2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043749 بازدید | 684336 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام فداتشم. خداروشكر كه خوبيد كم پيدايي گلم. ماهم هستيم الحمدالله. اره داداشم اومد با خبراي خوش خدا ...

خدا رو شکر که خوبین  

خبرای خوش داداشم چی بود؟نمیتونم پیام ها رو بخونم زیادن.

خدا رو شکر که خوبین     خبرای خوش داداشم چی بود؟نمیتونم پیام ها رو بخونم زیادن.

خداروشكر ٧ تا جنين خوشگل براش تشكيل شده انشالله بره براي انتقال. خودت چطوري؟ افتاب جون من هنوزم اون حالت سنگيني واژن رو دارم😢

خداياشكرت....❤️ 
سلام فداتشم. خداروشكر كه خوبيد كم پيدايي گلم. ماهم هستيم الحمدالله. اره داداشم اومد با خبراي خوش خدا ...

چیکا جون خودت چند هفته ای؟.من فردا بیست و یک هفتم کامل میشه.و جالب اینجاست دکتر از آنومالی تا هفته ۲۶ دیگه سونویی چیزی برام ننوشته.فقط یه آزمایش کامل نوشته که گفته از هفته ۲۴ تا ۲۸ انجام بدم و یه سونو تو هفته ۲۶

چیکا جون خودت چند هفته ای؟.من فردا بیست و یک هفتم کامل میشه.و جالب اینجاست دکتر از آنومالی تا هفته ۲ ...

من ٢٢ هفته و ١ روز 

براي من همونم ننوشت ازش پرسيدم گفت ٢٨ هفته سونو مينويسم برات🤕ولي من ميخوام خودم يه سونو برم اخرين بار ١٧ هفته و ٤ روز براي انومالي رفتم

خداياشكرت....❤️ 
خداروشكر ٧ تا جنين خوشگل براش تشكيل شده انشالله بره براي انتقال. خودت چطوري؟ افتاب جون من هنوزم اون ...

وای جدی میگی چقدر خوشحال شدم براش.داداشم بهت تبریک میگم امیدوارم با اولین انتقال مثبت بشی عزیزم.

والا چبکا جون منم تو واژنم احساس سنگینی دارم .قل پایینی تکوناش رو حتی گاهی اونجا حس میکنم نگرانم میکنه.

وای جدی میگی چقدر خوشحال شدم براش.داداشم بهت تبریک میگم امیدوارم با اولین انتقال مثبت بشی عزیزم. وا ...

انشالله انشالله. منم همينم😩😩يكيشون حركتش بالاتره يكيشون پايين تر. براي جفتم نگرانم كه رفته بالا يا همچنان پايينه😞

خداياشكرت....❤️ 
من ٢٢ هفته و ١ روز  براي من همونم ننوشت ازش پرسيدم گفت ٢٨ هفته سونو مينويسم برات🤕ولي من ميخوا ...

من یه بار حالم بد بود رفتم بیمارستان به خاطر عفونت ادراری بستری شدم .حدود ۱۰ روز بعد از آنومالی بود اونجا باز سونو شدم البته فک نمیکنم سونو درست و حسابی بود  .گفت وزن یکیشون ۲۰۰ خورده ای و یکیشون ۳۰۰ و خورده ای بود.برای تو توی آنومالی وزناشون چقدر بود؟

من یه بار حالم بد بود رفتم بیمارستان به خاطر عفونت ادراری بستری شدم .حدود ۱۰ روز بعد از آنومالی بود ...

اي واي عزيزم خوبي الان؟ منم عفونت دارم پماد و قرص استفادع ميكنم. براي من تو انومالي يكي ٢٨٠ گرم يكي ٢٥٠ گرم

خداياشكرت....❤️ 
انشالله انشالله. منم همينم😩😩يكيشون حركتش بالاتره يكيشون پايين تر. براي جفتم نگرانم كه رفته بالا يا ...

انشاالله که رفته بالا.برای من تو آنومالی یکیشون لولاییینگ بود و نوشته بود که فاصله لبه تحتانی جفت تا سوراخ داخلی سرویکس ۱۰ میلیمتر هست.بعدش که بیمارستان سونو شدم این رو پرسیدم گفت ۱۸ میلیمتر یعنی یه کم انگار رفته بود بالا اما بازم پایینه.منم نگران این جفت پایین هستم.خدا خودش رحم کنه.چارش هم فقط استراحت و شیافه

2810