2777
2789
خدا قوت این کارو غریبه ها هم که انجام میدن

نه دیگ‌تا ما هستیم‌جرا راه دور بدید عریبه😂😂😂

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خاله بودم یه خاله ی خوب هر چی تو دل خودم موند بود و بهش نرسیده بودم واس اون میخریدم .یعنی بچه منو از مادرش بیشتر دوس داشت تو بغل من بزرگ شد بعد بابای عوضیش از من خوشش نمیومد . بعد که یکم عقلش رسید هی خودشو از من کشید کنار دیگه باهام حرف نزد فهمیدم باباهه تو گوشش خونده .منم ی عادت بدی دارم دیگه بعده یه مدت گاهی وقتا ک پدر و مادرش نبودن میومد سمتم با ترس نگاه میکرد هی دلش میخواست بیاد جلو اما منم محل نمیدادم 😔 الانم چندین ساله ندیدمش ‌ هرجا هست سلامت باشه 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

به خواهرت کمک کن در نگه داری بچه هاش،بی توقع و‌منت با خواهر زاده ات‌ و خواهرت خوب باش ،بچه مرغ محبت هست بهش محبت کنی دوست داره ،البتع از یه جا به بعد ک ه عقلش برسه اگه ببینه خاله با مادر پدرش بدرفتاری می کنه اونم از خاله اش بدش میاد 

اتفاقا چندساعت پیش خواهرزادم بهم پیام داده بود،راجع به تحصیل و رشته پرسید و کلی ناراحتی کرد که چرا پیشش نیستم و..شاید ازش بپرسی،خاله‌ی خوبی‌م.

من سعی نکردم خوب باشم،باهاش از بچگی مثل آدم بزرگها رفتار کردم و همیشه بهش احترام گذاشتم،از بچگیش تا الان که نوجوونه درد و دل هاش با منه،چون هرگز سرزنش یا مسخرش نکردم.یه کاری کن روت حساب کنه🫠