2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044822 بازدید | 684413 پست
سلام به همگی  من ۱۴ روز بعد انتقال بتام ۴۸۰ بود امروز که روز ۱۶ انتقالمه آزمایش دادم شده ۸۶۰ ت ...

عزیزم میگن باید تقریبا دو برابر بشه

خب الآن هم تقریبا دو برابره دیگه

ب ذهنت انرژی مثبت بده

ان شاالله بارداری راحتی داشته باشی

برا ما هم دعا کن

و لطفا بگو دلدرد و کمردرد پریودی هم داشتی یا نه؟

از چ روزی؟

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم تهوع و بالا اوردن که چیزی نیست .فقط وقت بالا اوردن به خودت فشار نیار اصلا یا عمدا کاری نکن که ...

گلم مرسی از جوابت خیلی نگران بودم و هستمب خدا این ۱۴روز برام مثل ی عمر میگذره  

سلام به همگی  من ۱۴ روز بعد انتقال بتام ۴۸۰ بود امروز که روز ۱۶ انتقالمه آزمایش دادم شده ۸۶۰ ت ...

خوبه رشدش عزیزم مبارکت باشه علایم چی داشتی چندتا جنین چندروزه انتقال دادی

سلام بچه ها جواب بدین توروخدا.نگرانم‌ از روز انتقال تا روز ۷ انتقال علائم داشتم اما امروز روز ۸ انتق ...

عزیزم نه به علائم داشتن خیلی میشه اعتماد کرد نه به علائم نداشتن.  تمام علائم بارداری و پریود یکی هستند، فکرت رو مشغول نکن، آرامش داشته باش انشالله مثبتی عزیزم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم میگن باید تقریبا دو برابر بشه خب الآن هم تقریبا دو برابره دیگه ب ذهنت انرژی مثبت بده ان شاا ...

ممنون عزیزم 

امیدوارم همه بچه های اینجا به آرزوی قلبیشون برسن

نه هیچ علائمی نداشتم فقط بعضی وقتا زیر دلم تیر میکشه

سلام عزیزم 😍 😍 😍 😍  امروز شنیدم مامان شدی خیلی خوشحالم  ان شاء الله به سلامتی بغلش کن ...

مرسی عزیزم محبت داری ❤️ انشالله…

ایران انجام دادم کلینیک امید

دوهفته دیگه باید برم سونو ساک، فکر کن چجوری طاقت بیارم دو هفته رو

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
خوبه رشدش عزیزم مبارکت باشه علایم چی داشتی چندتا جنین چندروزه انتقال دادی

علائم ندارم فقط یکم زیر دلم خیلی کم بعضی وقتا تیر میکشه 

دو تا جنین بلاست ۵ روزه انتقال دادم که فکر کنم با این بتا یکیش لانه گزینی کرده

اره اینبار همه رو نوشتم برا آنتی بیوتیک و شیاف واژینال هم میگم چون انتقال قبل روز دهم حس کردم عفونت ...

نه من شیاف اندومترین دارم که باید با اپلیکاتور بذارمش

هر روز ۳ بار از اپلیکاتور استفاده میکنم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

به به مبارکتون باشه به سلامتی❤️

نه هیچ اشکالی نداره خیلی هم عالیه. اگر توی ۴۸ ساعت ۱/۷ یا ۱/۸ برابر بشه هم خوبه دقیق بادم نیست البته ، ولی لزومی نداره که حتما دوبرابر بشه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

سلام

من امروز آزمایش دادمبا دعای شما دوستای خوبم جواب آزمایشم مثبت شده روز ۱۵ انتقال بتام بالای ۱۰۰ شده

ان شاءالله همه امشب عیدی بگیرن از خدا

دعا میکنم خدا بحق علی به همه منتظرا چشم روشنی بده و حضرت علی پشت و پناه بچه هامون باشه

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
به به مبارکتون باشه به سلامتی❤️ نه هیچ اشکالی نداره خیلی هم عالیه. اگر توی ۴۸ ساعت ۱/۷ یا ۱/۸ برابر ...

مرسی عزیزم

ممنون بابت دلگرمیت 

امیدوارم ۹ ماه خوب رو سپری کنی و جفتمون کوچولوهامونو ۸ ماه دیگه صحیح و سالم بغل بگیریم

امیدوارم همه بچه های جمع سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ کوچولوهاشون تو بغلشون باشن