2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046259 بازدید | 684508 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اصلا نگران نباش واقعا اگه مشکلی دور واطراف جنین نیست طبیعیه چون بخاطر افزایش خون اطراف سرویکس ...

خداروشکر عزیزم انشاءالله که برامنم مشکلی نباشه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام خوبی ؟خوتریزیت قط شد ؟

سلام عزیزم آره خونریزیم همون دیشب بود فقط ممنون که به یادم بودی عزیزم 

راستی برات آیت الکرسی خوندم الهی که با یه بتای تپل خوشحالمون کنی 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
میخوای یه جا دیگه هم یه ویزیت بشو ببین اونا چی میگن ضرر نداره باز از نگرانی درمیای شاید واقعا بی دلی ...

آره فکر خوبیه ولی خب نمیدونم برم دکتر سونو کنه یا بیرون یه سونوگرافی برم؟

منظورم اون دستگاه سونویی که تو مطب دکتره اوناس 

نمیدونم دقیق هستن یانه 

شما علایم داشتین تا قبل آزمایش دادن؟

بله داشتم تکرر ادرار و درد سینه و درد کمر و تیر کشیدن تخمدان ها و لک بینی ی بار روز ۱۲ ی بار روز ۱۵ بتامم ک روز ۱۴ ۴۱۹ بودش روز۱۶ ۹۹۸ لطفا برام دعا کن

آره فکر خوبیه ولی خب نمیدونم برم دکتر سونو کنه یا بیرون یه سونوگرافی برم؟ منظورم اون دستگاه سونویی ...

عزیزم منم مثه تو خونریزی دارم هر چند روز یه  بار منم اذیت میشم

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
آره فکر خوبیه ولی خب نمیدونم برم دکتر سونو کنه یا بیرون یه سونوگرافی برم؟ منظورم اون دستگاه سونویی ...

تا حالا دو بار خونریز داشتم هر بارم سونو رفتم همه چی اوکی بود دکتر سونو میگفت توی این هفته های بارداری خیلی شایعه و هورمونی میتونه باشه

اما بهت حق میدم خیلی اذیت میشم 

شما به چه اندازه ای خون میاد؟

من حسم میگه از داروهاست 

از هورمونای شیاف یا استرادیول 

چون من باز تجربه حاملگی داشتم اینطور نبودم

قربون لطف ومحبتت بشم الهی من  فقط عاجزانه از خدا میخام زودی نی نی بیاد تو شکمت و بارداری خیلی ...

قربووونت برم عزیز دلم. ممنونم.

ان شاالله زودی این استرسا تموم میشه و شمام بارداری راحتی رو طی می کنی تا اخر  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم من اصلا استفاده نکردم که بلدباشم توکل برخداکن واقدام داشته باش خدابزرگه گلم انشاالله به خواسته ...

ممنونم ک جواب دادی عزیزم. فک کنم این ماهم از دست رفت و همون روز 12 بوده تخمک گذاریم اخه هم دیگه درد ندارم هم ترشحات .

توکل ب خدا. ببینیم چی پیش میاد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بستگی داره که دستگاهشون اوکی باشه یا نه مثلا من مام میرفتم دستگاهاشون واقعا اوکی بود ولی بنظرم اگه میخوای قشنگ و دقیق بررسیت کنن برو یه سونوی خوب مثل صدری مثلا یا یکی که نزدیکتونه نمیدونم کجا هستید....

بعد جوابشو ببر پیش یه دکتر خوب و داروهاتو بگو ببین نظر اون چیه. 

من خودم در حین اینکه مام میرفتم توی صارم هم پیش یه دکتر رفتم حتی بخاطر ایمنی انعقادیم پیش دکتر ایمولوژی و روماتولوژی هم رفتم تا اونا هم نسبت به ادامه یا قطع داروهام نظر بدن منظورم اینه به حرف یه دکتر اکتفا نکردم محکم کاری که بد نیس بالاخره....

الانم باز تصمیم گرفتم پیش دکتر اسرافیلی هم برم ببینم اون چطوره آخه میخوام تخصص میکرو داشته باشه

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت