2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
تقسیم کردم باز میبینی شب که میشه یکی دوتاشو فراموش کردم.  راستی اینو فولیک رو تو پریودی نمیخورد ...

اگه فکر میکنی قاطی میکنی سهم هر روزت رو جدا جدا بذار یه ظرفای مخصوص قرص هست خیلی خوبه بگیر توی اونا بذار. روزای اول اینجوریه درست میشه. من همیشه میخوردم فکر نمیکنم ربطی به پریود داشته باشه. نرفتی دکتر 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
اگه فکر میکنی قاطی میکنی سهم هر روزت رو جدا جدا بذار یه ظرفای مخصوص قرص هست خیلی خوبه بگیر توی اونا ...

آهان آره فکر خوبیه . یادم میره بعضیارو 😊 نه فعلا همسرم ماموریته 

خدای من خدای معجزه هاست . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما خراش انجام دادی ؟ انتقالتون با سونو بود ؟

عزیزم ببخشید منم جواب میدم

من نه خراش دادم نه انتقالم با سونو بود 

فقط بسپر بخدا استرس رو دور کن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم ببخشید منم جواب میدم من نه خراش دادم نه انتقالم با سونو بود  فقط بسپر بخدا استرس رو دور ...

عزیزم انشالله فندوقتو سالم بغل کنی . من اگه خدا بخواد میخوام تعیین جنسیت کنم . فقطم یکبار میتونم این کارو انجام بدم . میخوام سفت و سخت برم  جلو

وای چه خوبه . حتما میگیرم . اره گلی پیش دکتر تو میرم . فک میکنم عجول نیست و کارش دقیق و حساب شدس

آره عالی توی پلاسکو فروشیا دارن قیمتی هم‌نداره. احسنت به انتخابت کارش اینقد درسته اینقد حرفه ای کار میکنه.انشالله  چیکا جون و آرزو جون هر چی از خدا میخواین بهشون بده که منو راهنمایی کردن من هر ثانیه دعاشون میکنم 

آره عالی توی پلاسکو فروشیا دارن قیمتی هم‌نداره. احسنت به انتخابت کارش اینقد درسته اینقد حرفه ای کار ...

مرسی عزیزم . انشالله خدا خیرشون بده . همچنین انشالله توام دامنت سبز شه با این انتقال . من هفته پیش امیدم‌نسبت به ای وی اف تو مرحله ی اول کم شده بود ولی از تعریفهایی که از دکتر کردی امیدوار شدم . راستی میشه پانکچر کرد بعد به دکتر بگیم فعلا انتقال نده تا ۶ ماه بعد ؟

مرسی عزیزم . انشالله خدا خیرشون بده . همچنین انشالله توام دامنت سبز شه با این انتقال . من هفته پیش ا ...

ممنونم الهی آمین.عزیزم‌ شما شکر خدا خودت مشکلی نداری مطمینم کلی تخمک داری مهم شمایی که تخمک زیاد داشته باشی وگرنه از اسپرم نگران نباش در حد سی تا تخمک راحت همسرت اسپرم داره. و اینکه دیگه به هیچ کدوم از اعضای خانوادت نگو اینجوری خیلی خوبه. بله عزیزم تا هر وقت بخوای میتونی انتقال ندی. 

ممنونم الهی آمین.عزیزم‌ شما شکر خدا خودت مشکلی نداری مطمینم کلی تخمک داری مهم شمایی که تخمک زیاد داش ...

آره قسم خوردم به کسی نگم . خدا کنه گلی . فعلا دارم مکمل میخوریم و گرمیجات . تا برم دکتر . 😊

********* سلام خانما من دو هفته دیگه انتقال دارم  پردنیزولون هم میخورم امروز میتونم سینوفارم ...

سلام عزیزم خوبی ؟اگر پرد نداشتی میگفتم بزن حتما 

ولی الان باید با تیم تخصصی زنان و متخصص عفونی صحبت کنی، ایمونولوژیست هم خیلی بهت میتونه کمک کنه

سلام زینبی جون آزمایش سی دی مارکرها برای نشون دادن بدخیمی هاست؟ من ب توصیه آنا جون قبل انتقال بعدیم ...

سلام عزیزم خوبی ؟ بله کاربرد اصلی آزمایش cd مارکر بدخیمی هاست و اینکه بفهمن اگر کسی ویروس ایدز داره به فاز بیماری رفته یا خیر

حالا انتقال چندم هستی گلم؟ مشکلتون چیه که باید ivf کنین؟ 

عزیزم نگران نباش منم صبح حالم خوب بود هی میگفتم چی شده الان دوباره برگشته شدیدتر نگران نباش فک کنم ...

عزیزم تبریک میگم. فقط خدا میدونه چقدر خوشحال شدم. و چقدر خوشحال شدم دیدم امضاتم عوض شده و تیکرت واقعی شده‌. اللهم صل علی محمد و آل محمد

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم