2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047583 بازدید | 684615 پست
وای مباررررررک باشه عزیز دلم 🤩🤩🤩خدا رو هزاران مرتبه شکر خیلی برات خوشحال شدم یکی از علت های که به ...

خدایا شکرت که خواهری خوبی مثل شما دارم به خدا شماها توی سخت ترین شرایط کنارم بودید خیلی ممنونم عزیز دلم فدات شم مرسی که اینقد بهم لطف داری ممنونم قربونت برم الهی که پسر نازتو صحیح ک سلامت بغل بگیری قربونت برم. دعا کن قلب قشنگشم برام بزنه دوستون دارم خیلی خانومی😚😚😚😚😚😚😚😚

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خودتو تقویت کن به دکترت بگو هر کاری لازمه انجام بده هر تقویتی که مفیده بهت بده 

همسرم شروع کرده ورزش میکنه 

منم اگه منفی شدم میرم ویزیت شم با همسرم 

ببینم چی میدن تقویتی 

همش دست خداست واس خدا کاری نداره خدا بخواد میشه 

کاش بخواد 😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم توروخدا انقدر ناامید نباش میدونی که برا خدا هیچی نشد نداره اصلا به گرید و علایم و این چیزا نیس ...

میدونم واس خدا کاری نداره اما دست خودم نیست به خدا قسم ذره ای امید ندارم مثبت شم نمیدونم چرا 

از خدا خواسم التماسش کردم اگه باردارم ی نشونه بفرسته 😔اما خبری نیست که نیست 

واقعاا امیدی ندارم خداا بد جایی دستمو ول کرد 😔 یادم نمیره هیچوقت تو رویان روضه حضرت فاطمه پخش شد ر ...

وااااای عزیزم با خوندن پیامت اشکام اومد بدجور دلم گرفت بخدا😭😭😭😭😭😭😭انقدر ناامید نباش خدا همه بنده هاشو میبینه شک نکن به وقتش بهترینهارو برامون رقم میزنه😭😭😭😭😭😭😭

خانم ام البنین رو قسم میدم به دو دست بریده پسرش واسطه بشه  خدا دستتو بگیره وچندروز دیگه خبر مثبتی بدی بهمون🤲🏻🤲🏻🤲🏻😭😭😭😭😭😭

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
خدایا شکرت که خواهری خوبی مثل شما دارم به خدا شماها توی سخت ترین شرایط کنارم بودید خیلی ممنونم عزیز ...

ممنون عزیزم حتما انشالله قلب خوشگلش برات هزاران سال بتپه 😘😘❤

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
نگو دختر  الهی به حق فاطمه مثبت بش گریمو در آوردی 🙄

این ده روز کارم گریه بود گفتم خدااا حداقل کاش چند تا جنین داشتم دلم خوش میشد بهشون 

خداا همه چیو پیش برد اما یهو دستمو ول کرد منو تنها گذاشت من کسیو ندارم خو‌دش میدونه

وااااای عزیزم با خوندن پیامت اشکام اومد بدجور دلم گرفت بخدا😭😭😭😭😭😭😭انقدر ناامید نباش خدا همه ب ...

😔😔😔😔😭😭😭😭از اینهمه محبتت ممنونم خدا ان شالله حافظ بچه ات باشه 

وااااای عزیزم با خوندن پیامت اشکام اومد بدجور دلم گرفت بخدا😭😭😭😭😭😭😭انقدر ناامید نباش خدا همه ب ...

ماشالا جون دکترت تو رویان کیه؟

از وقتی باردار شدی فقط پیش دکتز خودت میری؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
میشه دکترخوب برای نازایی بگید من دوبار انتقال تو بیمارستان صارم انجام دادم نشد دلیل هم نگفتن بهم

برو دکتر اسرافیلی . منم دارم‌میرم .‌اولین بارمه . ولی خدارو شکر اینجا باهاش بار اول مثبت شدن . منم‌ مطبش که میرم خدارو شکر ای وی افی های مثبت خیلی دیدم . دیگه توکل بخدا

خدای من خدای معجزه هاست . 
این ده روز کارم گریه بود گفتم خدااا حداقل کاش چند تا جنین داشتم دلم خوش میشد بهشون  خداا ...

خدارا را داری. تورا خدا خود خوری نکن 

مثبت فکر کن. من 45سالمه دوباره دست گذاشتم زانوهام بلند شدم. واقعا تا اینجا خدا معجزه کرده برام...

جرا نا امیدی؟ بی‌بی منفی شد؟ 

این ده روز کارم گریه بود گفتم خدااا حداقل کاش چند تا جنین داشتم دلم خوش میشد بهشون  خداا ...

دورت بگردم اینا همه امتحانه،خدا داره امتحانمون میکنه ناشکری نکن بذار سربلند از این امتحان بیای بیرون عزیزدلم 

هیچ روزی موندنی نیست به گذشته ات فکر کن الان خودت گفتی ۵سال با زندگیت جنگیدی احتمالا بدترین روزارو داشتی هیچ کدومش موندگار نبوده زمان میگذره با گذشتنشم همه چیو درست میکنه مطمئن باش

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
😔😔😔😔😭😭😭😭از اینهمه محبتت ممنونم خدا ان شالله حافظ بچه ات باشه 

الهی که چندروز دیگه من این حرفو بهت بزنم بگم خدا حافظ ونگه دار کوچولوهای نازت باشه 🤲🏻🤲🏻