2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046344 بازدید | 684509 پست
عزیزدلم اصلا به علائم نیس من دوروزه تکرر شدید و دل درد و گرفتگی عضلات داشتم ولی بی بی منفی😥 به نظ ...

نه، صبر میکنم تا جمعه. الان آمدیم مسافرت و نمیخوام اوقات تلخی کنم. البته واسه من خیلی خوب شده چون نه میتونم برم بیبی چک بخرم و نه می تونم جلوی مادر و پدر شوهر چیزی بگم. فقط هم یه بیبی چک گذاشتم توی کیفم که وسوسه نشم و زود نزنمش

سلام عزیزم خوبی من شوهرم متاسفانه کرونا گرفت😭😭 تو رو خدا راهنمایی کن چیکار کنم که خوب بشه راستی م ...

سلام عزیزم خوبی ؟ عزیزم درسته کرونا خیلی گرد و خاک به پا کرده ولی نباید ترسید، منم پارسال گرفتم کل خانواده ام گرفتیم، اغلب هیچ مشکلی پیش نمیاد و درگیری ریه هم نمیده، تو تعداد کمی درگیری ریه میده که باید مراقب علائم خطر باشه آدم، یه سری نکات که از دکترمهدی یوسفی پور متخصص عفونی و دکتر سحر دفاعی فوق تخصص ریه یاد گرفتم اینجا میگم، خودت هم پیج این عزیزان رو فالو داشته باش تا اطلاعات صحیح رو دنبال کنی نه شایعات و صحبت های بی اساس رو 

ببین الان همسرتون قرنطینه رو رعایت کنن ولی شما هم خودت رو ناقل فرض کن حتی اگر علائم نداشته باشی حتی اگر PCR شما دو بار منفی بشه، 

الان که کرونا دلتا سوش غالب هست قرنطینه 21 روز شده 

ولی معنیش این نیست دکتر نره آدم و تحت نظر نباشه 

حتما برید یه بیمارستان که سانتر کرونا هست و متخصص عفونی یا فوق تخصص ریه شما رو ویزیت کنه منظم و هر دو روز پایش علائم داشته باشین، 

غیر از این اگر تب با دارو کنترل نشه یا اگر بیشتر از 72 ساعت شد، یا اگر حال آدم بعد از سه روز بدتر بشه یعنی درگیری ریه 

نکته مهم زمان طلایی درمان هست که با پایش منظم از دست نمیره، وگرنه اینکه آدم از مراجعه به بیمارستان بترسه و تو خونه سرم بزنه و اکسیژن بیاره اصلاااااااااا درست نیست، زمان طلایی درمان ممکنه از دست بره 

یا مثلا آدم بگه دارو گیاهی و امام کاظم استفاده میکنم پس بیمارستان نمیرم اینا همه غلط هست متاسفانه و اغلب فوتی های ایران چون دیر مراجعه میکنن اتفاق میفته

حالا در مورد خوراکی و دمنوش و اینا کلا باید بگم هرچیزی که سبک زندگی سالم هست باید رعایت بشه، مثلا بیمار کوید نوشابه و چیپس و پفک براش ضرر داره یا غذاهای سوخاری و فست فود، حالا نه اینکه کلا آب‌پز باشه غذا نه ولی خب فست فودی هم نباشه 

میوه هم در حد همون 5 واحد در روز کافیه نه بیشتر، نباید با آبمیوه زیاد مصرف کردن به خودمون ضرر بزنیم، 

لبنیات هم حتما مصرف بشه، حالا اگر اسهال اومد سراغمون شیر نمیخوره آدم اون موقع و ماست باید خورد همین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه کمک که ندارم 🙁انشاالله اول سالم باشند بعدم خدا کمکم کنه ماها حق ناله نداریم خدا میگه هیسسسی هیچ ...

اره عزیزم خدا بزرگه، شیرینیش به سختیش می ارزه،،،  بله که حق ناله نداریم    آن شالله نی نی های شما بسلامتی بدنیا میان و زیر سایه پدر و مادرشون بزرگ میشن 

الهی همیشه سایه ات بالا سر دختر گلت باشه 😍 😍 😍 😍  خیلی جالبه مو موقع درمان کوه صبر بودم با ...

قربونت عزیزم لطف داری،،،  واقعا اون دوران سختو من با کمک شما و دوستان اینجا تونستم پشت سر بزارم، خدا به تورک آنا هم خیر بده که این تاپیک ایجاد کرد و به شما هم خیر سلامتی بده که همیشه ماها رو به بهترین شکل راهنمایی کردید 😘

سلام عزیزم خوبی من شوهرم متاسفانه کرونا گرفت😭😭 تو رو خدا راهنمایی کن چیکار کنم که خوب بشه راستی م ...

نکنه بعدی اینکه به هیچ. وجه خود درمانی با کورتون و آنتی بیوتیک نداریم، تزریق رمدسیویر اگر لازم شد فقط در بیمارستان باید باشه، سرخود دنبال داروهای گران کرونا نمیریم 

اگر رفتی دکتر و بهتون آنتی بیوتیک داد مثلا ازیترومایسین، سغتریاکسون، تاواناکس و... فرار کن از اون دکتر، چون طرف گاید لاین کشوری رو هم نخونده، آنتی بیوتیک هیچ جایگاهی در درمان کرونا نداره، تازه ریسک قارچ سیاه رو بالا میبره 

کورتون سرخود مصرف کردن هم همین طور 

مکمل زینک هم نباید زیادی مصرف بشه خطر قارچ سیاه رو بالا میبره، فقط همون دو هفته بیماری کافیه مصرف بشه نه کل سال 

مکمل ویتامین د3، دوز 50000 حتما یک عدد بخورید، اگر کمبود خیلی شدید هست مثلا زیر 10 هست عددش هفته ایی یک عدد به مدت یک ماه 

ماه دوم هر دو هفته یک عدد و از ماه سوم هر ماه یکی

دنبال هیییییییییییچ نوع بخوری نرید گلم خطر قارچ سیاه و آسیب به ریه بالا میره، کلا بخور در درمان ریه هیچ نقشی نداره، عنبرنسارا بماند🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

قطره نمکی شستشوی بینی دو بار در روز حداقل انجام بدین طی مدت بیماری، بعدش دیگه لازم نیست چون اگر مستمر باشه فلور نرمال بینی و گلو آسیب میبینه، قطره نفازولین هم اصلاااااااااا و ابدااااااا استفاده نکنین

دوستم هر چی به ذهنم رسید نوشتم که استرس نکشی و آگاه باشی همین

عزیزم سعی کن برا خواب وابسته چیزی نباشه.....  رو پا و بغل و تکون و.....  من خودم یادمه ا ...

آره درسته آنا جون ،اصلا دلم نمیاد گریه کنه 

نوبت مشاوره گرفتم کمکم کنه، چون هیچ جوره نتونستم این کارو بکنم وابسته به تکون پا شده و منم تا گریه کنه تسلیم میشم

ممنونم آره mthfr هم یکیش هترو بود تو آزمایشهای قبلی. ولی pai1 هومو بود.

پس اگر هومو و هترو داشتی حرف زرنانی درسته گلم

ولی باید تصمیم بگیری طبق نظر یک نفر ادامه بدی 

پس حتما با متخصص زنانت این رو مطرح کن و بگو نگران هستی تا جواب سوالت رو بده 

نه بابا پزشک نیستن عزیزم از بس استرس داشتن هی میگفتن تو عقب دراز بکش نباید بشینی نکنه بشینی برات بد ...

آره دیگه گلم چون مطمئن بودم پزشک نیستن بهت گفتم

یادمه زمان انتقال همسرم کچلم کرد که استراحت کن و سرکار نرو 

کلی مقاله گذاشتم جلوش قانع نشد، دیگه با هزار خجالت به گوشی شخصی دکترم پیام دادم و اون گفت هیچ استراحتی لازم نیست تا بیخیال شد، و تازه گفت خطر هم داره استراحت 

یادمه لکه بینی داشتم دکترم میگفت نبینم همش بخوابی ها، بلند شو راه برو تو خونه، و حالا چون لک داری سرکار نرو در این حد😂😂😂😂

قربونت عزیزم لطف داری،،،  واقعا اون دوران سختو من با کمک شما و دوستان اینجا تونستم پشت سر بزارم ...

آنا جون که تمام قصر ها و کارخونه های بهشت رو به نام خودش کرده، خوشا به سعادتش 😍😍😍🥰🥰🥰

اصلا خاک تاپیکش دامنگیره، نمک داره آدم نمیتونه ول کنه بره

عزیزم سعی کن برا خواب وابسته چیزی نباشه.....  رو پا و بغل و تکون و.....  من خودم یادمه ا ...

سلام عزیزم،  راه حلی داری که من بتونم دخترمو به شیشه شیر عادت بدم،  دخترم شیشه هر محتویاتی هم داشته باشه فرقی نمیکنه شیشه نمیگیره،  تعجب میکنم چون تایمی که من بیمارستان بودم و تقریبا تا یک ماهگیش شیشه میخورد ولی الان انگار اصلا بلد نیست و نمیخواد شیشه بخوره 

عزیزم شما توی همون سونوی اول گفت دوقلو چون امروز به من گفت  فعلا یه ساک و یه قلب نمیدونم منظور ...

بله گلم اگه دوقلو بود نشون میداد تا حالا

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اسم حنا هم براشون انشالله بچه‌دار بشه اینبار انتقالش مثبت بشه

عزیزم منم دیروز به نیتتون سوره مریم خوندم ولی نتونستم تگتون کنم

الهی بزودی بیای خبر بارداریتو بدی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍