2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046479 بازدید | 684515 پست
نگران نباش گلم خدا حواسش بهت هست توكل كن به خودش.

ممنون عزیزم.ماکه جزخدا کسیو نداریم توکلمون همیشه بهش هست.انشاءالله که فسقلیات وصحیح وسالم وبه موقع بغل بگیری عزیزم😘

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چشمت بي بلا قربونت برم مامان خانم😘😘😘سعي كن اكثرا به پهلوي چپ بخوابي گلي

باشه عزیزم چشم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
دست گلت درد نکنه زحمت میکشی یکی بهم گفت توام میخوای امتحان کن شروع کنازامروز سوره طاهاخوندن عزیزم ...

حتما میخونم به هرکسی که فکرشو کنی متوسل شدم انشاءالله که جواب بگیریم هممون

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
من دیروز رفتم یه دوش تندو تیز گرفتم واقا نمیتونستم تو مرکزم گفتن مانعی برایه حموم نیست فقط اب خیلی گ ...

منم عادتم هرروز حموم بود حالا چندروزه نرفتم واقعا حس بدی دارم 

دوستان کسی اینجا pgs انجام نداده همون تست ژنتیک  جنین دکترم برام پیشنهاد داده گفته انجام بدی بهتره ولی واقعا توانشو ندارم مگه میشه وقتی ماازمایش ژنتیک مولکولی کاریو تایپ انجام دادیم و مشکلی نبوده dfiشوهرم ک ۱۴ بااین وجود جنین مشکل ژنتیکی داشته باشه 

ومیخوام ب دکترم پیشنهاد خراش اندومتر بدم روز ۷ پری میشه انجام داد اثری داره 

و اینکه اگ بخوام ۴ تا جنیین انتقال داده بشه دکترم قبول میکنه ب نظرتون کارخوبیه

نظر دکترا متفاوته دکتر من گفت قبل انتقال بزن ولی بعد انتقال بهتره تا هفته ۱۲ صبر کنیم 

شما زدی قبل انتقال؟

خانما کسی بوده فرش انتقال بده و مثبت بشه

آره عزیزم خیلیا بودن 

این اصلا ثبت شده نیست که جنین فریز مثبتیش بیشتره 

سلام دخترا یه سوال میشه آسپرین و دو ساعت بعد از استرادیول مصرف کرد.⛔⛔⛔⛔🙏🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامانای باردار یه سوال بهداشتی خیلی ببخشیدا برای نظافت خودتون من دیگه نمیتونم از ژیلت استفاده کنم سخت شده برام کرم مو بر ضرر داره؟۴ روز دیگه ام سونو دارم نمیدونم چیکار کنم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏