2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046272 بازدید | 684508 پست
ممنونم ک جواب دادی عزیزم. فک کنم این ماهم از دست رفت و همون روز 12 بوده تخمک گذاریم اخه هم دیگه درد ...

گلم نیازی نیست حتماهمون روزاقدام داشته باشی قبلش وبعدش داشته باش خیلی خودت درگیراین چیزانکن

سلام عزیزم خوبی ؟ ببین گلم روز دقیق رو که سونو مشخص میکنه ولی در کل برای اطلاعت باید بگم کیت تخمک ...

خییییلی ممنونم گلم. اره واقعا اعصاب خوردیه فقط. دست گلت درد نکنه  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ۱۲ روز بعضی وقتا لک بعضی ‌وقتا خون دیگه قطع نشد روز ۱۳ پری شدم کمی خونم زیاد شد فهمیدم پریود ...

پروانه جان مگه روزچندم هیستروشدی؟ من روز 

هشتم سیکلم بودیعنی یک روزبعدازپاک شدنم

بله میدونم منم تازه وارد سیکل شدم سری قبل به پانکچر نرسیدم و تخمک زودتر از موعد آزاد شد حالا آن شالل ...

الهی آمین عزیزم انشالله که حکمت خدا با خواسته دلتون یکی باشه منم میخوام برا تعیین جنسیت کنم دو دلم موندم چیکار کنم

عزیزم منم مثه تو خونریزی دارم هر چند روز یه  بار منم اذیت میشم

الهی بگردم عزیزم کاملا میفهمم چقدر سخته برات 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ممنونم عزیزم که جواب دادید. کیستتون رو عمل کرده بودید؟ چند سانت بود؟ جای خاصی رو درگیر کرده بود؟ آخه ...

نه عزیزم به من گفتن عمل لازم نیست برا من ۳،۴ سانت بود دو طرفه روی تخمدان بود و اینکه هیدرو سالپنکس  شده بود و هردو لوله م رو بسته بود برا همین دیگه تنها راهم آی وی اف بود یکبار هم منفی شد سری دوم خداروشکر باردار شدم این آمپولم برا این دادن که کیستم دیگه رشد و اینا نکنه 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
تا حالا دو بار خونریز داشتم هر بارم سونو رفتم همه چی اوکی بود دکتر سونو میگفت توی این هفته های باردا ...

بازم خداروشکر که همه چی اوکی بوده منکه اصلا سونو گرافی نرفتم 

نمیدونم والا اگه از هورمون باشه که هرچی بلا سرم اومد از این بهم ریختگیه هورمونام اومده 

بالاخره من میگم باید یه درمانی داشته باشه دیگه یه آمپولی قرصی چیزی بدن بهمون که قطع بشه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
گلم بله من جفتم پایینه الانم تو استراحتم . نه تا قبل سونو ان تی با دکتری که تا حالا بودی هستی مثلا م ...

مرسی عزیزدلم پس همون برم پیش دکتر خو‌دم فعلا ❤️ایشالا که جفتتم بره بالا عزیزم و به سلامتی این دوران و بگذرونی و بغل بگیری نینی گل رو ❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
اما بهت حق میدم خیلی اذیت میشم  شما به چه اندازه ای خون میاد؟

ببین من پد میذارم کامل پر میشه بعدش دستمالم میکشم کامل خونی میشه زیاده حجمش 

فذات میرم دنبالش

قربونت عزیزم ایشالا که حتما جواب بگیری و به زودی مانان شی❤️🤲🏻😍

به سلامتی شما باردارین😍

اره عزیزدلم خداروشکر منم باردار شدم توو انتقال دوم 😍 الانم ۶ هفته و ۱ روزمه باید هفته ی دیگه ۴ شنبه برم برا سونو قلب برام دعا کن 🤲🏻😍❤️ 

بستگی داره که دستگاهشون اوکی باشه یا نه مثلا من مام میرفتم دستگاهاشون واقعا اوکی بود ولی بنظرم اگه م ...

ممنون از راهنماییت آنا جون منم تهرانم 

اتفاقا بعد سونو ان تی میخام برم زیر نظر دکتر اسرافیلی منم چندوقت پیش از چیکا جون کلی پرس وجو کردم درمورد دکترش 

سونوگرافی صدری که میگی کجاس عزیزم؟

دکترش خانمه یا آقا؟

مرسی عزیزدلم پس همون برم پیش دکتر خو‌دم فعلا ❤️ایشالا که جفتتم بره بالا عزیزم و به سلامتی این دوران ...

اره تا دوازده هفته همون مرکز برو تحت نظر کسی که میکرو کرده بعدش اگه خواسی عوض کن .

مرسی از دعای خیرت عزیزم ایشالله🥰💚

ایشالله شما هم بسلامتی سپری کنی این دورانو💙

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت