2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
اهان من فقط شیاف و قرص پروژسترون دارم واز امروز امپول استروژن که همین اولین روز خرابکاری کردم

عزیزم نگران نباش، از فردا دوز دارویی که دکترت گفته تزریق کن، همونطور که ماماان سبحان عزیزمون گفتن استرادیول اگر هم بخوای باهاش خودکشی کنی اتفاقی نمیفته یعنی آدم فقط خودش ضایع میشه   الکی به خودت استرس نده ایشالله که مثبتی ، دوست داشتی اسم داروتو بگو برم ته و توشو برات دربیارم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم نگران نباش، از فردا دوز دارویی که دکترت گفته تزریق کن، همونطور که ماماان سبحان عزیزمون گفتن اس ...

مرسی عزیزه دلم .اسمش؛BREVACTID1500

باورت کنم که ریشه کردی تو دلم، دونه آرزوهام......؟؟؟😍😍😍
انشالله بچسبن به دلت تا نه ماه    

وااااای یعنی یه دونه ای تو ،اول پیام مامان سبحان رو خوندم بعدپیامتو رو خوندم تو کلاس بودم نمیشد بخندم انقدرررر خندیدم که حد نداره، با اتوبوس😂😂😂😂😂 بیاین ایتالیا یعنی خیلی عااااالی بود با اتوبوس تا ترکیه رو بلدم بقیه شو شرمنده دیگه نمیدونم ولی میشه اومد😂😂😂😂😂😂😂😂 هدف سفر رفتنو بگو

مرسی عزیزه دلم .اسمش؛BREVACTID1500

دوساعت برات تایپ کردم پیام قبلیم دوباره ارسال شد، عزیزم کشور آلمانی زبان هستی؟ داروت هورمون hcg بروشورشو خوندم نوشته در صورت اشتباه در تزریق دارو حتما از پزشکتون یا داروخانه سوال کنین، ببین الان وقت دعوا و ترس نیست فدای سرت این اشتباه برای هممون پیش میاد الان که مرکزت تعطیله احتمالا به نظر من فردا صبح برو داروخانه بپرس اینجا داروخانه ها ساعت ٧.٥ میبندن شنبه صبا باز هستن ، نشد برو بیمارستان بخش اورژانس زایمان ، پرونده ات رو ببر جوابتو میدن .

وااااای یعنی یه دونه ای تو ،اول پیام مامان سبحان رو خوندم بعدپیامتو رو خوندم تو کلاس بودم نمیشد بخند ...

خب انقدر از دستشویی و استرلیزه بودنش گفتی دلم خواست  

راننده حرفه ای میگیریم خودش بلد باشه راه رو....  

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
از روز پانکچر تا دوروز پیش درد داشتم کمی سمت تخمدان هام حالا هیجی

یادم رفت بگم در هر صورت نوشته هیچ مشکلی در مورد اور دوز پیش نمیاد اگر اشتباهی تزریق کردین، فقط یادت بره دردسر داره ولی دوز اضافی دردسر نداره ، نوشته فقط دوز دارو رو دیگه تغییر نده ، مثلا روز بعد داروتو نصف نکن، همون دوزی که دکترت گفته رو از فردا سر ساعت مشخص تزریق کن، داروت هم hcg هستش.

یادم رفت بگم در هر صورت نوشته هیچ مشکلی در مورد اور دوز پیش نمیاد اگر اشتباهی تزریق کردین، فقط یادت ...

لیلا دکتر من گفته نصف دارو رو بزنم که  درو ۱۰۰۰میلی هست ونصفش میشه ۵۰۰میلی من اشتباه ۷۵۰میلی زدم حالا فردا همون ۵۰۰میلی که دکتر گفته بزنم یا ۷۵۰که امروز زدم؟اینو متوجه نشدم

دوساعت برات تایپ کردم پیام قبلیم دوباره ارسال شد، عزیزم کشور آلمانی زبان هستی؟ داروت هورمون hcg بروش ...

مرسی عزبزم

دوساعت برات تایپ کردم پیام قبلیم دوباره ارسال شد، عزیزم کشور آلمانی زبان هستی؟ داروت هورمون hcg بروش ...

اره المانم فردا صبح حتما زنگ میزنم یا میرم کلینیک خلاصه یه جوابی بدن بهم.