2777
2789
عنوان

با مرد زن دار تو رابطه بودم

639 بازدید | 38 پست

سلام لطفا کمک کنید من یه اشتباه بزرگ کردم من قبلا یه دوست پسری داشتم که خیلی دوسش داشتم اما به دلیلی جدا شدیم بعد سه سال خیلی یهویی دیدمش پسره قبلا همسایه ما بوده منم از اونجا شناختمش اما پسره رفت تهران و من دیگه ندیدمش ولی مامانش اینا هنوز همسایه ما بودن تا اینکه دیدمش تو آسانسور کلی باهام حرف زد گفت دام برات تنگ شده این حرفا بعد که رفتم خونه بهم پیام داد که بیا همو ببینیم منم اوکی دادم ما نزدیک چهار ماه تو رابطه بودیم که متوجه شدم آقا زن داره یه پسر داره اصلا موندم چهار ماه متوجه نشدم کلی ناراحت شدم تا اینکه آقا اومد صحبت کردن منم نمی‌دونم چرا خام شدم و فقط میخواستم یکم هیجان تو زندگیم داشته باشم و گفتم یه مدت باهاش میمونم بعد به زنش میگم یه مدت باهاش تو رابطه بودم که زنش فهمید و الان نمی‌دونم چیکار کنم آقا که کلا منو ول کرده رفته دنبال زنش اما من واقعا دوسش دارم تا اینکه آقا با خانم آشتی میکنه من فکر کردم زندگیشون کاملا تموم شد ولی خانمش برگشت و حالا دوباره آقا به من پیام میده منم دوست دارم برگردم نمی‌دونم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2810