2777
2789
عنوان

با خواهر شوهرم بحثم شد

121 بازدید | 14 پست

همیشه وقتی مادرشون مهمون داشت من چون نزدیکم بهش میرفتم همه ی کارا رو میکردم و خواهرشوهرامو جاریم عین ملکه میومدن میخوردن ،ده بارم میگفتن چرا رنگت پریده،جو نده کاری نکردی که قیافتو خسته نشون میدی😑مادرشوهرمم یطوریه،بشدت دهن بینه،اونم جو می‌گرفت می‌گفت کم خونه انداختن بهمون،بعد همه میخندیدن😑شوهرمم اصلا طرف من نبود،امشبم دعوت کرده،من نرفتم،ی ساعت پیش شوهرم زنگ زده میگه مامان میگه منتظرم ،پس کی میای😑 گفتم بهش بگو کم خونم نمیتونم،تهدید کرد همینو میگما😑گفتم بگو،اینم نه گذاشته نه برداشته همینو گفته😅😅😅 خواهر شوهرم زنگ زد با توپ پر گفت آدم شدی برا ما،چرا نمیری😑 گفتم کاری نیست که خودتون برین انجام بدین،دیگه هرچی گفت جوابشو دادم،چند دقیقه پیش مادرشوهرم زنگ زد گفت دیگه یواش یواش بیا ،گفتم شرمنده مامان جان،منم مثل بقیه موقع شام میام،سعی میکرد راضیم کنه ولی نرفتم ،خوشحالم حالشونو گرفتم ولی دیگه دل و دماغ رفتن ندارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سیاست نداری ک 

برو کمکش کن ولی دست ب ظرف شام نزن 

مهمون میاد پذیرایی نکن تو فقط تو کارا کمکش کن مهمون اومد دیگ توهم عین مهمون رفتار کن

چرا سنجاب آب نمیسنجه؟...چرا پامونو از دست میدیم ولی دستمونو ازپا نمیدیم؟... وقتی میگیریم میخوابیم دقیقا چیو میگیریم؟...چرا اره برقی با برق کار نمیکنه؟...چرا علی دایی عمو شده؟...چرا رگ دستمونو بزنیم میمیریم ولی دستمون قطع بشه نمیمیریم؟...چرا حامد بهداد موز نمیده؟...چرا میگیم اتومبیل ولی نمیگیم اتومکلنگ؟... چرا سوزن داریم ولی سومرد نداریم؟...چرا نوشیدنی رو مینوشیم ولی غذا رو نمیغذیم؟...چرا دستکش داریم و پاکش نداریم؟... چرا غذا میخوریم سیر میشیم ولی سیر بخوریم غذا نمیشیم؟چراااااااااا؟؟؟؟😂🤝🏻

اوووفففف😃😍 حالتو خریدارم😂

یکم قبل شلم برو اصلا سر سنگین نباش حرف دربیارن. بگو و بخند همچی هم بخور سریع هم برگرد خونه بیشتر فشار بخورن 😂

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

کار خیلی خوبی‌کردی توام مثل بقیه دقیقا موقع شام برو غذاتم طول بده تا سفره رو جمع کنن آخر همه بلند شو

برای فهمیدن آنچه که مردم واقعا فکر می کنند،به آنچه که آن ها می گویند،توجه داشته باشید💥
سیاست نداری ک برو کمکش کن ولی دست ب ظرف شام نزن مهمون میاد پذیرایی نکن تو فقط تو کارا کمکش کن مهمون ...

همون پخت غذا سخته واسه بقیه ی کارا ماشین ظرفشویی هست ،پذیرایی کردن هم کاری نداره که،چند جور خورشت و سالاد و ظرفایی ک در طول آشپزی درمیاد پدرمو درمیاره،قدرمم نمیدونن

برو بشین شامتو بخور 

سفره رو هم جمع نکن هیچ کار دیگه ای نکن 

کلا دیگه اونجا دست به سیاه و سفید نزن 

برا کمک هم خواستنت بهونه بیار 

واقعا خیلی رو دادی بهشون 

سرم درد گرفت

پیج آشپزی من 
همون پخت غذا سخته واسه بقیه ی کارا ماشین ظرفشویی هست ،پذیرایی کردن هم کاری نداره که،چند جور خورشت و ...

عزیرم اونا خودشون بهانه مورد نیازت رو گذاشتن تو دهنت حرفی زدن بگو وای کم خونی دارم اصلا نمیتونم کارای خونه خودمم باید کارگر بگیرم 

[QUOTE=362201198]سیاست نداری ک  برو کمکش کن ولی دست ب ظرف شام نزن  مهمون میاد پذیرایی نکن تو فقط تو کارا ...[/QUOT

بره آماده کنه اونابیان کوفت کنن........اینهمه اسی آماده کرده حالااونابرن آماده کنن.......

همون پخت غذا سخته واسه بقیه ی کارا ماشین ظرفشویی هست ،پذیرایی کردن هم کاری نداره که،چند جور خورشت و ...

جلوضررروهرقت بگیره سوده......بهترین کارروکردی...ولی تااخرش باسیاست جلوبرو....