2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046387 بازدید | 684511 پست
الهی خیلی زود بیای اینجا ازین حس خوبت برامون بگی عزیزم، واقعا شیرین ترین حس دنیاس بخدا هربار که میزن ...

عزیزم تو راجع به سوال من اطلاعی داریاینکه دوساعت بعد از استرادیول میشه آسپرین مصرف کرد

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
خدا حفظ کنه تو دلیتو انشاالله بسلامتی زایمان کنی  آره انشاالله همه منتظرا منم جزءشون تجربه ش ک ...

مرسی از دعای قشنگت عزیزدلم، اون روز دیر نیست انشالله خیلی خیلی زود 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم تو راجع به سوال من اطلاعی داریاینکه دوساعت بعد از استرادیول میشه آسپرین مصرف کرد

داروهایی که باهم تداخل دارن همون دوساعت فاصله براشون کافیه

منم خودم تو سیکل انتقالم هر 8ساعت استرادیول داشتم دیگه هرکاری میکردم بیشتر از 2ساعت نمیشد فاصله بدم چون مکملای دیگه هم داشتم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
بچه ها الانی که انتقال دادیم که نمیتونیم واکسن بزنیم نه؟

دکترم گفت تا جواب ازمایش وایستا دیگه نمیدونم مثبت باشه میزاره بزنم زینبی جون گفت اشکال نداره بزنی حالا از دکترمم میپرسم منفیم باشم که مستقیم میرم میزنم وداروهامو قطع میکنم

سلام مهربون جون خوبی عزیزم نینی من حسابی داره اون تو آتیش میسوزونه دیگه ایشالله ازین ضربه های محکمش ...

سلاااام عزیزم خوبی? قربونت برم منم خوبم شکرخدا

وایی نمیدونم چراپیامتوخوندم اشکهام کامل سرایز شداحساسی شدم شدید🤗...الهی من قربونش برم الهی سلامت بیاد بغلت, باورت نمیشه باگریه مینویسم واست😭😭

عزیزم چشم بخداپیاده روی شروع کردم بلکه وزنم پایین بیاد بقیه کارا روهم میکنم توصیه های ایمنیم... فقط لنفوسیت تراپی رو نمی خوام برم

خدابخواد اواخرابان یااوایل اذرمیرم انتقال اخرینهام

@fioralba    

سلام عزیزم خوبی؟چخبر؟

میگم من دو روز ایناس اصلا تهوع ندارم فقط غذا میخورم معدم درد میگیره و شبا معدم میسوزه

شما چی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
حتما میخونم به هرکسی که فکرشو کنی متوسل شدم انشاءالله که جواب بگیریم هممون

حالتوکاملا درک میکنم میفهمم چی میگی بخدا ازخدامیخوام مثبت شی عزیزدلم

فقط اروم باش همین مثل من استرس وجوش نزن

سلاااام عزیزم خوبی? قربونت برم منم خوبم شکرخدا وایی نمیدونم چراپیامتوخوندم اشکهام کامل سرایز شداحسا ...

قربون اون دل نازکت برم عزیزدلم، قربون اشکات، الهی به حق همین اشکات عید امثال با نینی تو شکمت که داره حسابیم لگد میزنه کنار سفره هفت سین بشینی و برای منتظرا دعا کنی،اط ته دلم از خدا خواستم الهی لایق باشم و دعام مستجاب بشه

آفرین پیاده روی عالیه حتما مکمل هم از الان بخور مهربونم 

پرگناکر کانسپشن و کیوتن و ویتامین دی و ای رو از همین حالا شروع کن در کنار ورزش و پیاده روی

واسه ایمنی خوب مگه پردنیزولون نمیده بهت؟ ایشالله همون برات جواب میده عزیزم

اپیلاسیون نمیری ندا جون؟ خیلی خوبه بعد ژیلت تنها چیزیه که توصیه میشه کرم موبر مجاز نیست تو بارداری ...

من فکر میکردم اپیلاسیون مجاز نباشه اگه اشکالی نداره که میرم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
😂😂ای جاااانم این که غصه نداره ندا جووونم،من فکر کردم دیگه حتما تا الان متوجه میشی، چون برای من الا ...

عزیزم وروجکه 😍😍خوشبحالت واقعا خیالت راحته متوجه میشی که سالمه و هست دیگه هفته بعد نوبت دکتر دارم اگه تا اون موقع تکون نخوره به دکترم میگم باز .اره شکمم بزرگ شده نه خیلی ولی خب دیگه هرکی میبینه متوجه میشه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
انشاالله بسلامتی عزیزم مطمئنم این دفعه حتما مامان میشی  من روزی سه تا داشتم عزیزم

سلامت باشی عزیزم

ممنونم بابت انرژی خوبی که برام میفرستی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
 https://www.karzar.net/16181 لینک درخواست تحت پوشش بیمه قرار گرفتن برا هزینه های ناباروری ه ...

ای ول دستتون درد نکنه. بچه ها لطفا همه هم امضا کنین هم بفرستین تو گروههاتون بقیه هم امضا کنن. ان شاالله اثرگذار باشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱