2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046356 بازدید | 684509 پست
راستش عزیزم من یه اشتباه بزرگی کردم وقتی شوهرم تب کرد و احتمال کرونا دادیم شوهرم به زور منو فرستاد خ ...

عزیزم من اون روز کلی تایپ کردم برات خونه کسی دیگه نرو گفتم قطعا ناقل هستی نگفتم!!!!!! 

گفتم کرونا دلتا مسری هست

گفتم دو روز قبل از شروع علائم آدم ویروس رو در لود بالا منتشر میکنه و تو خونه خودت بمون

الان چرا اینو از من میپرسی!!!! 

اره فدات شم دارم اهدايي ميگيرم.....عزيزم تو اون سونو نوشته رحم arcuate يعني قوس دار هست ولي فك كنم ن ...

نه گلم مشکلی نداره قوسی باشه 

تحلیل داپلر هم بلد نیستم عزیزم

از دکترت هم کافیه بپرسی همه چی خوب هست تو سونو یا نه، اگر گفت خوبه دیگه نگران نباش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم. من آزمایش دادم شده ۰.۰۱😭 آزمایش قبلم ۴.۸ بود.  همیشه همیشه همیشه تیروئید من دو و ...

عزیزم چرا این همه گریه و زاری آخه!!!

من بودم میرفتم جای معتبر تکرار میکردم آزمایش رو

لووتیروکسین رو شما اشتباه نکردی که مصرفش رو ادامه دادی، حتما برو جای معتبر 

راستی عزیزم بدن درد و تب و لرز هم به علائمم اضافه شد

عزیزم خانواده خودت هم الان ناقل هستن، حداقل بگو اونا جایی نرن، سر کار نره کسی تا ناخواسته ویروس به بقیه منتقل نشه

اون مطالب قبلی هم که نوشتم برو 10 بار از روش بنویس و به تمام اعضای خانواده ات هم که باهاشون در تماس بودی بده بخونن

عزیزم به نظرم درسته تحمل گریه کردن سخته اما بهتره این ور تحمل کنیم چون اینطوری به خودشون بیشتر لطمه ...

یا خداااااااااااااا اینا دیگه چه موجودات عجیبی هستن 

راست میگی نباید دلسوزی الکی بکنم

متاسفانه الان زبون پسرم هنوز باز نشده، همش باید حدش بزنم

ولی حتما سعی میکنم قاطع باشم 

سلام منظورتون از اقدام چیه؟ طبیعی که نمیشم دو ماه دیگه انتقال دارم

سارا جان چرا انتقالت با پانکچرت انقد فاصله داره

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
هم بخاطر هزینه هاش ، هم کلا آدم کم طاقتیه ، یبار اومد باهام همش درحال نق زدن بود😤 میگم آستاره جان ...

ببین گلم بهتره زنگ بزنی از مرکزتون بپرسی، آمپول خیلی مشکلی نیست، برای جلوگیری از آزاد شدن ناخواسته تخمک هاست

ولی همسر گرامی هم باید بدونن ناباروری مشکل کل خانواده هست نه زن یا مرد، و این قدر الکی غر نزنن 

والا درد و بلا و آمپول ها مال ماست، غر هم بابد تحمل کنیم!!!! اصلا انصاف نیست

خیلی دلم به درد میاد زور گویی آقایون رو میبینم 

هم بخاطر هزینه هاش ، هم کلا آدم کم طاقتیه ، یبار اومد باهام همش درحال نق زدن بود😤 میگم آستاره جان ...

بله گلم امکانش هست بیشتر بشه .اروگالترون هم برای جلوگیری از آزاد شدن تخمک هاست .من نمیدونم تزریق اینجوریش ایراد داشت یا نه .ای کاش زنگ میزدی مرکز میپرسیدی 

متاسفانه آقایون اکثرا همینجورن و همکاری نمیکنن .اگر میتونی خودت تنها برو دکتر .اینجور راحت تری

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ببین گلم بهتره زنگ بزنی از مرکزتون بپرسی، آمپول خیلی مشکلی نیست، برای جلوگیری از آزاد شدن ناخواسته ت ...

دست رو دلم نذار خواهر ، بخدا من اینهمه دارم دارو مصرف میکنم صدام درنمیاد ، بعد ازین ور عین بچه ها لج کرده من تست کرونا نمیدم ، از دیروز عصاب منو خراب کرده 

من فقط ذخیره ام پایینه اون مورفوش صفره

قبلا هم چندبار روز تخمک گذاریم سونو دادم بدون دارو فولیکول بالغ 20 داشتم یعنی اگه اون مشکل نداشت امکان طبیعی باردار شدنم بوده

بعد هیچجوره همکاری نمیکنه ، میگه همین که دارم در روز اینهمه مکمل میخورم خیلیه

بجای اینکه برای من بهترین شرایط رو تو این روزای مهم محیا کنه فقط بلده حرصم بده

بله گلم امکانش هست بیشتر بشه .اروگالترون هم برای جلوگیری از آزاد شدن تخمک هاست .من نمیدونم تزریق این ...

حالا میرم مرکز ببینم چی میگه😕

همش خودم با اسنپ رفتم و اومدم اینسری کارتم کار نمیکرد زنگ زدم از سرکار بیاد پیشم، موند ، اینقد غر زد ، بعدم میگه یه تشکر ازم نمیکنی اومدم رسوندمت ، گفتمش ترجیح میدادم با اسنپ بیام تا با یه پیرمرد غرغرو

حالا میرم مرکز ببینم چی میگه😕 همش خودم با اسنپ رفتم و اومدم اینسری کارتم کار نمیکرد زنگ زدم از سرک ...

میدونم عزیزم .کاملا درکت میکنم همسر منم اون اوایل همینطور بود ولی بعدش کم کم آروم شد

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...