2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043749 بازدید | 684336 پست
انشاالله که رفته بالا.برای من تو آنومالی یکیشون لولاییینگ بود و نوشته بود که فاصله لبه تحتانی جفت تا ...

انشالله كه برامون خير باشه. راستي تو كمر درد هم داري؟ من وارد هر هفته جديدي كه ميشم درداي جديد هم بهم اضافه ميشه😐😐

خداياشكرت....❤️ 
اي واي عزيزم خوبي الان؟ منم عفونت دارم پماد و قرص استفادع ميكنم. براي من تو انومالي يكي ٢٨٠ گرم يكي ...

الان خوبم اما همش میترسم.آخه هیچ علامتی از عفونت نداشتم نه سوزشی نه خارشی .همینطور آزمایش گرفتن گفتن باید بستری بشی .دو روز بستری کردن همش آنتی بیوتیک تزریق میکردن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان خوبم اما همش میترسم.آخه هیچ علامتی از عفونت نداشتم نه سوزشی نه خارشی .همینطور آزمایش گرفتن گفتن ...

تو ازمابشت نشون داده بوده ديگه خوب شد زود متوجه شدي. خداروشكر كه خوبي عزيزم😘

خداياشكرت....❤️ 
انشالله كه برامون خير باشه. راستي تو كمر درد هم داري؟ من وارد هر هفته جديدي كه ميشم درداي جديد هم به ...

دقیقا منم همینم هر روز یه ماجرایی دارم یه دفه کمر درد یه دفه دل درد .الان دیشب دلم درد میکرد.ولی یه چیزی که من نگرانم ترشح هست .ترشح زیاد دارم .

دقیقا منم همینم هر روز یه ماجرایی دارم یه دفه کمر درد یه دفه دل درد .الان دیشب دلم درد میکرد.ولی یه ...

من خيلي خيلي ترشح داشتم روزي سه چهارتا لباس زير عوض ميكردم دوشنبه حالم بدشد رفتم دكتر درد داشتم دهانه رحممو معاينه كرد گفت ترشحت زياده از عفونته برام پماد و قرص نوشت چهارروزه استفاده كردم خيلي بهتر شدم. رفتي پيش دكترت بهش بگو ترشحت زياده

خداياشكرت....❤️ 
من خيلي خيلي ترشح داشتم روزي سه چهارتا لباس زير عوض ميكردم دوشنبه حالم بدشد رفتم دكتر درد داشتم دهان ...

چیکا جون تو که توی خونه تنهایی اصلا لباس زیر و شلوار نپوش.از این لباس ساحلی ها یا دامن بپوش فقط

منم امروز روز ششم انتقالمه..هیچ حس خاصی ندارم ولی شنیدم دردهای پریود کاملا طبیعیه...نترس و نگران نبا ...

ممنونم عزیزم منم فکر میکنم بخاطر پرژسترونه ک این دردارو دارم چون دیروز چند ساعت پرژسترونم رو دیر زدم بمحض اینکه زدم دردای پریودیم بیشتر شد 

گام میشه درخواستمو قبول کنی خصوصی یسوال بپرسم اینجا نمیشه پرسید

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
2810