2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047676 بازدید | 684621 پست
تحمل کن دیگه...۵ شنبه ب امید خدا آزمایش داری؟؟

انشالله دل هممون شاد بشه و منتظرای نینی همه مامان  بشن الهی آمین

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
تحمل کن دیگه...۵ شنبه ب امید خدا آزمایش داری؟؟

بهار جون به فال نیک بگیر  😍😍😍

مهناز جون تو هم به فال نیک بگیر  😍😍😍😍

هر کسی بارداریش یه مدله، یکی با علایم یکی بدون علایم، چیزی نمونده ایشالله هر دو مامان هستین.😍😍😍❤❤❤❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لیلا جان و آنای عزیزم و بقیه خانمای گل سلام 

منم سه شنبه پانکچر میشم .

امشب یک ساعت و نیم دیگه باید آمپولمو تزریق کنم .برام دعا کنید .

فقط میگم مگه hcg نباید میداد؟؟ 

بهم سینافکت داده این همونه؟؟

لیلا جان و آنای عزیزم و بقیه خانمای گل سلام  منم سه شنبه پانکچر میشم . امشب یک ساعت و نیم دیگ ...

به سلامتي كيانا جون ، ان شا الله كلي جنين برات تشكيل ميشه و حسابي عيالوار ميشي ، عزيزم نگران نباش من ديدم بعضي دكترها به جاي hcg سينافكت ميدن ظاهرا جلوي هايپري رو هم ميگيره .

لیلا جان و آنای عزیزم و بقیه خانمای گل سلام  منم سه شنبه پانکچر میشم . امشب یک ساعت و نیم دیگ ...

کیانا جان به سلامتی ، انشالله که بزودی جشن مامان شدن رو میگیریم، در مورد سوالت همون که مامان سبحان گل گفت  🌹🌹🌹❤❤❤

سلام دوستان عزيز 

من چهارشنبه گذشته سونو قلب انجام دادم كه خدا رو شكر خوب بود و صداي قلبش رو شنيدم ولي به كسي هنوز نگفتم مامانم دوست داره بدونه قلب تشكيل شده؟ راستش روز شنبه خيلي جزيي لكه بيني داشتم و ميگم نكنه مشكلي پيش اومده باشه، بخاطر همين دوست دارم دوباره سونو بشم و بعد به مامانم و بقيه خبر بدم، به نظرتون سونوي دوم مشكلي ايجاد ميكنه؟ يعني بهتره ديگه نرم سونو يا مهم نيست؟

سلام دوستان عزيز  من چهارشنبه گذشته سونو قلب انجام دادم كه خدا رو شكر خوب بود و صداي قلبش رو ش ...

مامی جون، عزیزم مبارکت باشه، به سلامتی ،نگران لکه بینی نباش، در ضمن الان میتونی سونوی شکمی هم بری، معلوم میشه.😍😍😍🌹🌹🌹