2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046476 بازدید | 684514 پست
سلام عزیزم خوبی؟ شبت بخیر باشه. نی نی جون چطوره؟ پسره؟؟ وای خدا کاکل زری خیلی التماس دعا دارم بازمن ...

سلام مهربون جون خوبی عزیزم

نینی من حسابی داره اون تو آتیش میسوزونه دیگه ایشالله ازین ضربه های محکمش به زودی قسمت خودت بشه عزیز دلم 

نگران نباش خیلیا اینجا با اخرین جنیناشون مثبت شدن ایشالله برای توام همین باشه هرکاری لازمه بکن نذار چیزی جابیوفته دلم برات روشنه مهربونم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی شما غربالگری ان تی و انومالی هم حتی نرفتین؟خداروشکر که نینی تون سالمه من پریشب اخرین امپولو زد ...

نه عزیزم ازمایش آنومالی و ان تی رو نرفتم فقط سونوهاشو رفتم اگه جواب سلفری خوب باشه معمولا دیگه انومالی نمیفرستن چون همین آیتم هارو اونم بررسی میکنه دوباره

منم حدود 60 ساعت شده بود تا آزمایشم خوبه عزیزم همین زمان میگن چون خون رقیق میشه جواب درست نمیده متاسفانه 48 ساعت تا 72 ساعت باید قطع بشه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام مهربون جون خوبی عزیزم نینی من حسابی داره اون تو آتیش میسوزونه دیگه ایشالله ازین ضربه های محکمش ...

یعنی روزی که پسرم دنیا بیاد کتک پیچش میکنم اینقدر میزنمش که همش در حال تکون خوردن باشه مگه میشه بچه اینقدر بیخود یه تکون نمیخوره چند روز پیش رفتم شبکه بهداشت نوار قلب گرفتم میگه مشکلی نداره. پس چرا تکون نمیخوره الان دیگه ۲۳ هفتع داره تموم میشه😭😭😭😭😭😭😭😭

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
 https://www.karzar.net/16181 لینک درخواست تحت پوشش بیمه قرار گرفتن برا هزینه های ناباروری ه ...

منم امضاء کردم توکل بخدا

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
نگران نباش گلم خدا حواسش بهت هست توكل كن به خودش.

سلام عزیزم خوبی 

میگم سونو آنومالی هم آزمایش داره مثل ان تی ؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام طوطیا جون خوبم شما چطوری؟ سلامتی عزیزم فعلا استرادیول رو شروع کردی روزی دو تا+ ۲ سی سی سینافکت ...

انشاالله بسلامتی عزیزم مطمئنم این دفعه حتما مامان میشی 

من روزی سه تا داشتم عزیزم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
یعنی روزی که پسرم دنیا بیاد کتک پیچش میکنم اینقدر میزنمش که همش در حال تکون خوردن باشه مگه میشه بچه ...

😂😂ای جاااانم این که غصه نداره ندا جووونم،من فکر کردم دیگه حتما تا الان متوجه میشی، چون برای من الان قشنگ از رو لباسم معلوم میشه انقدر که شدیده ضربه هاش، بخدا مال من خواب شبمو کامل ازم گرفته تازه ساعت 12 شب شروع میکنه تا نزدیک 2 شب میزنه،از اونورم کله سحر 6 صبح بیدار میشه تا 8 یه سره میزنه تو طول روز کلا خواب تشریف داره😂😂

چیزی نمونده فکر کنم دیگه این هفته به بعد احساس کنی 

شکمت بزرگ شده؟ 

😂😂ای جاااانم این که غصه نداره ندا جووونم،من فکر کردم دیگه حتما تا الان متوجه میشی، چون برای من الا ...

چه حس قشنگی .😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
انشاالله بسلامتی عزیزم مطمئنم این دفعه حتما مامان میشی  من روزی سه تا داشتم عزیزم

گلم یه سوال میشه دوساعت بعد از استرادیول ،آسپرین و مصرف کرد؟؟

مامانای باردار یه سوال بهداشتی خیلی ببخشیدا برای نظافت خودتون من دیگه نمیتونم از ژیلت استفاده کنم سخ ...

اپیلاسیون نمیری ندا جون؟ خیلی خوبه بعد ژیلت تنها چیزیه که توصیه میشه کرم موبر مجاز نیست تو بارداری

اتفاقا من شکمم این سری گذاشتم چون میدونست حاملم موم خیلی گرم استفاده نمیکرد اصلا اذیت نشدم

چه حس قشنگی .😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘

الهی خیلی زود بیای اینجا ازین حس خوبت برامون بگی عزیزم، واقعا شیرین ترین حس دنیاس بخدا هربار که میزنه برای تمام منتظرا از صمیم قلبم این لحظه رو آرزو میکنم

الهی خیلی زود بیای اینجا ازین حس خوبت برامون بگی عزیزم، واقعا شیرین ترین حس دنیاس بخدا هربار که میزن ...

خدا حفظ کنه تو دلیتو انشاالله بسلامتی زایمان کنی 

آره انشاالله همه منتظرا منم جزءشون تجربه ش کنم 

ممنون از دعای قشنگت عزیزم