2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047592 بازدید | 684616 پست
سلام دوستان عزيز  من چهارشنبه گذشته سونو قلب انجام دادم كه خدا رو شكر خوب بود و صداي قلبش رو ش ...

عزيزم منم اولش بعد صداي قلب يه خوتريزي شديد كردم كفتم رفت تمام شد ولي از لطف خدا موند نگران نباش پروژسترون امپولشو به دكتر بگو بهت بده برا لكه بيني خوبه من هنوزم امپول ميزنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان عزيز  من چهارشنبه گذشته سونو قلب انجام دادم كه خدا رو شكر خوب بود و صداي قلبش رو ش ...

مامی جون مبارکه عزیزمممم خیلی خبر خوبی بودددددد 

بنظرم حتما به مادرت بگو و بگو برات دعا کنه دعای مادر می گیره

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
اين سونوي شكمي براي جنين مشكلي نداره؟

نه عزیزِ دلم هیچ مشکلی نداره، نه سونوی واژینال و نه سونوی شکمی به هیچ عنوان برای جنین اشکالی نداره، ببین سونو گرافی با عکس برداری فرق داره، هیچ ضرری نداره، درضمن نگران لکه بینی هم نباش، در بارداری میکرو پیش میاد ، اونم به خاطر تغییرات هورمونی و استفاده از داروهاست. اصلا نگران نباش.

دوستان عزیزم از امروز ب مدت 14 روز سوره واقعه برای بر آورده شدن حاجت بخونید و بعد از هر بار خوندن تس ...

دختر چه حلال زاده ای، اومدم پست بزارم بگم کم پیدا شدی، دیدم پست گذاشتی، 

به امید حاجت روایی همه دوستان ، آمین.

نه عزیزِ دلم هیچ مشکلی نداره، نه سونوی واژینال و نه سونوی شکمی به هیچ عنوان برای جنین اشکالی نداره، ...

ممنون ليلا جونم خيلي لطف كردي خيالم راحت شد. احتمالا چهارشنبه ميرم سونو دوباره