برای من افتاد حدود دو بسته ال دی خوردم و فولیها افتضاح رشد کردن، بنابراین همیشه هم خاموش کردن تخمدانا خوب نیست ،حتی بهتره بعضی اوقات ال دی هم نخورد.ایشالله که اینبار خوب برات پیش میره.