2777
2789

من رشتم میکروبه و اینقدر اینجا از بیماریهای منتقله از گربه ها میگن که حتی دیگه به واکسن زدنم اعتقاد ندارم. اگه داری تا میتونی مواظب باش بهداشتو رعایت کن و اونو با خودت هم سفره نکن. هم سفره کردن بزرگترین اشتباهه که جبران ناپذیره عوارضش

مادر من یک خانم فوق مذهبیه و گربه رو برکت میدونه معتقده هر بار میخواسته حامله شه به گربه غذا داده و ...

منم تمام آرامش زندگیمو از بابت دعای گربه هام و گربه های خیابونی میدونم و بهش صددرصد باور و ایمان دارم که دعای گربه میگیره و گربه تو خونت زایمانکنه برکت میاره....واسه من که خیلی برکت آوردن حیوونام و حیوونایی که غذا میدم

بهشون ...همین باور بهشون باعث شده چندین سال هر شب بدون وقفه تو سرما و گرما تو مریضی وبیحالیی وظیفه ی خودم بدونم و غذا رسانی کنم 

از اول تا آخر خیابونمونو ...کلا غذا باخودم دارم هرجا برم غذای مخصوص گربه توکیفم یا جیب لباسم و‌تو ماشینم دارم ...علاوه بر گربه ها به پرنده ها هم هر 

صبح گندم و ارزن وبرنج میزارم ...حتی به کلاغ ها 

واسشون ضایعات مرغ میخرم صبح به صبح میان رو کابل برق جلو پنجره صدام میزنن ..غذاشونو پرت میکنم تو آسمون میگیرن بعد سروصدا میکنن بقیه هم صدا میزنن میان...جلو خونم پارکه و خونم چون تو حاشیه. خییاببونه کلاغا خونه رو میشناسن ۳تاشون که دائمین ...تا پنجره رو باز میکنم هر تایم از روز اینا میپرن رو کابل آنقدر میخندم ازکارشون ..بشوهرم میگم این ۳تا انگار کارکاسبی ندارن منتظرم پنجره رو باز کنم چجوری میفهمم آخه...زمانیم که

نیستن تا بلند صدا میزنم آقا کلاغه این۳تا فوری میان...

یکیش خیلی بزرگه دوتای دیگه کوچیکترن...جالب اینجاس گاهی غرروبا میخوان برن بخوابن و گشنشونه میان پشت پنجره جیغ و داد صدام میزنن که غذا بده..گاهی 

شبها هم از۳صبح میان رو کابل میشینن انگار خونممونو میپان ...از سه میان. که من پنجونیم واسشون غذا 

بندازم منم میبینم حیوون زود اومده فوری یه تیکه میزارم پشت پنجره با دستام بهش میفهمونم بیا غذا .....عاشقشونم دیگه ....بعضی شبها که خوابم عمیقع دیرتر بیدارمیشم این کلاغا آنقدر جیغ میزنن پشت پنجره اصلا بی آبرویی...شوهرم میگه وای به روزی که همسایه ها بفهمن تو کلاغ جمع کردی و تو باعث این سروصدایی چیا میخوان بگن پشت سرت ؟؟خدایی. زشته..کم

گربه و کبوتر ویا کریم و بلبل خرما و مینا جمع کردی میان جلو خونه ولب

پنجره 

صدات میزنن کلاغم اضافه کردی ..‌‌‌‌‌اخه کلاغ دیگه چرا اونا خودشون میرن 

شکار غذاشون‌و پیدا میکنن تو نمی‌خواد سیرشون کنی دلت بسوزه ...میگم اونا اگع سیر باشن نمیان منو. صدا بزنن بعدشم اونا. صببح به صبح به امید غذای من میان ساعتها جلو پنجره میشینن. تا روشن بشه هوا بعد. من نادیده بگیرم اینهمه انتظار و چشم انتظارریشونو ...

شاید تو

بتونی بیخخیال باشی من نمیتونم ...من حتیی گربههایی هستن که تایم اومدنشون جلو خونه واسه غذا متفاوتی من تایم هموناروهم میدونم. و علاوه برغذای کلی که میزارم واسه اونا هم سه بار تا صبح جدا میرم پایین.یکیشون 

۲

شب میاد ..یکیشون راس چهار یکیم راس شش و بیست دقیقه صبح...حالا بجز این منییکسره. غذا جلو خونم هست با ظرف آب ..میرم کاسع های یکبارمصرف میخرم تعداد بالا ...سرتاسر خیابون کاسع آب و غذا میزارم همه هم میدونن واسه. گربه. هاس و من میزارم دست نمی‌زنن بهشون..نه رفتگرا نه ضایعاتیا

..عشق میکنم بابت اینکار اصلا وظیفه ی خودم میدونم...بخاطر. همین حیوونا من شبها تا صبح بیدارم ...صبح می‌خوابم تا بدظهر ...بهار ۲هفته رفتم مسافرت وظیفمو محول کردم به شوهرم گفتم وای به حالت بیام وببینم حیوونا نمیان. لب پنجره و دم در😁😁

اگه نیان 

یعنی غذا نزاشتی ولی دمش گرم حرفمو گوش کرد...خداهم در عوض هرچی میخوام

بهم میده کمتر از ۲۴ساعت

آدم مقیدی نیستم  که نمازم بجا باشه حجابم کامل باشه ولی خداخیلی هوامو داره 

ها

ل

ی

ی

ب

ج

ا

ی

ب

کاربری سوممه بی دلیل و بی خبر از همه جا و همه چیز تعلیق شدمم اخه چراااااا😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون گشنشه حتی شده یه لقمه از غذاتو بهش بدی ، بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو این روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یا خدا عزیزم چقدر نوشتی😲چندساعت داشتی اینو تایپ می کردی الان حال ندارم ولی بعدا می خوام کامل می خون ...

دست به تایپم سریعه😁😁ولی در کل بحث حیوونا میشه دست به قلمم فوران میکنه

کاربری سوممه بی دلیل و بی خبر از همه جا و همه چیز تعلیق شدمم اخه چراااااا😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون گشنشه حتی شده یه لقمه از غذاتو بهش بدی ، بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو این روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤
هیمالین هم خیلی نازه. برای شما ماده هستن یا نرنگه داری گربه ی ماده راحت تره یا نر

من هم نر دارم هم ماده ...معمولا نگهداری حیوون حالا هرچی باشه ماده خیلی بهتر و راحتتره و کلا ماده از لحاظ قیمت و ارزش پولی گرونترم هست ....گربه یا سگ اگه بخوای نر بخری و تنها نگهش داری باید عقیمش کنی چون به بلوغ برسن علامتگذاری میکنن و قطره ای جیش میکنن ولی اگه در کنارش ماده هم باشه اینکارارو نمیکنه و لازمم تیست عقیم بشه حتی میتونی مث من بچه هم بگیری ازشون و بچه هاشونم ببینی ولی به تنهایی بخوای نگه داری مسلما ماده حیلی بهتره ‌.‌هم اروم تره هم لوسه و شلوغی و اذیت نداره .‌‌من جفت سگامم ماده هستن ...گربمم که اول خریدم ماده بود بزرگ شد واسش نر خریدم ...الان از بچه هاش ۳تا شو واسه خودم نگه داشتم ۲تاش پسرن یکی دختر ...کلا دوتا گربه ی ماده دارم سه تا نر ..‌۲تاهم سگ ماده

اسکاتیش دارم حسودی دخترمو میکنه از لج پذیرایی جیش میکنهمسافرت رفتنی سخته خرجش زیاده بزرگ تر ک شد بیش ...

جدی؟ من فکر میکردم وقتی بچه‌ن زیاد میخوابن

شعار ما : نی نی سایت فراتر از دار‌ک وب🗿🙏

من پرشین داشتمخوبی داره بیشتر تا بدیسوالی داری بپرس

سلام ببخشید این گربه های کوچولو ک تازه متولد میشن چطوری جای دستشویی شونو یادشون بدیم

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

DSH عهعشقه عشققققبدی نداره

میشه بگی شرایط نگهداریش چطوریه به طور خلاصه

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

مریضی میاره

واکسناشو زده باشه هیچ گونه مریضی ای نمیاره 

ولی نزده باشه انواع بیماری مثل توکسوپلاسموز ، سل ، طاعون اینا منتقل میکنه

کلی با خودش ویروس و بیماری عفونی به همراه میاره یکی از علت های افزایش بیماری ها همین افزایش نگه داری ...

عزیز لطفا چرت و پرت نگو.. ده ساله گربه دارم ی مریضی هم نگرفتم تاحالا... گربه ها واقعا فرشته آن..  هرکسی لیاقت دوست داشتنشون رو نداره

مدرس زبان کره ای 🇰🇷 دانش آموخته مدیتیشن و ذهن آگاهی☘️✨️
سلام ببخشید این گربه های کوچولو ک تازه متولد میشن چطوری جای دستشویی شونو یادشون بدیم

گربه تازه متولد شده باید با پنبه خیس شکمشون رو ماساژ بدی تا دستشویی کنن.. چون مادرشون شکمشون رو لیس میزنه تا شکمشون کار کنه.. یکم ک بزرگتر شد دیدب شکمش باد کرد.. ببرش توی خاک تا یادبگیره

گربه تازه متولد شده باید با پنبه خیس شکمشون رو ماساژ بدی تا دستشویی کنن.. چون مادرشون شکمشون رو لیس ...

مرسی گلممم

من رشتم میکروبه و اینقدر اینجا از بیماریهای منتقله از گربه ها میگن که حتی دیگه به واکسن زدنم اعتقاد ...

شزنده ولی چرت و پرت میگی عزیزم.. گربه ای ک واکنسن زده باشه بیگاری ب انسان منتقل نمیکنه.. شما وقتی گربه نداشتی نظر نده وقتی هیچی نمیدونی.. ده ساله گربه دارم

من رشتم میکروبه و اینقدر اینجا از بیماریهای منتقله از گربه ها میگن که حتی دیگه به واکسن زدنم اعتقاد ...

گربه واکسن زده شده هیچ بیماری ای منتقل نمیکنه عزیزم من رشتم بهداشت عمومی و راجب اینچیزا خیلی خوندم 

اسکاتیش فولد داری شما ان فولداگه فولد داری مشکل مفصلی نداره؟ نره یا ماده

عزیزم یه چیزی بهت میگم هنیشه یادت بمونه ..تو خرید ۲نوع نژاد از حیوون ...یکی گربه ی اسکاتیش و یکی سگ پامرانین این دو مدلو باید از شش ماهگی به بعد بخری 

تو گربه ی اسکاتیش که به فولد و دبل فولد و تریبل فولد اشاره میکنن تریبل فولد اصلا نداریم فولد و دبل فولد داریم و دبل فولد چون از فولد گرونتره معمولا توله های ۴۵روزه فولدو که عرفش  خرید تو ۴۵روزگیه بعنوان دبل فولد میفروشن با قیمت بالاتر ...چون توله اسکاتیشا همه تو اون سن غبغبدار و گوشا خیلی کوچیکه ...و اینجوری خیلیا خدانشناسن و کلاهبرداری میکنن و فولدو بجای دبل فولد میفروشن با قیمت بالاتر ....تو پامرم هم بحاطر سایزشه که بعد شش ماهگی اندازه و هیکلش مشخص میشه و ممکنه تو دورات زیر شش ماه هیکلا کوچیک باشه و قینت بالا بفروشن بعنوان پامر جیبی ولی یهو ببینی بزرگ شدن ...من خودم یه اسکاتیش دبل فولد خریدم بزرگ شد دیدم فولد شده ...این نکته رو دامپزشک بهم یاد داد .از سر همین حرفش ماه قبل یه سگ پامر خریدم با یکماه پرس وجو و اینور اونور رفتن سگ دلبخواهمو پیدا کردم یکسالو نیمشه تقریبا ولی وزنش هفتصد گرم ... این سن خریدم چون خیالم راحته دیگه رشد نمیکنه و بزرگ نمیشه ...هرجا رفتم توله بخرم میگفتن اینا سایزشون جیبیبیه میگفتم پدرمادراشونو ببینم یا نشون نمیدادن و عکس نتی نشونم میدادن میگفتن پدرمادرشن یا پدرومادر بیکیفیت و سایز بزرگ میاوردن جلو ولی اصرار داستن توله ها جیبین ...تو هن اگه میخوای گربه بخری درسته اسکاتیش خیلی بانمکه و بغلیه ولی بزرگ بشه شیطونه  و کلا دوست داره بالا بالاها باسه و از پرده هم اویزون میشه ...بهترین نژاد گربه واسه نگهداری دایمی گربه هیمالینه که خالص باشه و توش رگ پرشین نداشته باشه ...هیمالین گربه ی زمینیه و رو بلندی و یخچال و کمد و مبل نمیپره ‌‌‌...یکم بداخلاقه چهرش ولی عاشق   صاحبشه و وفاداره بهش و نمیزاره غریبه بهش نزدیک بشه و جز صاحب اصلیش و افراد حاضر تو خونه با کسی بازی و روی خوش نشون نمیده ‌.‌کلا اخلاقیات خاصی داره من که کیف میکنم گربم تو بغلم نشسته یکی بیاد نازش کنه بیمحلی میکنه و غر میزنه سرش .‌‌خلاصه عاشق صاحبشونن و نسبت به اسکاتیش و پرشین خیلی آروم ترن و خواستی بخری حتما ماده بخر ...موفق باشی دوست خوبم ...عکس گربه هامم میزارم ببینی...اهان یادم اومد عکس گربه هام تو تاپیک یکی مونده به اخرم هست از صفحه ی ۳یا چهاربه بعد .‌‌تموم حیوونام هستن هم سگا هم گربم

گربه واکسن زده شده هیچ بیماری ای منتقل نمیکنه عزیزم من رشتم بهداشت عمومی و راجب اینچیزا خیلی خوندم

از استادم پرسیدم گفته حتی واکنش زده باشه امکان داره ناقل باشه و متوجه نشید. به هر حال احتیاط شرط عقله