2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
مبارکت باشه عزیزم مبارک همه اونایی ک مامان شدن ان شا الله خدا قسمت ماهم کنه🙏🙏 منم شنبه باید آزم ...

اممنونم عزیزم

ان شاءالله با خبر خوش بیای، امشب عیدی تو بگیر، خدا رو قسم بده به حضرت علی خودش برات معجزه میکنه

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از نظر خودم که اصلا علائم نداشتم ولی از همون روز اول دوم انتقال زیر دلم جایی که زمان انتقال دکتر دست ...

واقعا هزار ماشاالله چقد ب خودت مسلط بودی ک کلا زمان انتقالت رو فراموش کردی

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
هزار هزار بار خدا رو شکر الهی دوران بارداری خوب و راحتی داشته باشی و نی نی رو صحیح و سالم بدنیا بیا ...

عزیز دلم الهی همین روزا خبر خوش بهمون بدی بخدا از ته دلم برات دعا میکنم، میگم مامانمینا هم دعات کنن، حتما به آبجیم میگم برات آیت الکرسی بخونه، من هروقت حالم بده میگم آبجیم آیت الکرسی بخونه فوری برام اثر میکنه حتی امروزم تا رفتم و برگشتم آبجیم برام آیت الکرسی خوند

ان شاءالله که شما همین زودیا خبر بارداریت رو بهم بدی و منو دوباره خوشحال کنی

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
سلام من امروز آزمایش دادمبا دعای شما دوستای خوبم جواب آزمایشم مثبت شده روز ۱۵ انتقال بتام بالای ۱۰۰ ...

مبارکت باشه عزیزم ❤️

به سلامتی😍

انشالله همه چیز برات عالی پیش میره 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام دوستان  امروز جواب آزمایش اول آی وی اف ام اومد منفی بود. دنیا رو سرم خراب شد متاسفانه هر ...

متاسفم انشالله که خدا به دلت آرامش بده. بازم جنین داری؟ 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
واقعا هزار ماشاالله چقد ب خودت مسلط بودی ک کلا زمان انتقالت رو فراموش کردی

لطف خدا بود وگرنه هرکی جای من بود روانی میشد آخه میدونی من روز انتقالم خیلی بد بود از ساعت ۱۲ تا ۱۳:۳۰ فقط منتظر دکتر بودم که خدا رو شکر تختم کنار پنجره بود و من تو این مدت فقط با خدا حر زدم همه چی رو سپردم به خودش و قسمش به حضرت زهرا و حضرت علی چون انتقالم یه روز بعد از سالگرد ازدواج حضرت علی و حضرت فاطمه بود و دقیقا۵ سال پیش توی شب ازدواج حضرت علی و فاطمه ما ازدواج کردیم؛ وقتی دکتر اومد اول رفت سراغ تخت کناریم اون بنده خدا اینقدر جیغ زد و پا کوبید و گریه کرد که من میترسیدم از تخت بیفتم پایین انقدر که تختم از پاکوبیدنش تکون میخورد و من تمام وقت سرم به پنجره بود و دستم زیر دلم و آیت الکرسی میخوندم و با خدا حرف میزدم، کارش که تموم شد تا فهمید براش یه دونه انتقال دادن شروع کرد به دعوا کردن با دکتر دکتر همزمان برا من دستگاه میذاشت و ... و با اون دعوا میکرد که خانم دوتا برات خطر داره فک کن تو اون وضعیت من به اون دلداری میدادم که خدا کنه بگیره همین یکی بگیره و... سعی کردم توی اون زمان به دکترم اعتماد کنم و نترسم و بچه هامو بسپرم دست خدا

از قبل هم با همه هماهنگ کرده بودم که کسی نه تاریخ بهم بگه نه روز، خودمم خدا رو شکر فراموش کارم و البته که لطف خدا بود چون واقعا اون ۵ دقیقه ای که دکتر برام انتقال انجام میداد فقط با اون بنده خدا بحث میکرد و من گاهی میگفتم خدا کنه حواسش باشه چیکار میکنه

سلام دوستان  امروز جواب آزمایش اول آی وی اف ام اومد منفی بود. دنیا رو سرم خراب شد متاسفانه هر ...

خدا بزرگه

ان شاءالله به زودی بهمون خبر خوش میدی گلم، خدا رو چه دیدی شاید بهت طبیعی داد

امشب از ته قلبم برات دعا میکنم و مطمئنم که خدا کمکت میکنه و مواظبته

مبارکت باشه عزیزم ❤️ به سلامتی😍 انشالله همه چیز برات عالی پیش میره 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

مرسی ممنون عزیزم

ان شاءالله اول راهم برام دعا کنید 

اممنونم عزیزم ان شاءالله با خبر خوش بیای، امشب عیدی تو بگیر، خدا رو قسم بده به حضرت علی خودش برات م ...

ممنونم عزیزم ان شا الله امید بخدا

ان شا الله روزی همه منتظرا بحق این شب عزیز❤❤

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏