2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046253 بازدید | 684508 پست
محب کوثرم همینقدره.نیکان الان شرایط خوبی نداره چون خیلی کرونایی میگیره.حواست باشه.هاشمی فشارکی؟

تا بهمن که بخوام زایمان کنم ایشالله کرونا اوضاعش بهتر باشه نمیدونم والا

حالا تو زودتر ازمنی اومدی از محب کوثر برام بگو 

اره هاشمی فشارکی

والا دوهفته دیگه خواهرشوهرم باهاش سزارین داره ببینم چجوری بخیه میزنه خوب بود که هیچ نبود میرم اریانژاد تندیس برام اوکی کنه

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
خانومایی که باردار شدن دکتر بهشون آنوکسا پارین داده کجا تزریق میکنن ؟؟؟؟ هنوز دور نافی میزنین ؟؟؟؟؟& ...

تا ماه ۶ من دور ناف میزدم الان دیگه تو رون میزنم ایشاله تا اخرش فعلا دور ناف بزن خیلی وقت داری برای رون

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما روز بیست انتقالم خون دیدم شیاف گذاشتم فردا نوبت سونو ساک دارم خیلی نگرانم شما کسی خون دید چیکا ...

خونت چه رنگی بود؟ تو دوره ای که ای وی اف مثبت میشی احتمال زیاد خون میبینی، من لک قهوه ای دیدم چند بار هماتوم داشتم، شما هم احتمالا هماتوم داری استراحت کن همون شیافتو بذار تا بری دکتر، کارای سنگین نکن

ببهشید یه سوال داشتم شیاف پروژسترون وازینال باشه بهتره یا مقعدی ؟کسی می دونه ؟

واژینال

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ببهشید یه سوال داشتم شیاف پروژسترون وازینال باشه بهتره یا مقعدی ؟کسی می دونه ؟

عزیزم مبارکت باشه ایشالا سفت بچسبن به دلت  شیاف و دکتر من گفت فرقی نداره ولی واژینال میزاشتم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
خانومایی که باردار شدن دکتر بهشون آنوکسا پارین داده کجا تزریق میکنن ؟؟؟؟ هنوز دور نافی میزنین ؟؟؟؟؟& ...

اره عزیزم من دورناف میزنم هنوز

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

دوستان کسی بعد انتقال انتی بیوتیک داشته  ؟برا من گفت از دو روز قبل بخور اما دقیق نمی دونم بعد انتقال هم ادامه بدم ؟زنگ زدم مطب منشی بدون‌پرسیدن از دکتر گفت ادامه بده من التهاب نداشتم حالا نمی دونم چی کار کنم 

عزیزم اصلا نگران نباش، من روز ۱۲ انتقال جنین ۳ روزه بتام ۳۴۰۰ بود، روز ۱۴ شد ۶۶۰۰ یه دونه هم هست، ت ...

عزیزم شما هم حالا تیز کشیدن نزدیک تخمدان رو حس میکردین 

روز چند رفتی سونو 

ع یزم علایم شما چیا بود قبل آزمایش دادن؟

هیچی😁

مطلقا هیچ علامتی نداشتم! هنوز هم ندارم، فقط هفته پیش برای یکی دو روز یه ذره حالت تهوع و سردرد داشتم و حالت های پریودی که اونام ناپدید شدن

به نظرم اصلا دنبال علائم نباشین، یه وقت پیدا نمیکنین الکی استرس میگیرین

دوستان کسی بعد انتقال انتی بیوتیک داشته  ؟برا من گفت از دو روز قبل بخور اما دقیق نمی دونم بعد ا ...

سلام عزیزم اطلاعی ندارم کمی صبر کن بچه ها سوالتون ببینن حتما جواب میدم بچه‌ها سی که تجربه دارن حتما کمک میکنن

سلام میشه راهنمایی کنید منو شیاف پروژسترون واژینال بهتره یا مقعدی ؟و اینکه بعد انتقال ۴ساعت با ماشین ...

عزیزم بعضی ها اعتقاد دارن واژینال یا مقعدی فرق نداره ولی اغلب میگن واژینال بهتره 

و اینکه اگه بتونی بعد از انتقال دو سه روز بمونی بهتره اگه هم مقدور نیست صندلی ماشین رو بخوابون و دراز بکش و هر یکی دو ساعت ده دقیقه پیاده شو و اب هم زیاد بخور

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
خانمهایی که هیسترو کردین تاچندروزلکه بینی داشتین؟ تاچندروزادامه داشته باشه مشکلی نیست؟

من ۱۲ روز بعضی وقتا لک بعضی ‌وقتا خون دیگه قطع نشد روز ۱۳ پری شدم کمی خونم زیاد شد فهمیدم پریودیه

عزیزم شما هم حالا تیز کشیدن نزدیک تخمدان رو حس میکردین  روز چند رفتی سونو

آره من از اولی که استرادیول رو شروع کردم یکی از تخمدان هام زیاد تیر میکشید، بعد انتقال هم بود، جدیدا کم شده ولی

من روز ۲۴ انتقال رفتم سونو، که ساک و جنین و کیسه زرده بود