2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من امپولمو ۱۰ شب زدم دکترم تا اومد پانکچرم کنه ۱شد حدودا جلسه داشت هرچی گفتم میگفتن دیر نمیشه وقت دا ...

نمیدونم … چی بگم

نگفتن چندتا تخمک گرفتن که ۸ تاش جنین شده؟

ولی بیشتر دکترها رو ساعتش خیلی تاکید دارن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام عزیزم خوبی به سلامتی شما باردارین؟😍😍

بله عزیزم خدا روشکر … بتام ۱۲۷ بود بعد شد ۳۱۶

دکترم گفت دیگه نمیخواد آزمایش بدی دوهفته دیگه بیا سونو ساک

دعا کن برام همه چیز خوب پیش بره 

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
خانما شما از روز چند انتقال دلدرد و کمردرد پریودی داشتین؟ لطفا همه جواب بدین الهی دل همتون شاد بشه

عزیزم من از روز اول تا همین الان دلدرد داشتم، البته دو سه روزه بهتر شده

کمر درد هم از روز ۵و ۶ انتقال شروع شد. تخمدانهام هم از همون ۵ و ۶ انتقال تیر میکشید

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

من منفی شدم خانم ها

ایشالله همه شما ها که چشم انتظارین توی این شب خوب بهترین ها براتون رغم بخوره

و همه اونا که باردارین به سلامتی فارغ بشین

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم

سلام بچه ها جواب بدین توروخدا.نگرانم‌ از روز انتقال تا روز ۷ انتقال علائم داشتم اما امروز روز ۸ انتقال خیلی عادی شده بدنم . امروز هیچ علائمی نداشتم .فقط صبح معدم و شکمم تیر کشید .بدش خیلی عادی شده بدنم.

من منفی شدم خانم ها ایشالله همه شما ها که چشم انتظارین توی این شب خوب بهترین ها براتون رغم بخوره و ...

عزیزم متاسفم،ایشالله خدا طبیعی دلتو شاد کنه ومامان بشی

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
قربونت برم چیکای مهربونم.🤗🤗❤❤😘.خ لطف کردی..عزیزم آنوکسا رو تا کی زدی؟؟؟ساعت خاصی میزدی؟؟

فدات عزيزم الان ميزنم عزيزم تا اخرش بايد بزنم من ساعت ٩ صبح ميزنم هرروز

خداياشكرت....❤️