2777
2789
عنوان

فیلم کیمیا

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 89 پست
۲۲ سالمهانرژی زنانه یعنی باید چکار کنم دقیقا من ندارمش انگار 🥲شوهرم اصلا بهم توجه نمیکنه بعضی وقتا ...

داخل یوتیوب هس  بزن چطور انرژی زنانه خود را فعال کنیم و بکار بگیریم 

ببین عزت نفس نداری 

چرااااا اجازه دادی راجب بدنت بد بگههههه 

اگ ایراد گرفت تو هم ازش  ایراد بگیر 

اون بزرگ دوس داره تو هم بگو منم .. 😐والااا 

بخدااا  این پرو بودنش  از اینه ک اجازه دادی نظر بده 

خب وقتی میاد خونه کنارش دراز بکش 

باهام فیلم ببینید 

کلا سعی کن پر انرژی باشی مردا از زنای شاد و پر انرژی خوششون میاد 

ببین یه راه بهت میگم معجزه اسسس یه مدت مثلا سع روز خیلیییی بهش توجه و محبت کن  خیلییی بعد یهو سرد شو 

ببین برات چکار میکنه انقد تغییر میکنه رفتارش ک دیگه قلق سیاست زنانه میفته دستت 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داخل یوتیوب هس بزن چطور انرژی زنانه خود را فعال کنیم و بکار بگیریم ببین عزت نفس نداری چرااااا اجازه ...

اون از لحاظ ویژگی های مردانه ایرادی نداره، قدش بلنده، خیلی ببخشید معذرت میخوام اونجاشم بزرگه 😐🤣، ورزشکاره هیکلش ورزیدس قیافشم خوبه و پولدارم هست دیگه بدتر از چیش ایراد بگیرم خواهر وقتی می‌دونم همین الان لب تر کنه صدتا از من بهتر میوفتن دنبالش 😔😔😔

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

جالب اینه همه از آرش طرفداری میکنن درحالی که یه خائن دروغگو بود ازش متنفرم🤮🤣

آرش بدبخت🥺💔

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

جالب اینه همه از آرش طرفداری میکنن درحالی که یه خائن دروغگو بود ازش متنفرم🤮🤣

منم 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

زخم شدیمممممزخمممممتوروخدا ول کنید

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اوق نگو 🤮😂

😐😐😐😐 پس لابد پیان خوب بود

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

اونجاشو چطوری تشخیص دادی😑

مثه اینکه شوهرمه ها چی میگی

😐😐😐😐 پس لابد پیان خوب بود

چرا جدیدا دخترا همه جذب پسرای بد میشید مگه پیمان چشه؟ واقعا ی چیزی بگم تورو خدا بدت نیاد اما کسایی ک فکرشون مثه توعه امثال آرش و شوهر منو تو جامعه پروو کردید میدونن طرفدار دارن بازم بدتر میشن

اره دیگه 🤣

جدی هستی الان؟😐