2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047389 بازدید | 684597 پست
سلام به روی ماه تک تکتون به لطف خدای بزرگ من مامان سارای واقعی شدم خدا رو هزاران بار شکر میکنم عزیزا ...

مبارک باشه عزیزم انشالله صحیح وسلامت بغلش کنی من حسم این بود که شما با اولین انتقالتون مثبت میشین این سری که خدارو هزار مرتبه شکر مثبت شدین

ماشالا جون دکترت تو رویان کیه؟ از وقتی باردار شدی فقط پیش دکتز خودت میری؟

سوگولی جونم دکتر مصطفایی از اولم پیش خودش رفتم 

یه بار وقت داشتم رفتم نیومده بود جاش دکتر مشایخی مریضاشو میدید که منشیا گفتن باردارای دکتر مصطفایی رو دکتر مشایخی نمیبینه فقط سونوهارو انجام میده

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این ده روز کارم گریه بود گفتم خدااا حداقل کاش چند تا جنین داشتم دلم خوش میشد بهشون  خداا ...

عزیزم خانومی گلم من وقتی سال پیش اومدم‌این تاپیک پر از سوال و استرس بودم بچه ها همه میدونن نردیک ۲۰ تومم هزینه کردم برای یه بار آی وی اف و نشد کلا ۵ تا تخمک داشتم دوتا جنین شد که فرش انتقال دادم‌ و منفی شد دنیا رو سرم خراب شد داداشم تازه فوت شده بود بابام تازه عمل قلب باز کرده بود نگم برات که چقد داغون بودم مامانمو میدیم که داغ پسرش پیرش کرده بود و خودم که منفی و دیگه جنین نداشتم دلم میخواست بمیرم من کیست آندومتریوز داشتم که واقعا مشکل سختی بود برام از یه طرف به هزینه عملش که بالای ۳۰ ۴۰ میلیون بود فکر میکردم بعد به همسرم که فقط روحیه میداد ولی خودم راحت نبودم ۱۰ سال بود ازدواج کردم خسته بودم از حرفای مردم حتی دلم نمیخواست یه نفر آدم ببینم حوصله هیچ کس رو نداشتم. ولی بعد منفی شدنم کلی با همسرم گریه کردیم از فرداش تصمیم گرفتیم دوباره شروع کنیم ولی اینبار با تحقیق و بدونه عجله بریم جلو که خدا رو شکر جواب داد من همسرم اسپرمش داغون بود گلم وقتی من مامان شدم تو هم میشی. بسپار به خدا به علائم نیست فعلا موج منفی نده بذار آزمایش بدی خدا خیلی بزرگه متوسل شو به حضرت فاطمه خودش واسطتت میشه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
مبارک باشه عزیزم انشالله صحیح وسلامت بغلش کنی من حسم این بود که شما با اولین انتقالتون مثبت میشین ای ...

فدات شم قربون حست ممنونم انشالله خودتم بارداری راحتی داشته باشی گلم مرسی عزیزم ❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خدارا را داری. تورا خدا خود خوری نکن  مثبت فکر کن. من 45سالمه دوباره دست گذاشتم زانوهام بلند ش ...

عزیزم میدونی چیه من از سن ۲۰ سالگی که عقد کردم شوهرم درگیر یه کار دادگاهی شد بدهی بالا اورد هرروزم با استرس گذشت فک کن چهار سال منو و مامانم کارمون گریه بود 

با هر اس ام اس که واس همسرم میومد قلب من شروع ب تپش میکرد که ی وقت نره زندان واس بدهی 😔😔😔

یه ماه رفت نزاشتم کسی بفهمه تک و تنها رفتم دنبال کاراش تو شهر غریب تا پولشو جور کردیم پیرشدم پیر 

الان ۲۶ سالمه اما خسته ام 

فقط میگم خدا تو چی دیدی تو من و همسزم 

هردو یتیم هردو بی کس و تنها 

چی میشد راحت بهمون بچه میدادی منم اون روزارو یادم میرفت 😔😔😔😔

مامانم اب شد سر من همسرم طفلک سنی نداره اما پیر شد 😭😭

دورت بگردم اینا همه امتحانه،خدا داره امتحانمون میکنه ناشکری نکن بذار سربلند از این امتحان بیای بیرون ...

من که گله میکنم غر میزنم اخرش میرم پیش خدا میگم کسیو ندارم انقد میام در میزنم تا دلت بسوزه برام

توکلم ب خودشه 😔

من که گله میکنم غر میزنم اخرش میرم پیش خدا میگم کسیو ندارم انقد میام در میزنم تا دلت بسوزه برام ...

خودتو ناراحت نکن عزیزم انشالله بحق ابرو حضرت فاطمه مثبت میشی نگران نباش خدا خیلی بزرگه

عزیزم خانومی گلم من وقتی سال پیش اومدم‌این تاپیک پر از سوال و استرس بودم بچه ها همه میدونن نردیک ۲۰ ...

عزیزم خدا برادرت رو رحمت کنه 

پدر و مادرتم واست حفظ کنه 

ان شالله بارداریت بی خطر باشه 😘

همسر منم شروع کرده ورزش بلکه یکم بهتر شه اوضاع 

رویان میتونم برم هزینه هاش بهتر از جاهای دگ اس بقیه اشم میسپرم ب خدا 😣😣😣

خداروشکر عزیزم 😍 نه خب طفلی باید چک کنه دیگه وقتی برا اکو قلب رفتی نمیشه نکنه کارش انگار نصفه مونده ...

حتما عزیزدلم ❤️🤲🏻ایشالا با بهترین جواب برگردی بهمون خبر بدی😘

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
@iiiiiimahi     ریپلای نشد پیامت تگت کردم ممنونم‌عزیزم. خدا مادرتو برات حفظ کنه. انشال ...

وای عزیزم بهترین خبری بود که میتونستی بدی کلی شدلم شاد شد ایشالا به سلامتی و دل خوش طی کنی این دورانو نمیدونی چقدر خوشحال شدم چند روز بود توو فکرت بودم 😍😍😍❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
مرسی قربونت برم به خدا که نمیدونم چه جوری محبتایی که بهم کردی رو جبران کنم واقعا ازت ممنونم منو همسر ...

اینچه حرفیه عزیزدلم خداروهزار مرتبه شکر که نتیجه گرفتی دنیا ارزش داره. الهی بسلامتی بغلش کنی😍😍😍قربونت برم😘😘😘

خداياشكرت....❤️ 
خدایا شکرت که خواهری خوبی مثل شما دارم به خدا شماها توی سخت ترین شرایط کنارم بودید خیلی ممنونم عزیز ...

مبارکه عزیزم ایشالا به سلامتی این دوران رو طی کنی

و خدایی که در این نزدیکیست