2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046274 بازدید | 684508 پست
ممنون عزیزم که حواب دادی برا ماهم دعا کنید خدا نی نی تو حفظ کنه 

اگه لایق باشم چشم حتما

انشاالله چندروز دیگه با یه بتای خوب و عالی دلت شاد بشه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم من اطلاعاتم خیلی کمه اصلا نمیدونم چیکار باید کنم و کجا برم

بله میدونم منم تازه وارد سیکل شدم سری قبل به پانکچر نرسیدم و تخمک زودتر از موعد آزاد شد حالا آن شالله فردا دوباره باید برم دکتر و دلم پر از استرس نمی‌دونم اینبار چی میشه و چند تا تخمک تشکیل می‌شود ذخیره تخمک کم است و همسرم یکبار عمل واریکوسل انجام داد الان وضعیت ش از قبل عمل بدتر شده 😞😞😞 تمام وجودم استرس و ناامیدی است 😢هرچند توکلم به خدای بزرگ و مهربان است.امیدوارم به حق این روز بزرگ خدا دل همه ما را شاد کنه الهی آمین،🙏🙏🙏🙏

آخه من روز ۱۶ میشه جمعه ،😥😥😥😥😥

نگران نباش

روز چند دوره ات باشی که اصلا تو انتقال مهم نیست، مهم ضخامته، برای روز ۱۰ هم ۷ خوبه، از ۸ به بالا انتقال میدن، وقتی دکتر ببینه به ضخامت خوب رسیدی پروژسترون میده که ضخامت کنترل بشه، بعد چند روز هم انتقال میده

خودش یه جوری دارو ها رو تنظیم میکنه که روز تعطیل نیوفته انتقالت

شما هم استرادیول ایرانی خوردی ؟؟؟

بله ۲میلی ....راستی من پرسیدم از یه شخص مطمین  ایرانی هم مواد اولیه اش از خارج میاد گفت  فرق خاصی نداره اما پماد اکویبن اثرش بیشتره چون واژیناله 

سلام عزیزم خوبی شما برا تخمک کشی چه مکملایی خوردید. من دکتر روزی ۲ تا گفته فرتیل اید بخورم.ذخیرم کم ...

سلام گلم ممنون. بله حتما خودتون بگیرید بخورید من دکترم فقط دو سه تا برام نوشت ولی خودم بقیه رو گرفتم با اینکه به کار دکترم خیلی اعتماد داشتم. 

ویتامین ای. سی. دی. فولیک اسید. کیوتن. پودر اینوفولیک. 

ال آرژنین. امگا۳. سلنیوم پلاس. آمپول نوربین. اینا رو من خوردم.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤