2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046201 بازدید | 684503 پست
اره المانم فردا صبح حتما زنگ میزنم یا میرم کلینیک خلاصه یه جوابی بدن بهم.

خب همون دوز دکترتو بزن،نگران نباش ، فراموش کردن دارو دردسر ساز میشه ولی تو بروشورش نوشته اگر بیشتر تزریق کردین نگران نشین عیبی نداره، فردا همون ۵۰۰ رو بزن.

مرسي سوگل جان من چون مشكل انعقادي دارم نگران شدم، در مورد سوالت راستش من تجربه اي ندارم اما چرا امپو ...

آمپول پروژسترون منظورته؟ گلم بد حساسیت دادم. ابسه باسن و تب و لرز. تا دو ماه بعد سقط خونابه بود که از باسنم می اومد. الان اندازه فندق تو باسنم خالی شده. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب همون دوز دکترتو بزن،نگران نباش ، فراموش کردن دارو دردسر ساز میشه ولی تو بروشورش نوشته اگر بیشتر ت ...

مرسی لیلا جون من فردا اگه جواب گرفتم گه هیچ اگه موفق نشدم همون ۵۰۰میلی رو که دکتر گفته میزنم پس .اوکیه؟ فقط نشستم به زار زدن بخدا چه خنگ بازی دراوردم من از سر دارو.روش نوشنه بود۱۵۰۰فک کردم نصفش ۷۵۰رو بایدبزنم منه خنگ

باورت کنم که ریشه کردی تو دلم، دونه آرزوهام......؟؟؟😍😍😍
طرازی خراش بدون هیسترو نمی ده. خراشش با بیهوشی و هیسترو هست. و خودش می گه خراش مطب رو قبول نداره.&nb ...

مرسی عزیزم....  

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
وای الهی قربونت برم راحت شدم .بدبختی من ایران نیستم اینجام ادا دارن و باید دکتر خودم باشه اونم نیست ...

خواهش ميكنم عزيزم بله ديگه از فردا همون ٥٠٠ رو بزن و اصلا هم به خاطر دوز اضافه اي كه زدي خودت و ني ني رو ناراحت نكن . 😘😘😘

آمپول پروژسترون منظورته؟ گلم بد حساسیت دادم. ابسه باسن و تب و لرز. تا دو ماه بعد سقط خونابه بود که ا ...

بله عزيزم همون پروژسترون منظورم بود.

فكر كنم همه يه جورايي به اين امپول حساسيت دارن من خارش ميگيرم.

عزیزم نگران ترشحات نباش، اینا اثر داروهاست، اون درد هم اثر دارو ولی کلا هم میشه همه رو به فال نیک گر ...

ممنونم لیلا جان، ان شالله همینطوره، همش نگرانم نکنه علائم پریود باشه، چقدر سخته وقتی آدم ندونه چی در انتظارشه😢😢😢

ممنونم لیلا جان، ان شالله همینطوره، همش نگرانم نکنه علائم پریود باشه، چقدر سخته وقتی آدم ندونه چی در ...

حق داری، این دو هفته تا بتا و تا سونو قلب خیلی سختِ، ولی چاره چیه عزیزم ، امید به خدا ایشالله که مثبتی و اینا همش نشانه خوبیه .

سلام آناجون و بقیه دوستان

ان شاالله همتون خوب و خوش باشین

آناجون اگه یادت باشه شوهرم واریکوسلشو عمل کرد 6ماه گذشته الان رفته پیش دکترش گفته واریکوسلت رفع شده بهش hmg داده و کیوتن.

دکتر تو نسخه نوشته زیر جلدی ولی داروخونه نوشته عضلانی.الان موندیم عضلانی تزریق کنیم یا زیرجلدی.یادمه واسه خودم با سرنگ معمولی میکشیدم بعد سرسورنگشو انسولین میزدم بعد تزریق میکردم.نمیدونم درسته یانه اگه راهنماییم کنی ممنون میشم والبته زاویه تزریقم بگو لطفا.دوستان اگه کسی شوهرش این آمپولو داشته ممنون میشم راهنماییم کنه و اینکه آیا تاثیر داشته یا نه

سلام آناجون و بقیه دوستان ان شاالله همتون خوب و خوش باشین آناجون اگه یادت باشه شوهرم واریکوسلشو عم ...

سلام عزیزم....خوبی؟ چه ذوقی کردم دیدمت..  

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!