2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
ممنون عزیزم  امیدوارم همه بچه های اینجا به آرزوی قلبیشون برسن نه هیچ علائمی نداشتم فقط بعضی و ...

الهی نی نی رو ب سلامت ب دنیا بیاری

الهی همیشه ذوقش رو بزنی

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
عزیزم نه به علائم داشتن خیلی میشه اعتماد کرد نه به علائم نداشتن.  تمام علائم بارداری و پریود یک ...

باشه چشم. انشاالله 🤲مرسی.فردا روز ۱۰ انتقالم شنبه یا یکشنبه بی بی چک میزارم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما ب من امپول پروژسترون تجویز نکردن فقط شیاف دادن شیافم همون کار امپولو انجام میده؟

آره عزیزم،منم انتقالم فقط سه روز اول آمپول داشتم بعدش فقط شیاف بود.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
خانما من فردا ازمایش بتا باید بدم التماس دعا از همگی دارم دعا کنید برای منم مثبت بشه بحق علی و اولاد ...

الهی بحق حضرت علی و این شب عزیز دست پر بیای منم باورم نمیشد اما شوهرم امروز بهم گفت که مامان شدم

از ته دلم دعا میکنم این عید خدا به همه عیدی بده

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
عزیزم درکت میکنم انشالله به زودی خدا به خودتو همسرت آرامش بده. هر موقعه اماده بودید شروع کنید چون ای ...

ممنونم گلم خیلی با حرفات آرامش گرفتم خدا حفظت کنه،و یه بچه سالم و خوشگل بهت بده 

چشم ممنونم ازت ⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 

مبارکه عزیزم دوباره باید تکرارش کنی یا نه؟؟ 

آره آزمایشگاه گفت روز یکشنبه باید تکرار بشه

ولی ما از خوشحالی به همه خبر دادیم چون همه مثل خودمون چشم انتظار بودن

به هر کی که خبر دادم کلی باهم گریه کردیم

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
سلام من امروز آزمایش دادمبا دعای شما دوستای خوبم جواب آزمایشم مثبت شده روز ۱۵ انتقال بتام بالای ۱۰۰ ...

هزار هزار بار خدا رو شکر

الهی دوران بارداری خوب و راحتی داشته باشی و نی نی رو صحیح و سالم بدنیا بیاری دوستم

واسه ماها هم دعا کن

میشه بگی علائمت از کی شروع شد؟

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
مبارکت باشه عزیزم بهت تبریک میگم

مرسی عزیزم، دعا کنین که بتام بره بالا حسابی

ممنونم گلم خیلی با حرفات آرامش گرفتم خدا حفظت کنه،و یه بچه سالم و خوشگل بهت بده  چشم ممنونم از ...

دنیا همیشه اینجوری نمی مونه

ان شاالله ی روز خیلی نزدیک نوبت شما هم می رسه

سلام خانومی آره  رویان خوبه منم از شهزستان میرم مرکز رویان من که از کارشون و همه چی حتی هزینه ه ...

سلام عزیزم اونجا کار رو زود انجام میدم یعنی دولتیه یا خصوصی؟اخه میگن دولتی ادمو خسته می‌کنه هی میبرن و میارن و منم راهم دوره ،،اگه بدونم خوبه سختی راهو رو به جون میخرم برام مهم نیست 

خوشحالم برات چقد خوب😍خدا برات نگهشون داره و بعد انتقالت قشنگ بهت بچسبن فنچهات

و یه سوال دیگه چقدر برات خرج شدعزیزم؟

آره آزمایشگاه گفت روز یکشنبه باید تکرار بشه ولی ما از خوشحالی به همه خبر دادیم چون همه مثل خودمون چ ...

مبارکت باشه عزیزم

مبارک همه اونایی ک مامان شدن

ان شا الله خدا قسمت ماهم کنه🙏🙏

منم شنبه باید آزمایش بدم

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
هزار هزار بار خدا رو شکر الهی دوران بارداری خوب و راحتی داشته باشی و نی نی رو صحیح و سالم بدنیا بیا ...

از نظر خودم که اصلا علائم نداشتم ولی از همون روز اول دوم انتقال زیر دلم جایی که زمان انتقال دکتر دستگاه سونو رو قرارداد خیلی درد میکرد که حتی چند بار همین جا از بچه ها پرسیدم کم کم دردام کمتر شد، شاید هم من خیلی دیگه بهشون دقت نکردم، کلا فراموش کردم که کی انتقال دادم تا اینکه یکی از دوستام که چند روز زودتر از من انتقال داده بود گفت جوابش منفی شده، از اون روز من مردم، فقط گریه میکردم، تا اینکه کم کم آروم شدم، دو سه شب پیش تو دهانم ترش شد که گفتم حتما بخاطر غذاهایی هستش که خوردم از دو شب پیش هم حالت تهوع داشتم که اینقدر حالم بد میشد که شوهرم از خواب میپرید بعد گفتیم شاید چون سینه هام بزرگ شده نمیتونم درست نفس بکشم یه بالشت دیگه هم گذاشتم زیر سرم که راحت بتونم نفس بکشم، کلا این دو روز بعد غذا خوردن این حالتی میشدم