2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047474 بازدید | 684604 پست
امروز سه هفته هس از انتقالم گذشته بازم لک دارم شیافم بیشتر کردم مامانایی,ک مثبت شدین شما هم لک داری ...

عزیزم منم همچنان لک دارم انگار شیافا تاثیر زیادی نداره،تازه من از دیشب تا الان درد پری دارم شبو از درد و استرس نتونستم بخابم

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم منم همچنان لک دارم انگار شیافا تاثیر زیادی نداره،تازه من از دیشب تا الان درد پری دارم شبو از د ...

عزیزم ب دکترت بگو بهت آمپول پروژسترون بده من فکر میکنم از شیاف بهتر باشه....ولی بازم نگران نباش مامان خوشگل

عزیزم منم همچنان لک دارم انگار شیافا تاثیر زیادی نداره،تازه من از دیشب تا الان درد پری دارم شبو از د ...

ستایش جان دکترت چی گفت بابت لکه بینی؟هپارین یا سلکسان نداری؟

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
چرا هیشکی جواب منو نداد     من پس فردا پانکچر دارم. لطفا هر توصیه ای که میدونین بهم بگ ...

عزیزم فقط آرامشتو حفظ کن و آب زیاد بخور.......

رژیم غذایی کسیو تقلید نکن و هر چی که بهت میسازه بخور و کارای عجیب غریب نکن.......

به شکمت فشار نیار.......

بعد انتقالم ایتراحت مطلق نداشته باش.......

هر از گاهی تو خونه پاشو یه دوری بزن که خونرسانی به رحم و تخمدان به بهترین نحو ممکن انجام بشه.......

ایشالله به زودی خبر بتای تپلتو میدی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام ب دوستان گل گلی....من خیلی ترشح دارم جوری ک در روز دو سه بار لباس زیرم عوض میکنم ی کمی هم سینه ...

مامان خانوم بهترین خبرتو به زودی باهامون سهیم خواهی شد......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
امروز سه هفته هس از انتقالم گذشته بازم لک دارم شیافم بیشتر کردم مامانایی,ک مثبت شدین شما هم لک داری ...

نگران نباش من تا پند روز قبل غربالگری اولم لک داشتم.......

امشب اخرین دونه سومین بسته ال دی هستش...هوووووووراااااااا  ..بالاخره یه بارم از پری شدن قراره ذوق کنم  

حالا روز دوم پری میخوام برم کلینیک برای شروع سیکل در ماه بعدش...چون هنوز ب6-ب12 دوره ش تموم نشده و یک ماه هم باید پردنیزولون داشته باشم....میگم بنظرتون قبول میکنن ال دی ندن بهم و شانسم رو برای اخرین بار طبیعی امتحان کنم؟شاید پرد تاثیر داشت و طبیعی سورپرایز شدم...خیلی دلم میخواد امتحانش کنم از طرفی هم نمیخوام سیکلم عقب بیفته همین جوریشم دل تو دلم نیست و روز شماری میکنم برای دی ماه....

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
عزیزم من الان خیلی تونت سرچ کردم گفتن  برای اندو ازمایشca125میدن من تو ازمایشام نگاه کردم دیدم ...

عزیزم این تست اگه از رنج بزنه بالا به معنی آندرمتریوزه اما نرمال بودنش آندو رو رد نمیکنه......

منم برام نرمال بود این تست ولی آندومتریوز شدید لگنی نداشتم.....

عزیزم ب دکترت بگو بهت آمپول پروژسترون بده من فکر میکنم از شیاف بهتر باشه....ولی بازم نگران نباش ماما ...

عزیزم من روزی دوتا امپول پروژسترونم دارم+ دو تا شیاف،ولی بازم ...

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
عزیزم این تست اگه از رنج بزنه بالا به معنی آندرمتریوزه اما نرمال بودنش آندو رو رد نمیکنه...... منم ...

ممنون الان اومدم مطب ببینم دکترم چی میگه اخه من دو بارلا پارسکوپی  دو بار عکس رنگی گرفتم اما دکتر بهم نگفتن  خیلی نگرانم 

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 
ممنون الان اومدم مطب ببینم دکترم چی میگه اخه من دو بارلا پارسکوپی  دو بار عکس رنگی گرفتم اما دک ...

اخرین لاپارسکوپیم سه سال پیش بود اما این درد الان پنج ساله دارم

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 
سلام دارا جون، شما ازمایشهای ایمنی انعقادی رو انجام دادید؟ تهران ای وی اف میکنید؟ 

نه عزيزم ندادم

چون ٦ بار انتقال منفي داشتم سرم داد

البته من تو اين ٥ سال خيلي خيلي ازمايش دادم كه اوايل زياد اهميت نميدادم كه حتي بدونم اسم ازمايشم چيه و دكتر ميگفت همه چي خوبه

شايدم دادم مشكلي نبوده

اخه تا الان ٤ تا دكتر عوض كردم